Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד יקר שם זה 2000 שקל ללילה :)

לצורך ההשוואה, הרשת של premier inn זה סדר גודל של 800 שח ללילה לאדם (וזה שלושה כוכבים, לא משהו fancy מדי)

תראה גם את מה שאושרי כתב.

זו הרמה של המחירים, כשהאלטרנטיבות הזולות הציעו בעיקר חדים מאד קטנים..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פרזידנט לוקח נדמה לי באיזור 80 פאונד ללילה לאדם שהוא Walk-In ולא הזמנה מראש (שהיא תמיד זולה יותר).

אימפריאל כמה פאונדים יותר ללילה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הגיוני, ההבדלים לא מטורפים (לא, נניח, 200 שקל מול 1000). מאידך הביקורות מאוד שונות, ממה שראיתי.

התלבטתי לגבי שני מלונות של פרימייר, וגם שם, כאמור, העלוית היו גבוהות.

אימפראל בדקתי עכשיו שוב ונראה שזה כ-850 ללילה, אלא אם אולי זה מלון אחר, בעל שם דומה :)

פורסם
תודה, לכולם. הסתכלתי בחלק מהמלצות שניתנו כאן ולצערי נראה שהתעוררתי מאוחר מדי, ולא בכל מקום עוד היו חדרים זמינים.

במיקומים מרכזיים כאלו בד"כ עדיף ללכת על boutique hotels או לבדוק אופציות ב-AirBnB. הפתרונות האלו נוטים להיות משתלמים וגמישים יותר מבחינת לו"ז.

פרמייר אין זה ההולידיי אין אקספרס של אנגליה, לא בדיוק באותה קטגוריה עם מלון ארבעה כוכבים.

פורסם

הייתי בלונדון בספטמבר, עשיתי חריש רציני בכל נושא המלונות, לא הגעתי לרף מחירים כ"כ גבוהה, בסוף החלטתי (ולדעתי צדקתי) שאת הווליו-פור מני הטוב ביותר אקבל בדירת AIR-BNB, היה מצויין.

אם תרצה קישור לדירה (שצמודה לתחנת הטיוב נוטינג היל, אזור מדהים!) תן מילה. ייתרון נוסף לדירה, היא בבעלות של צרפתיה יהודיה חביבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה, נראה לי שאני כבר אשאר עם מה שהזמנתי :)

אני משום מה פחות פתוח לדירות כשאני טס לבד (יש משהו נחמד בזה שדואגים לך לכל המסביב בבית המלון).

דריש, לגבי פרמייר אין זה גם הרושם שאני קיבלתי. הביקורות עליהם, בכל מקרה, מאוד חיוביות (על כל ארבעת בתי המלון שלהם שבדקתי במרכז לונדון).

פורסם
אימפראל בדקתי עכשיו שוב ונראה שזה כ-850 ללילה, אלא אם אולי זה מלון אחר, בעל שם דומה :)

זה המלון המדובר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפרמייר שהייתי היה בסדר גמור. לא זוכר משם הרבה - אם היה משהו בעייתי הייתי זוכר. מלונות זולים ממש בלונדון זה בד"כ ענתיקות, כל מיני בתים כאלה עם כמה חדרים פצפונים שעולים אליהם בגרם מדרגות תלול בלי מעלית... לפני שנים רבות הייתי במלון כזה כשנסעתי לסופ"ש פורמולה 1. זה נחמד וחסכוני אבל לא נוח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...