Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה , אתמול לקראת השעה 11 בלילה באה מישהי לעבודה שלי וביקשה ממני להחליף את הגלגל כי יש לה פנצ'ר (הסתבר בכלל שהצמיג קרוע , היא איכשהו נכנסה במדרכה והצמיג נקרע) , מהר אני והבעלים של מקום העבודה הרמנו את הרכב על הג'ק פירקנו את את כל הברגים ואז הגענו לבורג הביטחון (מדובר ברכב בסיטרואן C5 שנת 2005 משהו באזור) , זה בורג הביטחון :

Stoplock_Locking_Wheel_Bolt_VPC36_sml.jpg

כמובן שניסינו עם המתאם שלו אבל פשוט לא הייתה אחיזה ובכל פעם שסובבנו על מנת לפתוח זה היה מחליק , אנחנו מסתכלים על הבורג עצמו ומבינים שהוא שחוק לגמרי ואין מצב להחליף אותו עם הכלים שיש לנו (כניראה שמישהו בעבר החליף גלגל אבל עשה זו בצורה רשלנית ופשוט שחק את הבורג) , חיכינו עם הנערה שאבא שלה יבוא לקחת אותה ומחר על הבוקר יגרור את הרכב למוסך.

חשבתי לעצמי במידה וזה היה קורה לי , נגיד באמצע שום מקום , עם הערכה של הרכב איזה שיטות יש בשביל להסיר בכל זאת הבורג הזה?

המבנה של הבורג ביטחון פחות או יותר זה שיש מתאם עם 4 פינים שצריכים להיכנס ל-4 חורים של הבורג ביטחון , ה4 חורים האלה פשוט היו שחוקים ולא הייתה שום אחיזה.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם

יש כמה אפשרויות:

1. לבוא עם דיסק(דרמל או משהו) לחרוץ חתך מספיק עמוק ולבוא עם מברג/ראצט ולסובב.

2. לרתך ראש חדש(HEX לדוגמא שניתן להשתמש בבוקסה בשביל לפתוח אותו בקלות), אפילו את הכלי עצמו ניתן לרתך ואז לסובב.

3. לקדוח לו את הצורה, ואז להבריז הברגה מחדש.

יש עוד שלל שיטות יצירתיות, אלו הן הנפוצות. תמיד אתה גם יכול לבוא עם פלייר פטנט ואיכשהוא לתפוס לו את הצורה בתקווה שהוא ישתחרר איכשהוא.

בכל מקרה, אם זה היה קורה לך בדרך באמצע כביש היכולות שלך קצת מוגבלות ואין מניעה מלגרור אותו למקום אחר שאפשר לעבוד בו עם הכלים המתאמים.

פורסם

זו שאלה של גישה לבורג,

כמו ש-tamos אמר, ניתן לחרוץ את הראש. ב-2 אני מניח שהתכוון לרתך אום לראש של הבורג.

דרך נוספת היא קידוח בראש הבורג ושימוש במברז הפוך, אפשר לרכוש סטים יעודיים לחליצת ברגים עם חמישה מברזים בגדלים שונים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...