Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט פגע וברח - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקור? אני. זה מקרה שקרה בירושלים ברחוב עזה לכיוון מרכז העיר.

הולך רגל קפץ לכביש, רכב א' בלם, רכב ב' נכנס בו מאחורה.

בעל רכב א' יוצא מהרכב, מתסכל על הנזק, ואומר לנהג רכב ב' לעצור בתחנת אוטובוס ממש ליד מקום התאונה. נהג רכב ב' מסכים.

רכב א' עוצר בתחנה ורכב ב' ממשיך ליסוע ונעלם.

בעל רכב א' מתעצבן, מתחיל לצרוח, ומשתגע.

רכב ג' מגיע, רואה אותו קופץ מעצבים ומרביץ לתחנת אוטובוס, עוצר לעזור לו ושואל אותו מה קרה. בעל רכב א' מספר לו, בעל רכב ג' מרגיע אותו, הנזק לא גדול, נפרדים לשלום ונוסעים מהמקום.

לאחר כחודש בעל רכב ג' מקבל מכתב רשום ובו תביעה מחברת הביטוח של רכב א' ובו דרישה לתשלום הנזק שנופח להרבה מאוד שקלים.

פה כבר עזבתי את ירושלים והקשר עם האדם המעורב בסיפור (חבר שלי שהוא חבר של בעל רכב ג' וישב איתו ברכב כשזה קרה) נותק כך שאני לא יודע איך זה נגמר, אבל אני מניח שגם אם זה נגמר טוב, זה לא היה כיף בכלל.

חוץ מזה, לא נשמע לי כזה הזוי שבמדינתנו הקטנה אנשים יעשו דברים כאלה. העיקר לדפוק מישהו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מאמין שחובת ההוכחה היא על התובע ומבלי עדים או צילומים של אותו צד ג' אין לו קייס. בקיצור, אנשים אל תהיו אגואיסטיים לגמרי - לפחות תשאירו פתק.

פורסם
מקור? אני. זה מקרה שקרה בירושלים ברחוב עזה לכיוון מרכז העיר.

הולך רגל קפץ לכביש, רכב א' בלם, רכב ב' נכנס בו מאחורה.

בעל רכב א' יוצא מהרכב, מתסכל על הנזק, ואומר לנהג רכב ב' לעצור בתחנת אוטובוס ממש ליד מקום התאונה. נהג רכב ב' מסכים.

רכב א' עוצר בתחנה ורכב ב' ממשיך ליסוע ונעלם.

בעל רכב א' מתעצבן, מתחיל לצרוח, ומשתגע.

רכב ג' מגיע, רואה אותו קופץ מעצבים ומרביץ לתחנת אוטובוס, עוצר לעזור לו ושואל אותו מה קרה. בעל רכב א' מספר לו, בעל רכב ג' מרגיע אותו, הנזק לא גדול, נפרדים לשלום ונוסעים מהמקום.

לאחר כחודש בעל רכב ג' מקבל מכתב רשום ובו תביעה מחברת הביטוח של רכב א' ובו דרישה לתשלום הנזק שנופח להרבה מאוד שקלים.

פה כבר עזבתי את ירושלים והקשר עם האדם המעורב בסיפור (חבר שלי שהוא חבר של בעל רכב ג' וישב איתו ברכב כשזה קרה) נותק כך שאני לא יודע איך זה נגמר, אבל אני מניח שגם אם זה נגמר טוב, זה לא היה כיף בכלל.

חוץ מזה, לא נשמע לי כזה הזוי שבמדינתנו הקטנה אנשים יעשו דברים כאלה. העיקר לדפוק מישהו.

עדיין לא ברור, על מה תבעה אותו חברת הביטוח של א'?

והבעיה העיקרית היא שאתה שמעת ממישהו שגם הוא שמע ממישהו, שהמישהו ההוא בכלל ישב ברכב של צד ג' שאותו תבעו.

שמת לב, כמה ידיים עבר הסיפור מ ג' שנתבע עד שאתה מספר לנו אותו.

פורסם

לא הבנת.

