Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר המדובר: Zed Audio Leviathan 3

MOSFET אחד הלך לפי דיאגנוסטיקה של 2 טכנאים שונים.

הMosfet המקורי הוא הנ"ל:

infineon 200N15N - http://elcodis.com/parts/5988371/200N15N.html

המהנדס של חברת ZED AUDIO - סטפן מנץ שמו, הציע לשלוח לי מספר MOSFETים חדשים במחיר של 63 דולר כולל משלוח.

מעט יקר לי עבור רכיבים פשוטים באופן יחסי.

האם להסכים ולקחת את העסקה הזו או שאפשר למצוא MOSFETS זהים פה בארץ ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בהחלט ניתן למצוא מוספט תחליפי עם אותם פרמטרים במחיר זול מאוד של כ-5-10 שקלים ליחידה.

באיזה אריזה המוספט המותקן אצלך במגבר ? TO-220 או SMD ?

איזה כייף לי :)

פורסם

To220.

מצאתי mosfet זהה מבחינת 100v ו50a.

עם זאת יש הבדל בנתונים שמתחת לשולחן.

למה עליי לשים לב? במה יתבטאו הבדלים בין הרכיבים?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יישנם מספר פרמטרים חשובים כאשר בוחרים מוספט מעבר לאלה שכתבת.

1. RDS ON.

2. התנגדות טרמית.

ועוד...

לפי דעתי המוספטים הבאים עשויים להתאים לך.

IRFB4410

HUF75645P3

FQP45N15V2

NTB6413AN

FDP2614

בדוק זמינות הרכיב באריהב אלקטרוניקה ואצל סימון טוב אלקטרוניקה בפתח-תקווה (דבר איתם שאתה צריך כמות גדולה :shock:).

http://www.arihav.com/DataSearch.php?lang=eng

פורסם

תודה רבה על העזרה!

שאלה אחרונה לוידוא: ההבדל באמפר שנקוב על כל מוספט, לא משנה את התפקוד? כלומר המלצת על mosfet נגיד עם 75a והמקורי הוא 50a, כמו גם כל שאר הmosfets בשאר הערוצים. לא צריך לדאוג? תודה בפעם השלישית.

פורסם

האם המוספט השרוף שייך ליחידת המוצא או חלק מהספק כוח ?

אם הנתון זרם מקסימלי גדול יותר קרי 75 אמפר במקום 50 אמפר שום דבר לא יקרה.

בכול מקרה מוספט לא מתאים ב-100 אחוז למקורי לא יגרום לשום נזק במקרה הגרוע הוא יישרף...

תראה קשה מאוד לפעמים לבצע השוואה בין שתי מוספטים של ייצרנים שונים מכיוון שלא קיימת אחידות במפרטי הבדיקה ובאיזה תנאים המוספט נבדק.

• תוכן חדש...