Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב פיאט פונטו ספייס ורדיו פיליפס חדש יחסית עם בלוטוס וכו.

בעבר הרדיו עבד גם כשהרכב לא מותנע אבל נוצר מצב שבהשתקה הרדו נשאר דולק גם לאחר כיבוי הרכב , מכיוון ששכחתי לסגור אותו

עקב כך פניתי לרדיו צליל בירושלים ובקשתי מהם לשנות את החיבורים כך שכשהמנוע כבה אזי גם הרדיו נכבה

אבל שמתי לב לאחר הטיפול כי בעת ההתנעה הרדיו נכבה, ובחנות אמרו לי שככה זה בעקות השינוי

אבל לא תמיד זה ככה לעמים עם ההתנעה הרדיו לא נדלק

בחנות אמרו לי שהבעייה ברדיו כי הזרמים קבועים , משהו כזה.

מה נכון ומה צריך להיות האם הרדיו אמרו להדלק עם ההתנעה?

האם יתכן שהבעייה ברדיו והוא נדלק מעצמו?

נא עזרתכם

תודה

פורסם

בדוק כאשר הרכב מונע, אם אתה מכבה את הר"ד, לאחר מכן מכבה את הרכב ומוציא מפתח מסוויץ', ואז מתניע בחזרה את הרכב - האם נדלק או נשאר כבוי.

בהתאמה, בצע שוב את הניסוי כאשר הפעם הרדיו נשאר דולק בעת כיבוי הרכב והוצאת המפתח.

פורסם

הדרך לוודא מה הבעייה היא לחבר רב מודד לפלוס של הסוויץ ולמדוד בפתיחה של הסוויץ אם המתח עולה בצורה קבועה בכל פתיחה - בעיה של הרדיו \ החיווט עד הרדיו

אם בחלק מהפעמים אין מתח - בעיה בפתיחה של הסוויץ

פורסם

במידה ואתה סוגר סוויץ והרדיו דיסק במצב כבוי, בעת פתיחת סוויץ הרדיו דיסק ישאר כבוי.

ובמידה ואתה סוגר סוויץ עם הרדיו דיסק דולק, בעת פתיחת סוויץ הרדיו דיסק ידלק שוב.

למה זה? הרדיו דיסק מחובר למתח קבוע כל הזמן שבעצם שונר הגדרות, כיוונים וכו׳.

אם זו הייתה הבעיה? אז הכול בסדר.

ואם לא? בתור התחלה אני הייתי מהחליף את הפלוס אחרי סוויץ.

ואז בודק שוב...

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תוכן חדש...