התביעה הייתה על הנזק לרכב. מי שסיפר לי את הסיפור ישב ברכב ג' ליד הנהג. יותר ברור?

ובלי קשר, תאמין לזה או לא, זה לא באמת מעניין אותי ואל תנסה עכשיו למצוא חורים כי זה לא באמת משנה. אין לי שום אינטרס להמציא איזה סיפור.

הרעיון בסיפור הזה היה להראות מקרה שבו אדם שבא לעזור אכל אותה, מבלי שהוא יקבל דקירה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קשה לאזן בין תחושת מחויבות אישית על רקע ערכים ומוסר לבין הסיכון למות בגין

סריטה בפגוש של איזה ליסינג הייטק שלאיש לא אכפת ממנה. המחיר על אזרחות טובה

[ונכונה, וראויה לשבח] לפעמים עולה בהרבה על הנזק המקורי, ומוצא שמאפשר לאדם

לדבוק בערכיו תו"כ צמצום הסיכון למינימום האפשרי אכן מומלץ, כמו שהומלץ כאן.

בכללי, בחורות לדעתי חשופות פחות לאלימות על רקע כזה.

The first one to get angry loses

פורסם
בכללי, בחורות לדעתי חשופות פחות לאלימות על רקע כזה.

איזה שובינסט אתה!

אם בחורה תעיר לי כשאני פוגע ברכבים ונמלט, אדקור אותה בדיוק כמו שהייתי דוקר גבר, וזאת משום שאני מכבד את השוויון בין כל בני האדם - ללא קשר למגדר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איזה שובינסט אתה!

אם בחורה תעיר לי כשאני פוגע ברכבים ונמלט, אדקור אותה בדיוק כמו שהייתי דוקר גבר, וזאת משום שאני מכבד את השוויון בין כל בני האדם - ללא קשר למגדר.

:)

הלוואי וכולם היו כמוך, השיוויון הוא ערך בסיסי ומהותי

וממנו נגזר גם השיוויון בחובות. חשוב, בד בבד להכיר בזה

שבחורות, לעת עתה, עדיין חשופות פחות לאלימות *על רקע כזה*,

שזו בעצם הייתה הנקודה בדבריי ואני מודה לך על שחידדת.

:(

פעם ראיתי בחורה חוטפת סטירה איומה מערס מפחיד ברחוב. בנתניה.

היו לא מעט עוברי אורח בקרבת הזוג, אני הייתי רחוק,

אף אחד לא 'רשם את המספר שלו' וכל אחד ידע שאם הוא יתקרב הוא יחטוף לא פחות.

זו החוויה היחידה שחוויתי ושאני יכול להכתיר אותה בתואר המדוייק "מבחילה".

הייתי בחיי בנתיחות גופה ואפילו תוכן קיבה\וושט רקוב הוא לא כזה מבחיל.

עד היום ממרחק השנים אני זוכר את הבחילה הזו, אבל מבין היטב מדוע איש

לא בחר להגן על הגב' הזו. בחיים, לפעמים, כל אחד אוכל את הדני שוקולד שלו,

והכוונה היא לא דני שוקולד, אלא מארס שנמס. או טוויקס.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

ממש לא תכננתי לחדד, הומור בלבד :)

אני מסכים אתך. בחברה כפי שהיא היום יש גם יתרונות לחוסר השוויון, שאחד מהם מתבטא למשל בעובדה ש"להכות אישה" נתפס כמעשה ביזיוני [להכות כל אדם זה רע, אבל אתה יודע, אנחנו מתייחסים לחלק הבעייתי בחברה כפי שהוא היום].

אגב, רבים [וביניהם גם נשים] טועים לחשוב שפמינסטיות "לא צריכות גברים" או טוענות "שנשים יותר טוב/חכמות/מוצלחות מגברים", כשבפועל לא כך הדבר. הדבר היחיד שמתבקש ע"י הפמיניזם הוא אפילו לא שוויון, אלא שוויון הזדמנויות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תלוי איזה זרם של פמיניזם...

איזה שובינסט אתה!

את זה אתה עושה כי אתה נתנייתי :lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...