Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט אם לקנות סיאט איביזה חדשה, הדבר שדיי מונע ממני זה האם עדיין יש בעיה בגיר שלה? כי שמעתי (בעיקר מסוכני מכירות) שעדיין קיימות שם בעיות. מה אתם אומרים?

בנוסף אם מישהו חושב שכדאי מכונית אחרת אשמח לשמוע הצעות,

התקציב הוא עד 80 אלף

רכב חדש

הנסיעות שלי הם בעיקר בעיר עם מידי פעם טיולים

ויחסית לשאר המכוניות בקטגוריה שהנהיגה תיהיה מהנה

תודה מראש,

אוהד

פורסם

תעשה חיפוש פה בפורום ותמצא אין סוף שירשורים לגבי האיביזה, והגיר בפרט.

בכל אופן אין חבילה טובה יותר במחיר הזה.

פורסם

תשמע - ב80 אין מתחרה עדיפה.

האופציה השנייה שלך זה למתוח את התקציב קצת.

בקשר לגיר - שנתיים ראשונות אתה מכוסה. אח״כ זה כבר עניין של רצון טוב למשך עוד שנה-שנתיים. ואז אתה ברשות עצמך.

המצמדים שופרו לטענתם. מה שיכול לנחם אותך זה שצרת רבים-חצי נחמה (או נחמת טיפשים)

בקיצור - בגלל שהגיר נפוץ מאוד וגם הבעיה מוכרת, סביר להניח שעלות התיקון תרד עם הזמן וככל שרכבים יצאו מאחריות ולכן בחלפת מצמדים שהיום תעלה 5-6 בהמשך תרד לפחות.

לכן במקרה של האביזה אולי שווה לקחת את הסיכון, עקב מחיר רכישה יחסית אטרקטיבי

פורסם

אני קניתי עכשיו פולו חדשה. חשבתי לרגע אולי באמת לקנות בפחות את האיביזה אבל כבר היתה לי פולו והעדפתי יותר אבזור. בכל זאת אני כבר לא ילד. אני גם אוהב יותר את סביבת הנהג של פולקסווגן. לגבי הגיר, אני בכל אופן מאוד רגוע. מה ששמים עכשיו זה גיר אחר ממה שהיה הבעייתי. היה לי אותו כבר בפולו הקודמת אחרי שעשו החלפה יזומה והוא עבד מצוין ועכשיו כמובן בפולו החדשה. ממה שאני עובר וקורא בפורום, מסתבר כנראה שמי שיש לו את הגיר, אין לו בעיות ומי שאין לו את הגיר יש לו בעיות. קצת מוזר :roll:

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

יש עודפים של מאזדה 2 מנוע 1.5 אוטומטית בלי סכנת DSG ב- 82 אלף עם צבע מטאלי ככל הנראה. החיסרון: בעלים קודמים 01.

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-2-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2015-0-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%9D/pi3HSMAZDA2

פורסם

המאזדה 2 פשוט לא מגיעה לרמה של האיביזה TSI

בתור אחד שנהג על המאזדה 2 הרבה רכב מצוין כיפי לנסיעה זריז , אבל הוא מיושן ולפני החלפת צורה מה גם שאתה תהיה עם עבר ליסינג ( שזה כשלעצמו בעיה במכירה, מצד שני אתה חוסך ברכישה)

מי שנסע על האיביזה יכול להבין את מה שאני מתכוון אליו

השילוב של המנוע והגיר עם הרכב הזה פשוט מצוין

אין חבילה טובה יותר במחיר הזה

פורסם
אני קניתי עכשיו פולו חדשה. חשבתי לרגע אולי באמת לקנות בפחות את האיביזה אבל כבר היתה לי פולו והעדפתי יותר אבזור. בכל זאת אני כבר לא ילד. אני גם אוהב יותר את סביבת הנהג של פולקסווגן. לגבי הגיר, אני בכל אופן מאוד רגוע. מה ששמים עכשיו זה גיר אחר ממה שהיה הבעייתי. היה לי אותו כבר בפולו הקודמת אחרי שעשו החלפה יזומה והוא עבד מצוין ועכשיו כמובן בפולו החדשה. ממה שאני עובר וקורא בפורום, מסתבר כנראה שמי שיש לו את הגיר, אין לו בעיות ומי שאין לו את הגיר יש לו בעיות. קצת מוזר :roll:

רוצה בעיות של כאלה שהיה להם את הגיר? -- בבקשה:

לאחי ולי היו בעיות עם הגיר בסופרב ולאון מודל 2012.

