Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל זהו, שהכפתור לא לחוץ.

לפעמים כשאני פותח את החיפוש בחלונות 8.1, ( ראו תמונה) השדה מתחיל להתמלא באות y כאילו המקש תקוע, אני עוצר ע״י ctrl+a ומוחק הכל, ומרגע זה הכל עובד כשורה, לרבות כפתור y.

הנייד חדש בן שבועיים, המקלדת עובדת יופי, זה נייד עם מסך מגע.

זה באג ידוע? אני לא יודע איך להתמודד עם זה, יש אחריות כמובן אבל המקש לא באמת תקוע אז אני לא יודע מה לאמר להם.

אולי פשוט לרדת לחלונות 7 וזהו?

Dell Inspiron 15-5547

ae62668ef6f5827cc50a935671922fea.jpg6040efe630ef409004673cd344de7bb4.jpg7a0bf36f1230c8bd19bc68c9b79a9ba0.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקלה במחשב, פנה לאחריות ויפה שעה אחת קודם. 1-809-444-688

אם המחשב בן שבועיים יש סיכוי גבוה שיוחלף בחדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לפני שאתה עושה את זה נסה את הדבר הבא:

1) תכבה את המחשב

2) תנתק את הסוללה והמטען

3) תלחץ 10 שניות רצוף על כפתור ההדלקה

4) תחבר הכל ותדליק את המחשב בחזרה

זה פורק מתח מהקבלים.

אם לא עוזר, תפנה לשירות של דל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברים תודה על התשובות, אנסה מה שהשמן המליץ, ואם זה ימשיך אבדוק מה שווה ה"אחריות עד הבית, כולל איסוף והחזרה של המחשב".

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לפני שאתה עושה את זה נסה את הדבר הבא:

1) תכבה את המחשב

2) תנתק את הסוללה והמטען

3) תלחץ 10 שניות רצוף על כפתור ההדלקה

4) תחבר הכל ותדליק את המחשב בחזרה

זה פורק מתח מהקבלים.

אם לא עוזר, תפנה לשירות של דל.

לא רואה שום קשר בין התקלה לפיתרון.

איזה כייף לי :)

פורסם

תתפלא, אבל זה פותר אצלי הרבה תקלות הזויות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האחריות של הדגם שלך היא בבית הלקוח, לא איסוף והחזרה, אמור להגיע אליך טכנאי לתקן את המחשב ובמקרה הגרוע שהחלקים שהוא יחליף לא מסדרים את הבעיה לקחת את המחשב איתו לתיקון במעבדה.

פורסם

אוקי, זה מעניין. כדאי שאקרא את תנאי האחריות… לעומק [emoji1]

פורסם

אפשר בעברית? :roll:

מה זה הTAG הזה? איפה אני מוצא אותו?

פורסם

זה מספר שנמצא בד"כ בחלק האחורי של הלפטופ, במדבקה. זה מספר יחודי למחשב שלך, לפי המספר הזה ניתן לדעת את כל פרטי המכשיר, אחריות וכדומה.

servitag.jpg

פורסם

1. כתוב בביוס

2. מדבקה בתחתית המחשב/מתחת לסוללה בדגמים עם סוללה נשלפת

3. ניתן לדעת ע"י כלי באתר התמיכה של DELL

4. המחשב שלך בן שבועיים אז אני מניח ששמרת את הקרטון - רשום על גבי המדבקה בדופן הקרטון - רק ששם לא יהיה רשום SERVICE TAG אלא SN - SERIAL NUMBER

פורסם

יש לי מחשב של דל שבסרביס טאג באתר רשום על אחריות Carry-in SVC/Return to base

זה אומר איסוף והחזרה?

עד כמה שידוע לי אצל דל (לפחות בדגמי ווסטרו) אתה צריך להגיע פיזית למעבדה בהרצליה

פורסם

Carry in אומר אחריות מעבדה. כלומר אתה צריך למסור את המחשב במעבדה ראשית או בנקודת איסוף של דל.

• תוכן חדש...