Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם יש למישהו המלצה למלון טוב ולא מאוד יקר במרכז לונדון?

מרכז לונדון = מרחק הליכה סביר (עד חצי שעה נגיד) מוסטמיניסטר, פיקדילי וכו'

לא מאוד יקר = 800 - 900 שח לילה לאדם זה מחיר די גבולי.

תודה!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

~

המלצה למלון זה כמו המלצה לארוחה - כל אחד אוהב משהו אחר, וגם אם מישהו נהנה שם זה לא מבטיח שאתה תהנה. לבקש המלצות לבתי מלון בעידן האינטרנט זה בערך כמו לקנות אוטו על סמך המלצה של המוסכניק של בן אחותך שאמר שצריך לקנות רק טויוטה. כשאתה זורק שאלות כלליות כאלה באוויר, אתה רק מעלה את הסיכוי שלך להתאכזב בסוף.

בשביל מדדים אובייקטיביים יש אתרים כמו booking.com, אני ממליץ שתעשה בהם שימוש. אפשר גם לפתוח שם מפה ולבחון את כל האופציות באזור הגיאוגרפי אליו אתה מכוון. או שתהיה יותר ספציפי ותסביר מה חשוב לך - מיטה נוחה, ארוחת בוקר איכותית, חדר כושר, גישה לתחבורה ציבורית, מסעדות, אתרי תיירות, מטבחון צמוד, שירותי כביסה, אינטרנט איכותי, שירותי משרד (פקס, טלפון) וכיו"ב.

לא יזיק גם לדעת באיזה הרכב ולכמה זמן אתה נוסע.

פורסם

אתה כ"כ אוהב over לנתח דברים, זה משהו :) אל תדאג, מכיר היטב את כל הבוקינג.קום למיניהם, ובכל זאת רוצה לדעת אם למישהו יש כאן גם המלצה כלשהי.

בכל מקרה, אתה צודק לגבי הפירוט - אני מחפש חדר לאדם אחד, רצוי קרוב לתחבורה ציבורית (5-10 דק' הליכה זה סביר למדי), חדר שהוא לא מטר על מטר וארוחת בוקר נורמלית. כל השאר פחות משנה.

פורסם

בשנה שעברה הייתי במלון שנקרא imperial hotel והוא נמצא ב russle square. מרחק 5 דקות הליכה מתחנת underground של קו פיקדילי. ממוקם לדעתי במקום טוב בלונדון ולרוב המקומות הגענו ממש מהר.

המלון עצמו לא מלון יוקרה אבל הוא מצויין עם שירות טוב וארוחת בוקר טובה.

פורסם

Premier inn.

יש להם כמה מלונות בלונדון, אני הייתי בeuston, הליכה של 2 דקות מהתחתית, מלון פשוט מעולה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש את double tree by Hilton marble arch, בעבר נקרא מוסטין. יש לו אחלה מיקום, והוא שופץ לא מזמן,

כנראה עקב החלפת בעלות. תנסה דרך האתר של agoda, מופיע שם מחיר של 820 שקל, אבל אני לא יודע

מה המחיר הסופי שם, כי הוא דורש מילוי פרטים.

פורסם (נערך)
בשנה שעברה הייתי במלון שנקרא imperial hotel והוא נמצא ב russle square. מרחק 5 דקות הליכה מתחנת underground של קו פיקדילי. ממוקם לדעתי במקום טוב בלונדון ולרוב המקומות הגענו ממש מהר.

המלון עצמו לא מלון יוקרה אבל הוא מצויין עם שירות טוב וארוחת בוקר טובה.

גם אני הייתי שם אם כי במלון התאום שלו - President שהוא קצת יותר זול.

הם נמצאים צמודים אחד לשני, עם מעבר בלובי, ארוחת הבוקר משותפת לשני המלונות ודיי טובה למיטב זכרוני.

אם כי נקודה לגבי ארוחת הבוקר - האנגלים (ובינתיים שמתי לב שגם הגרמנים והספרדים והצ'כים) מאוד אוהבים כל מיני סוגי בשרים על הבוקר, אם זה פסטרמות למיניהן (בעיקר חזיר), אם זה נקניקיות ואם זה בייקון.