לחבר טוב שלי הייתה בעייה רצינית עם הגיר באוקטביה 2013.

ואני לא מדבר כבר על חבר אחר שהייתה לו סופרב 2010 ונגמרו לה שתי שנות האחריות, והנשמה יצאה עד שמימנו לו 50% מעלות הגיר. מ"רצון טוב" כמובן.

פורסם

היי,

החלטתי שאני לא אקח את האיביזה, המחיר באמת מפתה והנהיגה באיביזה מאוד מהנה, אבל מנגד אני קונה רכב חדש אחת הסיבות לקניית רכב חדש מבחינתי זה בלפחות שאני לא רואה מוסכים בשנתיים שלוש הראשונות, 5,000 ש"ח הנחה על להיות שפן נסיונות של פולקסווגן לדעתי לא שווים את זה.

אני כרגע עם מאזדה 3 2010 ראתה עד עכשיו מוסך אחד בדיוק החודש. הבעיה היא שהצריכת דלק שלה איומה, אני מעוניין ברכב עם אמינות דומה לזו של מאזדה רק בתקציב שלי (80 אלף) וחסכונית, אשמח להצעות :)

פורסם

האיביזה זה אחד הרכבים הכי נמכרים בשנים האחרונות. בתור סטודנט, עושה רושם כאילו כל רכב 3 בחנייה של הקמפוס הוא איביזה וגם על הכביש, הררים של איביזות. עכשיו מכל עשרות אלפי האיביזות +הרכבים האחרים המועדים לפורענות של וואג, כמה פתחו דיון שהייתה להם בעיה בגיר? 10? 20? 30? אתה מבין שכל אלה שאצלם הכל עובד בסדר לא יפתחו שרשור של " הכל עובד לי בסדר" . אני באמת מאמין שאם זה היה כרוני ומכת מדינה זה היה מגיע לצינורות תקשורת הרבה יותר רציניים מקארספורום ובטח ובטח הן לא היו נמכרות כמו לחמניות חמות. לוותר על חבילה כזו משתלמת בגלל הסיכון של "אולי ו..." זו לדעתי החלטה מטופשת. בכל רכב עלולים להיות תקלות.

פורסם

אני ממש לא מסכים.

אני לא מכיר ולו רכב אחד מתוצרת פולקסווגן עד 2013 (לא כולל) שהגיע עם DSG7, ולא היו לו בעיות כאלה ואחרות בגיר.

יכול להיות שתיקנו את הבעיות, יכול להיות שלא. אני נוטה להאמין שלא, לאור העובדה שהם טענו שתיקנו את הבעיות כבר ח״י פעמים, וכל פעם הצרכנים נתבדו.

פורסם

ברוב הרכבים התיקון של המכאטרוניקס והמצמדים פתר את הבעיה. בכל מקרה מה זה משנה מה היה לפני 2013 , פות"ש מעוניין ברכב חדש מהחברה 2015 עם אחריות לשנתיים.

פורסם

ממש לא כל פעם התיקונים "פתרו" את הבעייה. הם פתרו אותה למשך כמה עשרות אלפי ק"מ בדרך-כלל, אבל אח"כ הבעיות חוזרות.

לגבי 2015 - כפי שאמרתי, אני אישית מכיר אוקטביה אחת מודל 2013 בעייתית.

אבל בלי קשר לזה, גם כשאני קניתי סופרב ב-2012 הבטיחו לי שהבעיות נפתרו, וגם בפורום זה היו כאלה שאמרו זאת.

את הסוף כולם יודעים..

לכן, אני לא הייתי סומך על זה עד שיחלפו כמה שנים טובות שיוכיחו את עמידות הגיר.

פורסם

משום מה בעלי DSG רגועים ודווקא האחרים לא. כבעלים בעבר ובהווה של הגיר והמנוע, רק דברים טובים יש לי להגיד עליהם. כנראה שזה מעצבן או מתסכל אחרים. מזל שיש עשרות יבואנים וכל אחד יכול לבחור מה שנראה לו. אני בחרתי בפולו פעם שניה ואין לי שום בעיה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...