Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הבעיה בפקקים היא בגלל הטורבו, כל לחיצה קטנה דוחפת אותך די חזק קדימה, לכן בפקקים אני מאוד רגיש עם הגז כדי לא להיכנס בבחור שמולי.

איך זה קשור לטורבו? היו לי כמה רכבים עם טורבו (רק 5), דיזלים ובנזין ואין את התופעה הזאת שאתה מדבר עליה.

יש לי רכב עם DSG, אומנם 6 ולא 7 כמו בבראפיד, התופעה שאתה מדבר עליה בגלל שילוב אלים של מצמד וגז כאשר עוזבים את הברקס, בגלל זה מומלץ להמתין מעט עד שרכב מפלנים זז מספיק ואז להתקדם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך זה קשור לטורבו? היו לי כמה רכבים עם טורבו (רק 5), דיזלים ובנזין ואין את התופעה הזאת שאתה מדבר עליה.

יש לי רכב עם DSG, אומנם 6 ולא 7 כמו בבראפיד, התופעה שאתה מדבר עליה בגלל שילוב אלים של מצמד וגז כאשר עוזבים את הברקס, בגלל זה מומלץ להמתין מעט עד שרכב מפלנים זז מספיק ואז להתקדם.

חבר עם A1 (אותו מנוע כמו בראפיד) דיווח על אותה בעיה בדיוק, רק שהוא מצויד עם גיר הS-TRONIC, שלפי מה שהבנתי זה DSG מסווה.

פורסם

לגיר dsg צריך להסתגל, זה לא לשים D ולנסוע, למרות שהרבה אנשים שמתיחסים אליו כאילו זה היה אוטומט רגיל. זה לא אוטומט רגיל ויש ניונסים שהופכים תפעול שלו לנעים ונכון יותר. זה גיר ידני (שני גירים למעשה כל אחד עם המצמד שלו) עם מנגנון שמעביר את ההילוכים. אין ממיר מומנט כמו בגיר אוטומטי רגיל.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

ביום שישי האחרון קפצתי לסוכנות סקודה ביגאל אלון,נכנסתי בחנתי ראיתי והשוותי.

בדיקה קצרה אשר משקפת המון היא המרווח בין גב המושב הקדמי ולבין ברכי היושבים מאחור.

כיוונתי את מושב הנהג לתנוחת הישיבה שלה אני רגיל והתיישבתי במושב מאחור,היה מרווח של בערך 15/20 ס"מ בין בירכיי ולבין גב משב הנהג.

לשם השוואה,בפוקוס אשר ברשותי כאשר אני יושב בדיוק באותה פוזיציה הברכיים שלי מתחכחות קליל בגב מושב הנהג.

במימד הרוחב מורגש כי הרכב לא במידות של משפחתית סטנדרטית אך הושבה של 3 מאחור היא נדירה אצלי ולכן לא כל כך הפריע לי.

לגבי איכות החומרים-נכון,רמת החומרים היא לא מהגבוהות בנמצא אבל להגדיר אותה "זוועתית" זו הגזמה פרועה.

הרכב אשר בחנתי היה ברמת גימור אלגנס שזו הרמה אשר אני מעוניין בה.אבזור סביר(USB אמנם חסר אך לא סוף העולם)

בקרת האקלים ובקרת השיוט מפצות על כך.

נקודה קטנה-הייתי בטוח שהראפיד הרגילה וההאץ' זהות,מסתבר שההאץ' יותר מאובזרת בהרבה מהראפיד הרגילה{מושבים חובקים של ממש,גג זכוכית,צמיגים בחתך נמוך (ומוגזם בטירוף) ועוד}

IMG_4881.jpg

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אתה כניראה יושב ממש קרוב להגה אם יש לך מרווח של 20ס"מ מגב מושב הקדמי עד לברכיים אצלי מרווח כזה באוקטביה.

ואני לא גבוה, ולא בתנוחת שכיבה, אלא תנוחת ישיבה דומה לזה:

seatPositionCarwale.jpg

פורסם

הבדיקה הראתה הפרש מטורף לטובת הראפיד,הופתעתי לטובה.

ידעתי שהפוקוס צפופה אבל רק באותו הרגע הבנתי עד כמה.

ד"א-לא מבין למה אי אפשר לייצר גב מושב רזה יותר ולחסוך מקום (סטייל הלנד רוברים הישנים)

פורסם

מציע לך לבצע נהיגת מבחן - נוחות הנסיעה של הראפיד (להבדיל משאר דגמי סקודה) היא חלשה למדי. אין כוונתי לאיכות המושבים אלא לאיכות המתלים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

פות"ש, התא נוסעים אצלי לא נראה כמו התא נוסעים של המכונית שהיית בה בסוכנות.

אצלי יש את הרמה הבסיסית, ואיפה שפס הכסף בקונסולה המרכזית אצלי זה פס שחור מפלסטיק נורא.

כמובן שאצלי אין מסך מולטימדיה, בקרת אקלים וכו'.

מניר1 צודק, לעומת משפחתיות ממוצעות הנוחות ממש לא טובה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה האוקטביה הגיעה(הוחלט על אוקטביה1.2)

בינתיים התלונה היחידה שיש לי היא על איכות השמע ברדיו(אין לחצן LOUD?)

לגבי כח/גיר/התנהגות בינתיים אין תלונות(למרות ש1.4 היה מתקבל בברכה..)

תומר

• תוכן חדש...