Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הנה service tag, להוציא סוללה אי אפשר במחשב הזה בלי לפרק. התקשרנו וטכנאי יגיע לבדוק את זה בבית במקרה הכי גרוע . לפני כן הוא ביקש בהדלקה להחזיר כפתור הדלקה 30 שניות, מאז נכון לעכשיו התקלה המוזרה הזו לא חזרה, נמשיך לעקוב. בלי קשר לא ברור מהאתר של דל מה האחריות, מי מבין מה זה? ארז?

e39f4a772155bbb73cc596d11d07895e.jpg

b11278bde7a7b562351ae7844346c41b.jpg

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחשב נרכש בארץ? כי עושה רושם שהסרוויס טאג הזה משוייך למחשב מאזור אחר בעולם.

בגדול התיאור שהעלת אומר אחריות מעבדה, ולא תיקון באתר הלקוח. שזה מוזר, כי כפי שאמרתי הדגם הזה אם נרכש מאחת החברות היבואניות ביבוא מסודר של דל - C-DATA / CMS / NEWPAN אמור להיות לו אחריות באתר לקוח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ומה שבכלל אומר שהמחשב לא מהארץ ביבוא מסודר זה שהאחריות עליו היא שנה! הדגם הזה נמכר בארץ רק עם 3 שנים ובאתר לקוח.

פורסם
המחשב שלו מ newvision, יבואן פרטי של דל, לא רשמי

אם המחשב נירכש עם אחריות - דל מכבדת אותה בכל מקום בעולם, לא משנה איך המכשיר הגיע לישראל

קובי

:-)

פורסם

אף אחד לא אמר אחרת. רק שזו אחריות לשנה. Adi89, עכשיו ראיתי את המדבקה של ניווויזיון.

פורסם

יבוא מקביל?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז כדאי שאעדכן שיש איזו מעבדה "יעל פתרונות", שנותנת את השירות עבור DELL , האחרונים הפנו אותי אליהם.

לא איסוף לא תיקון בבית הלקוח ולא נעליים , הייתי צריך לשלוח להם את המחשב דרך UPS (על חשבונם, זו נקודת איסוף), החליפו מקלדת וכעת המחשב בדרך חזרה.

נקווה שלא שברו משהו אחר.

פורסם

יעל פתרונות זו נותנת השירות הרשמית של DELL בארץ, ובכלל אחת המעבדות הטובות יותר בתחום הניידים.

זה שקבלת אחריות במעבדה ולא באתר לקוח זה מוזר, אבל אולי קשור לכך שעוד לא בצעת העברת בעלות של הסרוויס טג לארץ, עניין נפוץ במחשבים אשר נרכשו מיבוא מקביל.

בכל סניף מרכזי של UPS יש משרד של DELL / יעל פתרונות אשר מרכז ושולח את המחשבים למעבדה.

סה"כ קבלת שירות כמו שצריך, אם יש לך בעייה עם נושא האחריות ואתה חושב שהיית זכאי לאחריות מסוג אחר, פנה למי שרכשת ממנו את המחשב.

תתחדש.

פורסם

לא , האמת אין לי טענות לאף אחד.

גם המשווק נתן שירות טוב ואדיב ובאמת ניסה, וגם DELL עצמם.

המחשב עושה עבודתו טוב ועכשיו כשתוקן בטח יהיה מהנה יותר, אני לא מהמתלוננים :-o

פורסם
לא , האמת אין לי טענות לאף אחד.

גם המשווק נתן שירות טוב ואדיב ובאמת ניסה, וגם DELL עצמם.

המחשב עושה עבודתו טוב ועכשיו כשתוקן בטח יהיה מהנה יותר, אני לא מהמתלוננים :-o

תתחדש וטוב שקיבלת שירות כמו שצריך :)

קובי

:-)

פורסם

New Vision מביאים הרבה מחשבים מוחדשים או מחודשים לארץ (לא זוכר מה ההבדל), מה שקרוי באתרי הקופונים עודפים, האם קנית מחשב כזה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן זה אמור להיות מחשב כזה שלא היה בשימוש אבל עבר עליו משהו , לא ברור.

פורסם

אם המחשב לא היה באחריות הייתי עוזר לך, אבל אם אני אגע והבעיה תמשיך הם יגידו שמישהו נגע במחשב. למה שלא תנצל את האחריות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המחשב תוקן באחריות, החליפו את המקלדת. פספסת פה הודעה בשרשור ;-)

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...