Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא פעם ראשונה שאני כותב את זה בפורום, אבל אני ממש אוהב את המיטו התלתן. לדעתי היא מאוד כיפית. אולי היא לא הכי איכותית\חזקה\נוחה ויש לה הגה טיפה מוזר אבל מאוד אהבתי את השובבות שלה. אגב רעש המנוע דווקא ממש נחמד, בטוח יותר טוב ממה שהיה לי בGTI או ממה שיש בג'ולייטה תלתן שלפני מתיחת הפנים. אם היו מציעים אותה עם גיר ידני הייתי עושה מאמץ כספי בשביל לרכוש אחת חדשה במקום לחפש אחת משומשת.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

המיטו הכי יפה בקטגוריה, אבל עדיין סוחבת על גבה את התדמית של "רכב איטלקי" לא אמין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

החזקת מיטו? מכיר מישהו שהחזיק מיטו? מכיר מישהו שמטפל במיטו? יש לך איך לבסס את מה שאמרת?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
המיטו הכי יפה בקטגוריה, אבל עדיין סוחבת על גבה את התדמית של "רכב איטלקי" לא אמין.

מאיפה הבאת את הקביעה המלומדת?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
דווקא מבחינת רעש , יש לה רעש ממכר , שבוע שעבר עליתי עם חבר לנסיעת מבחן בדגם המדובר , ירדנו מהאוטו והוא ישר רץ להזמין , אוטו כייפי .והיא עולה 160 אם לדייק 167 והוא קיבל הנחה של 7 אלף , כמובן שה150 לא כולל איתוראן, אגרת רישוי , צבע ....

ועם כל הכבוד עדדין לא מגיעה לאיכות הגרמנית .

אתה כנראה מדבר על רמת הגימור הגבוהה, וולנטה. כי המונזה עולה 155 אלף ש"ח ועכשיו היא מוצעת בערך ב150 אלף לפני רישוי, מיגון וכו'.

בכל אופן, נשמע כמו מחיר מאוד מעניין ביחס למתחרות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מעניין אותי, איך זה שאת הפונטו אבארט' עם מנוע בהספק נמוך יותר, גיר ידני ולמעשה אותם מכלולים כמו של המיטו היתה יקרה יותר?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

Murzilka אני התכוונתי לmonza ולפי מה שנמסר לנו זאת רמת הגימור היחידה שמוצעת בתלתן .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

ציטוט מהכתבה שצורפה בתחילת השרשור:

גרסת התלתן הרגילה תכונה מונזה (Monza) ורשימת האבזור שלה כוללת בין היתר מערכת מולטימדיה Uconnect עם מסך 5 אינץ' ושליטה מההגה, בקרת אקלים מפוצלת ומגוון נגיעות ספורטיביות. בנוסף,  משיקה היבואנית גם את גרסת וולנטה (Volante) שתעלה לכם 165,000 ש"ח ותוסיף על המונזה הרגילה גם גג שמש נפתח, בקרת שיוט ועוד

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

את צודקת , אבל נמסר לנו מהסוכנות שמה שזמין במלאי עכשיו זה ה monza , מבחינת המחיר שנסגר זה 160 .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

איציק, זה תלוי בגרסה של הפונטו ובתקופה.

כשאני קניתי את המיטו שלי (2011 אם אני זוכר נכון), היא הייתה יקרה מהפונטו המקבילה. נוהל על זה גם דיון על זה כאן.

אבל זה היה לפני שאלפיסטים בכירים התחילו לקנות פונטו :)

אגב, לגבי אחזקה ואמינות - בשנתיים שהייתה אצלי, היתי במוסך לטיפולים תקופתיים סטנדרטים בלבד, ולא קראתי גם על יותר מדי מחלת כרוניות גם בפוורומי בחול, חוץ מבעיה עם ידית ההילוכים, שהייתה אקוטית יותר למדינות קרות ולא רלוונטית לאוטומט בכל מקרה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הלכתי, ראיתי את ההיתנהלות החובבנית שלהם, האמת די נבהלתי . וכל פעם ביקשו סכום אחר ושכחו את הסכום שאותו אמרו בפעם הקודמת. אפילו הבטיחו דבר שבדיעבד לא היו מסוגלים לקיים.אז ברחתי כל כך מהר על אף שרציתי .וקניתי משהו אחר ,ולא מצטער.

OK אני מבין שהיית רציני ושהם לא היו כ"כ רציניים.

גם אני חיכיתי עד שהפיאסטה ST הראשונה תעלה לכביש בשלום ורק אז הזמנתי את שלי.

הניסיון שלי היה סביר. נכון שמרגישים שאין את הגב של יבואן ענק עם 80 שנות ניסיון ומאות מיליונים בקופה אבל בכל זאת מדובר במשהו חדש ופורץ דרך ושמחתי לתרום את חלקי בתמיכה בחלוץ שמוכן להביא לך כל פורד שתרצה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

הבעיה שעם חלוץ כזה ,הרבה גולים הם לא יבקיעו.כשאני הלכתי להזמין היגיע רק אחת וגם שם לא הביאו בדיק את מה שהוזמן!! אני שמח שקיבלת את מה שהזמנת , בכל מקרה לא נראה לי שהם יתקדמו מאז הרבה ( מבחינת יבוא מכוניות ספורטיביות )וחבל.

• תוכן חדש...