Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בשלבי רכישת רכב ונכנסתי לאתר רשם המשכונות בשביל לבדוק על הרכב.

בפלט שיצא רשום שהרכב ממושכן לבנק.

מה בדיוק עושים במצב כזה ?

האם זו אותה הבדיקה שעושים בדואר כשרוצים להעביר בעלות על הרכב בעת הרכישה ?

אשמח לייעוץ ממי שאכן מבין בנושא.

תודה.

פורסם

אכן מדובר באותה בדיקה שעושים במשרד הרישוי (רק ששם היא עולה פי 10).

אם אתה מעוניין ברכב תצטרך להודיע זאת לבעלים כדי שיסדיר את העניין, בדרך כלל זה לוקח כמה ימים עד שמתעדכן.

פורסם

יש פה כמה זוויות שבהן מוכר הרכב יכול לספר לך שזה סתם שטויות

בגדול עפ"י החוק זה שהרכב ממושכן זו בעיה (של מי שקונה)

אתה יכול לקנות את האוטו ואתה יכול להעביר בעלות (המשכון במקרה זה לא משפיע)

אבל אתה קונה חתול בשק

עד שלא יופיע לך ברשם משכונות שהרכב נקי אל תאמין לשום מילה שאומרים לך (זה עלול לקחת מס' ימים, עד שבוע)

פורסם

ואם המוכר מביא לי אישור מהבנק הרלוונטי שהמשכון הוסר ?

ז"א אם הוא פונה לבנק שרשום במשכון, מסדיר את העניין מולם, מסיר את המשכון על הרכב ומביא אישור מהבנק, האם זה מספיק עבורי?

כי אני מתאר לעצמי שלראות את העניין בעודכן ברשם המשכונות לוקח כמה ימים אם לא יותר.

פורסם

למה לא לבנות על אישור מהבנק ?

אם הבנאדם מביא אישור חתום ע"י הבנק הרלוונטי שהמשכון על הרכב הוסר, זה לא מספיק ?

פורסם

הולכים לבנק של המוכר , מקבלים את האישור ביד הולכים לרשם המשכונות ותך 60 שניות המישכון מוסר.

על אורך התור אני לא אחראי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בזמנו כשקניתי את הרכב שלי, בבדיקה בדואר הסתבר שהרכב ממושכן לבנק ושהמשכון נשאר עוד מהבעלים הראשון של הרכב (אני יד שלישית). הבחור שממנו קניתי את הרכב לא בדק משכון בזמנו וקנה את הרכב כמו שהוא.

לאחר בירור מול הבנק, התברר שהחוב שולם מזמן הבעלים הראשון של הרכב פשוט לא הוריד את המשכון - הבעלים של הרכב שממנו אני קניתי אותו קיבל מהבנק טופס אישור להסרת המשכון.

הפרוצדורה דיי פשוטה, פונים לבנק שאליו הרכב ממושכן, משיגים אישור שיש אישור לביטול המשכון.

עם הטופס הנ"ל פונים לרשם המשכונות, במקרה שלי, לא היה בן אדם אחד בתור ברשם המשכונות בנצרת עילית וכל התהליך לקחת 10 דקות.

• תוכן חדש...