Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לפני כ4 חודשים אוליי בערך,נכנסתי לרכב וראיתי שהזכוכית שבורה,הכוונה לקו כזה של 4-5 ס''מ,לא יחסתי לזה כך כך הרבה חשיבות.

הסיפור ממשיך עם זה שבכמה ימים האחרונים,השבר רק גדל וגדל לגובה..בינתיים אני לא נוסע ברכב בגלל החשש לדוח,הבנתי שממש מחמירים עם זה. ואין לי ביטוח חובה כרגע באוטו,ככה שביטוח שמשות לא יהיה רלוונטי.

הנה תמונה של הסדק.

3eo3jntlitmw.jpg

אגב,יש הסבר לזה שבמשך חודשים הסדק לא גדל ופתאום אחרי כמה חודשים הוא גודל כל יום?(הבנתי שבגלל שאוויר נכנס או משהו כזה)

יש אולי אפשרות לתקן את זה בלי להחליף את כל השמשה?,ואם כן מה הנזק בכיס?

אשמח לעזרה שלכם.

פורסם
חובה להחליף, על אף שבסרטון הבא זה ניתן לתיקון.

כן יצא לי לראות כמה סרטונים כאלה.

השאלה אם זגגים באמת יעשו את זה,או שילכו על הדרך היותר קלה מבחינתם שזה להחליף את כל השמשה.ואני גר באופקים,ולפי מה שהבנתי אין פה זגג רכב,גם בבאר שבע אין כל כך עם החיפוש שעשיתים באינטרנט,אולי 1 או 2.

פורסם
משרד התחבורה אינו מאפשר לזגגים לבצע תיקון מסוג זה, הוא דורש החלפה.

אוקי.

אם לצורך העניין אני יעשה ביטוח חודשי בסניף הפול,ואחרי שבוע שבועיים מרגע שהביטוח הופעל אני יגיד שהחלון סדוק,יעשו לי בעיות?

אופציה שניה שחשבתי עליה,היא למכור את הרכב,ולהוריד משמעותית את המחיר,הקונה יפעיל ביטוח שמשות הבנתי שזה עניין של 50 שקל השתתפות עצמית.

פורסם
אוקי.

אם לצורך העניין אני יעשה ביטוח חודשי בסניף הפול,ואחרי שבוע שבועיים מרגע שהביטוח הופעל אני יגיד שהחלון סדוק,יעשו לי בעיות?

אופציה שניה שחשבתי עליה,היא למכור את הרכב,ולהוריד משמעותית את המחיר,הקונה יפעיל ביטוח שמשות הבנתי שזה עניין של 50 שקל השתתפות עצמית.

יבקשו ממך עבר ביטוחי המעיד כי לא מדובר בנזק קודם, כמו כן אני חושב שיש איזו תקופה מסויימת מתחילת פוליסה חדשה לפני שאתה יכול לנצל ביטוח שמשות, תקרא טוב טוב את האותיות הקטנות

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

על איזה רכב מדובר איזה שנה.

לפי מה שאתה כתבתה אין לך ביטוח חובה.

בלי ביטוח חובה חל איסור נהיגה בכלי רכב.

מה שאין לך כניראה זה צד ג וביטוח שמשות וגרר.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

ביוטיוב יש פתרון לכל תקלה כביכול! רק שבמציאות זה לא קיים

במקום למכור את הרכב במחיר מועט משמעותית לך תתקן את זה ,זה לא סיפור כ"כ יקר

במיוחד עם זה רכב שישנו הרבה בפירוקיות ,ימכרו לך את השמשה בכמה מאות ,ועוד עבודה של 300 שקל גג

פורסם
ביוטיוב יש פתרון לכל תקלה כביכול! רק שבמציאות זה לא קיים

במקום למכור את הרכב במחיר מועט משמעותית לך תתקן את זה ,זה לא סיפור כ"כ יקר

במיוחד עם זה רכב שישנו הרבה בפירוקיות ,ימכרו לך את השמשה בכמה מאות ,ועוד עבודה של 300 שקל גג

http://www.aliexpress.com/item/DIY-Windshield-WindScreen-Repair-Kit-Automobile-Glass-Repair-Low-Price/1718153260.html

קניתי את זה,נראה לי סתם בזבוז כסף אבל אין מה להפסיד.

והייתי בהרבה פירוקיות בשביל להשיג חלקים לרכב שלי,פולו קלאסיק,ולצערי לא מצאתי משהו כזה בבאר שבע או רהט.

אם אני אמכור את הרכב במגרש כמה לדעתכם אני יכול לקבל על פולו קלאסיק שנת 2000 120 אלף ק''מ?

פורסם

עדכון.

תיקןם שמשה קדמית לא פחות מ900 שקלים,פשוט שחיטה על שריטה,לא ברור לי איך בשנת 2015 אין עוד פתרון לבעיה כזאת חוץ מלהחליף את כל השמשה.

והתקשרתי לכמה סוחרים,1500-2000 שקל,מחיר מעליב.

איזה כאב ראש..

פורסם

הקיט שהזמנת לא יעזור לך כי לך יש סדק ארוך מאד, והקיט מיועד לפגיעות אבן נקודתיות. אתה צריך משהו בסגנון מה שרואים בסרטון או להרחיב את החיפוש שלך מעבר לב"ש\רהט.

פורסם

מצטרף לשאלה, יש לי סדק/ שבר קטן (קוטר של 4 מ"מ), לא סדק ארוך, על השמשה הקדמית כתוצאה מאבן שפגעה בשמשה.

למרות שיש לי ביטוח שמשות אני חושש מהתקנת שמשה חלופית, להתמודד עם קומבינת האטמים של הזגג, התקנה לקויה וכו'.

האם כדאי לי להפעיל ביטוח ולהחליף או לנסות לתקן לבד?

פורסם
,הקונה יפעיל ביטוח שמשות הבנתי שזה עניין של 50 שקל השתתפות עצמית.

לרוב כדי שביטוח שמשות יכנס לתוקף צריך ללכת לזגג שיעשה בדיקה ויחתום שהשמשות שלמות. לכן זה לא יעבוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לעשות ביטוח שמשות עכשיו שכבר צריך להחליף שמשה, זו רמאות ולא מצאתי שום היתר לרמות בין אם זה אדם פרטי או גוף עסקי גדול (חברת ביטוח), אני מציע שתלך לזגג ותרכיב שמשה חדשה , בשביל כמה מאות שקלים לא שווה להיות רמאי.

רמאי זה שפלות גדולה, בסוף מי ש"חוסך" ומרמה במקום אחד ,אוכל אותה בגדול במקום אחר.

• תוכן חדש...