Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DSG 7 תיקון

OPCSale
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אוקטביה 1.2 TSI DSG השנייה במספר, ברכב הנוכחי צברתי 100K ובקודם 150K, מניסיון שלי ושל חברי לעבודה (שברשותם גם היה ויש את האוקטביות 1.2 עם DSG) אני יכול לומר שאצל כל חברי היו רעידות מהקלאץ בשלב זה או אחר החל מ50K לעירך ואצל חלק הוחלפו הקלאצ'ים, אצלי לעומת זאת בשני הרכבים אין שום רעידות והקלאצ'ים עובדים חלק, השוני שאני יכול לומר לך הוא שאני משנה את ההילוכים מD ל Ds לפי תנאי הנסיעה, משמע, בתנועה צפופה ואיטית (פקקים עומסי תנועה וכדו)

אני מוריד לDs כך שהגיר מעלה ומוריד הילוכים הרבה פחות - מה שגורם לפחות שחיקה.

בנסיעה רגועה ללא פקקים עומסים ובכביש מהיר אני שם בD .

אצלי זה עובד ומצליח כבר רכב שני עם DSG וצבירה של 250K בשני רכבים ללא שום בלאי או רעידות מהגיר "הבעייתי".

אצל כל חברי בעבודה (שנוסעים בD כמו כל עם ישראל) עם עשרות רכבי אוקטביה 1.2 TSI DSG בשלב זה או אחר החלו רעידות שטופלו ע"י החלפת הקלאצ'ים כשהרעידות החמירו.

פורסם

נכון שכל נוהג ברכב יכול למצוא כך או אחרת שיטת נהיגה המרחיקה תקלות ככלל וגם ב DSG. מערכת ההנעה ברכב מתוכננת ונועדה לספוג גם סוג של הגזמות בצורת השימוש של רוב הציבור ועדין לשרוד. מרכיבי תיבת DSG 7 הם כנראה בעלי מקדמי בטחון מאד נמוכים וזה כעובדה. אני הייתי חושב פעמים לפני רכישת רכב עם התיבה הזו.

פורסם (נערך)

עדכון:

לאחר בדיקה (קלה)עלות תיקון לקלאצים כולל מעמ ועבודה המחיר בממוצע 4K לחדשים מקוריים!

הרבה פחות מתחת למורשה ובמחיר שהאמת?לא מרחיק בכלל את הרכב ולא גורם לרצון למכור או לא "להתעסק עם רכב כזה"סכום סביר בהחלט!ובאמת שלא כזה "ואוו"ו"מוגזם"כמו שאנשים מתארים(במורשה ממה שזכור לי כ 10K זה באמת מוגזם)

כל עוד שאר הרכב אמין,והוא די אמין :)

אריאל אחלה שיטה ,גם אני אימצתי אותה כבר תקופה

עריכה אחרונה על ידי OPCSale
פורסם

לכמה זמן יש אחריות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...