יתרון גדול זה כמובן התחנת Underground שנמצאת במרחק של 2 דקות מהמלון (קצת יותר ל-Imperial כי הכניסה שלו מהצד השני).

יתרון יותר קטן אבל גם קיים - קו המטרו מהית'רו ישיר לתחנת Russel Square ככה שלא צריך לעשות החלפות עם המזוודות.

בכל מקרה יש הרבה דברים בלונדון שמצריכים נסיעה ב-Underground, ככה שלא הייתי מחפש מלון שצמוד לאטרקציה מסוימת.

אל תשכח לקנות כרטיס Oyster, זה חוסך המון המון כסף בנסיעות.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה, לכולם. הסתכלתי בחלק מהמלצות שניתנו כאן ולצערי נראה שהתעוררתי מאוחר מדי, ולא בכל מקום עוד היו חדרים זמינים.

בכל מקרה, הזמנתי במלון4 כוכבים אחד, שנראה נחמד יחסית וקרוב לרוב הדברים שסימנתי לעצמי.

פורסם

איזה מלון בסוף בחרת? ולמתי?

בשנה שעברה בתקופה הזו האימפריאל / פרזידנט היו חצי ריקים בערך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לקחתי את Park Plaza County Hall, שהיו עליו הרבה המלצות של ישראלים וגם דירוגים טובים באתרים השונים. אני מזמין לעוד כמהחודשים, אבל מסתבר שהתפוסה אז די מלאה (כנראה בגלל שזה בקיץ).

המיקום שלו די טוב בעיניי (אם כי ברור שאצטרך לקנות גם כרטיסיה), ונראה שכל המלון עצמו גם די נחמד (ביקורות טובות על א. הבוקר, נקיון והצוות).

פורסם

כן אני דיי בטוח שבקיץ החדרים נתפסים מוקדם.

אתה לא צריך כרטיסיה אתה קונה Oyster בהית'רו בדוכן של ה-Information, אם אני זוכר נכון אתה קונה ב-5 יורו כרטיס שכבר טעון ב-4 יורו.

הכרטיס מתפקד כמו רב-קו ואתה מטעין אותו לפי הצורך, היופי הוא שיש לך תקרה מסוימת ליום, ככה שאם נסעת מעבר למכסה הוא לא יחייב אותך פשוט, והכל אוטומטי, אתה מעביר בכניסה, מעביר ביציאה והוא כותב לך כמה חייב אותך וכמה נשאר בכרטיס, טעינה מתבצעת במכונות אוטומטיות בתחנות המטרו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל המלונות סביב האוקספורד, מרבל ארץ וראסל סקוור הם מרכזיים. מה ש-4 כוכבים שם בד"כ טוב (יש כאלו מעולים כמובן). אבל מאוחר מידי להמלצות שלי לכן לא כתבתי כבר מלונות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היי

במידה ואתה עדיין שוקל אלטרנטיבות - לפני שנה וקצת הייתי ב-PREMIER INN LEICESTER SQUARE. לא זוכר משהו מיוחד מהמלון, אבל המיקום מצוין. כיכר לסטר היא מקום כיפי וחביב, ממש במרכז, יש תחנה ישירה לנמל התעופה מטר מהמלון (רק לא זוכר לאיזה... הית'רו, אני משער, לא זוכר איפה נחתתי אז).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אכן לייסטר סקוור היא אחת התחנות בקו Heathrow-Cockfosters (לא לצחוק), שלוש תחנות לפני Russel Square שדוברה קודם.

אוקספורד (תחנת Oxford Circus) נמצאת על הקו האדום

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא מאוד יקר = 800 - 900 שח לילה לאדם זה מחיר די גבולי.

חבר פורום יקר וחבר אישי שגר בלונדון אימץ לאחרונה את הלינגו הכושי מהגטו אז בציטוט ישיר שלו תרשה לשאול בתמהון קל...פו שיזל?

900 ש"ח ללילה לאדם בחדר???:shock:

לא מאוד יקר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...