Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לקיה פיקנטו 1.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

הרכב בן 3 ואני רוצה להחליף את הצמיגים האחוריים. יש המלצות לחברה / דגם מסוים?

אני מעדיף משהו איכותי ולא הסיני הכי זול שיש.

אם אפשר המלצה למקום ליד רמת החייל.

תודה

עריכה אחרונה על ידי apelt
פורסם

היי ,

אני ירון מITIRE.CO.IL קניית צמיגים באינטרנט.

אנחנו היבואנים של צמיגי GOODYEAR ושאר מותגי הבת שלהם.

ניתן באתר להזמין צמיגים בצורה מהירה ובטוחה והכי חשוב בלי טרטורים ואפילו מהסלולר,לקבוע את זמן ומקום ההתקנה ורק להגיע ולהתקין.

במידה הנוכחית goodyear duragrip במחיר של 1285 ש"ח לסט של ארבעה צמיגים כולל התקנה כולל איזון החלפת שסתום ומע"מ.

תודה

לעוד פרטים והזמנות מצ"ב לינק:

http://www.itire.co.il/catalog.php?id=1280

1409730574h74LI.jpg

פורסם (נערך)

בסדר אקראי:

הנקוק K425, פירלי P1, גודייר DuraGrip, פאלקן ZE912, קונטיננטל EcoContact 3,

מישלין אנרג'י, קלבר Viaxer, פולדה EcoControl, יונירויאל RainExpert, טויו CF2.

התקציבים מעט שונים עבור כל אחד מהם.

שים לב שלדעתי יש לך צורך בקוד עומס ומהירות של 75H - וודא ע"פ הכתוב ברשיון הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הרכב בן שלוש ולא הוחלפו בו צמיגים?

אני ממליץ להחליף את כל הרביעיה ולא רק זוג אחד. אם בכל פעם תתקין זוג חדש על סרן אחד (גם אם כל פעם תחליף את הטובים לאחוריים) לא תצא מזה ותמיד תתפשר על משהו: או על יציבות, או על בלימה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הרכב בן שלוש ולא הוחלפו בו צמיגים?

הרכב שלי בן שנתיים וחצי, עם צמיגים שעברו 50,000 ק"מ ולפי מצבם בשקט אפשר לנסוע איתם עוד 20,000 ק"מ.

מדובר בצמיגי Bridgestone B250.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אם מגיעים למצב של נזק או שחיקה מוקדמת באחד הזוגות, בהחלט עדיף להקדים את ההחלפה של הזוג השני, גם אם יש לו עוד חצי שנה או עשרת אלפי קילומטרים לתת.

בכל מצב אחר תגיע לפשרה (בנוסח קומבינת "הטובים מאחור" וכדומה) מסוימת. יתרה מזו, הדבר יוביל לכך שגם בהחלפות הבאות תצטרך להחליף את הזוג האחר וכך תמיד תישאר עם פשרה בעייתית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני מקפיד כל 15000 ק״מ להחליף בין הקדמיים לאחוריים, כך שכשאגיע ל 60K ק״מ השחיקה של הצמיגים שלי יהיו זהים

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...