Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לחברי הפורום.

כמו (שבתקווה) ניתן להבין מהכותרת, נעסוק היום בשאלה מטרידה במיוחד.

מה אתם שומעים בזמן נסיעה?

האם מדובר בז'אנר מוסיקלי כלשהו, או אולי דיסק עם קולקציית השירים האהובה עליכם? או שמא בכלל מדובר בתחנת רדיו?

רעיון השרשור הוא להמליץ ולשתף שירים, תחנות רדיו וכו' בכדי שיהיה לנו קצת יותר מהנה בנסיעה לעבודה :)

ברשותכם, אני אתחיל:

בגלל השיר "דרך השלום" (שאני בטוח שכבר כולכם מכירים), התחלתי לשמוע מספר שירים מזרחיים.

הפלוס בשירים מזרחיים הוא שהם מעוררים אותך יותר טוב מקפה.

המינוס בשירים האלה, הוא שאני בכלל אשכנזי :/

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סימפוניה בשמונה צילינדרים, רפסודיה בבנזין, כל מיני....:lol:

מנוע טוב הוא אורקסטרה שלמה - תוף (דופק), מצילה (מצלצל), מקהלה (מזמזם) - הכל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

רק שתדע, אין לי שום דבר שאני אוהב ב"דרך השלום", אני לא אהבתי אותו בכלל בהתחלה. הבעיה היא העקשנות של תחנות הרדיו בישראל להחדיר את זה גם לאשכנזים שבנינו. אבל אני בכל זאת אקח את האיחול :twisted:

ולגבי השרשור, יש שם שירים שיצאו עוד לפני שנולדתי, ככה שאני אצטרך גרמופון ודיסק בשביל להקשיב להם ? ;)

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אנצל בשביל לשאול משהו שתמיד הטריד אותי - האם גם אצלכם הקליטה בתחנות הרדיו השונות לא ממש טובה?

אני כמעט ולא מאזין לרדיו אבל בכל המכוניות שהיו לי, ועם מגוון סוגי מערכות, זכור לי שתמיד הרדיו נשמע די זוועה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לא סובל רדיו, לכל שעה ומצב רוח יש פלייליסט ייעודי =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אין ברירה וצריך רדיו אז רק גלגלצ, הרדיו אצלי מופעל בעיקר בימי זכרון או כשאני מיואש ואין לי מתי להחליף את הדיסק (נסיעה על כביש 6 למשל).

הדיסקים באוטו בעברית מורכבים בעיקר משלמה ארצי, כנסיית השכל, עידן רייכל ועוד כמה אמנים כמו שלום חנוך, אברהם טל, מופע הארנבות של ד"ר קספר ועוד.

הדיסקים באנגלית מורכבים בעיקר מרוק ורוק כבד, דהיינו דיפ פרפל, ACDC, איירון מיידן, קווין, גאנז אנד רוזס וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמעט ולא שומע רדיו. ההוכחה: אני כנראה האדם היחיד בארץ שלא שמע את "דרך השלום" אפילו פעם אחת עד כה.

יש ברכב כרטיס SD עם מוזיקה לועזית בעיקר, משנות השבעים והשמונים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני בדרך כלל שמתי רק בתימנית, אבל אי אפשר להפסיק לשמוע את פאר טסי אני שומע את כל שיריו, למרות שלדעתי

הם מטומטמים מאוד.

זאת הרשימה שלי:

דרך השלום

דפיקות הלב

אף אחת אחרת

כמעט שיר אהבה

מודה אני (עומר אדם)

בן אדם

תודה

ושיר הכי מוצלח ל החרידים אפילו בהסתרה

וכמובן שיריו היפים של ציון גולן.

רועי

פורסם

וכמובן שיריו היפים של ציון גולן.

אמנם אינני נמנה על מעריציו, אבל מודה ש-"אבא שמעון" זה אחד השירים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...