Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלת ברכב נצבעה על ידי הבעלים הקודם ברמה חובבנית מינוס אצל "בעל מקצוע"

ואיבדה את הברק והצבע מתקלף מעט בחלק מסויים וברור לי שאני אצטרך לצבוע את הדלת מתישהו אבל כרגע יש לי שתי אופציות ואני רוצה לשתף ולשאול:

לעשות פוליש או פשוט לצבוע את הדלת בלכה ייעודית להחזרת הברק עד הצביעה המיוחלת?

הפוליש בכלל יעזור במקרה כזה?

פורסם

ריסוס לכה תעלה כמעט כמו צביעה רגילה.

פוליש לא עושים על לכה מתקלפת, ובגדול אם הצביעה גרועה, מה שיסתתר מתחת לשכבת הלכה שתוסר, לא יהיה יפה.

אז צביעה.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

אני לא מתכוון לקחת למישהו שיצבע בלכה יש לי ספריי לכה ייעודי לרכב ואני מתכוון לצבוע איתו.

בגדול גוון הצבע עדיין סבבה רק שהיישום שלו חובבני מינוס ומה שמפריע לי זו הלכה שיצאה לחופש יחד עם הברק. הכל כמובן זמני עד צביעה מקצועית .

מה אתה אומר ?

עריכה אחרונה על ידי AMITHUX
  • אחראי פורום
פורסם

אם זה זמני אז מה זה משנה? צבע את הדלת, תרוויח התנסות על הדרך.

לאכה בספריי לא נותנת תוצאה איכותית מאוד לא משנה מה תעשה, זה אופי המוצר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אם זה זמני אז מה זה משנה? צבע את הדלת, תרוויח התנסות על הדרך.

לאכה בספריי לא נותנת תוצאה איכותית מאוד לא משנה מה תעשה, זה אופי המוצר.

ועל סמך מה קבעת את זה ?

כי ממש במקרה עשיתי ניסוי על בקבוק ספריי איכותי שהגיע לידיי, שני חתיכות עץ זהות - שתיהן צביעה בחדר צבע ייעודי, עם אותה שכבת בסיס ואותה שכבת צבע, אחת נצבעה בלכה ממרסס מקצועי, לכה שמגיעה בגלון ודיללתי אותה בעצמי, ועל חתיכת העץ השנייה התזתי לכה בספריי (לכה יאכט ורניש שייעודית לעץ).

התוצאה זהה אחד לאחד עד היום - עברה כבר חצי שנה לפחות..)

(זה אגב היה חלק מניסוי שנערך לבדוק אם כדאי להשתמש בבקבוקי ספריי לפעמים לחלקים קטנים ולרהיטים שלא יכולים להגיע עד לחדר צבע...)

אם ההתזה נכונה והלכה היא מבקבוק ספריי איכותי ולא משהו זול אין סיבה שזה יהיה פחות טוב מלכה שמגיעה בגלון...

• אחראי פורום
פורסם

קודם כל, כל מה שאני כותב הוא על סמך ניסיון בפועל בלבד.

דבר שני, לא מכיר עבודה עם הלאכה בספריי שציינת, אבל בהחלט כמו שהגיב carpz, דין הלאכות בין עץ למתכת הוא שונה לחלוטין.

בסיס, קשיות, עובי שכבות וכו׳.

אני התכוונתי ללאכות לפלסטיק ומתכת שבאות מתעשיית הרכב ושם אי אפשר אפילו בצחוק להשוות

בין לאכה בספריי ללאכה לפיסטולט. שכבות דקות, פחות מבריקות, פחות קשות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...