Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד לפלאק ולוסלס, מי באמת צריך את זה באוטו? אולי ה-0.001% שיש להם מערכת היי-אנד.

ובינינו, ל-99% מהאוכלוסיה זה מעניין ת'תחת, כי מוזיקה מעניינת להם ת'תחת. אם כי אם תשאל אותם לגבי התחביבים שלהם, כמעט כולם יגידו "להקשיב למוזיקה", וכשתשאל איזה סוג, יגידו "כמעט הכל", וכשתשאל מה הם שומעים, תקבל אחרי הרבה גמגומים תשובות כמו "פינק פלויד", "דיוויד בואי", "עפרה חזה", "מטאליקה" וכולי.

אחת הבעיות העיקריות היא שלאנשים אין באמת סבלנות להפתח לדברים חדשים ולא מוכרים. במקסימום הם ישמעו איזה שיר מגניב ברדיו ויורידו את האלבום, פעם בחודש. זו הסיבה שאני אוהב רדיו/פלייליסטים אינטרנטיים. אתה פשוט מקשיב ובהרבה מקרים אם יש משהו שאתה אוהב, אתה מסמן אותו לאח"כ או מוסיף אותו לפלייליסט שלך. היום יש כלים שמשמשים לזה.

רוני

הכי נכון, אני עושה את זה לרוב בדירה עם פלייליסטים של דיג'יים שאני אוהב במיוחד מחו"ל, עוקב אחרי השירים ומוריד או שרוכש.

זה לא יאומן כמה שירים יוצאים כל יום מאומנים שאף אחד לא מכיר שהם פשוט טובים, לא רק מדיג'יים אלא גם זמרים.

בקיצור רדיו זה קקה, כל הרדיו בארץ עסוק בלשדר או דברים פוליטיים או ספורט לא מעניין העיקר לא מוזיקה, וגם אם יש מוזיקה זה זבל תעשייתי (ורק מתלוננת על החוםםםםם..עכשיו הדבקתי אתכם)

פעם רדיו 99FM היה משדר מוזיקה נטו, שעות, בקושי הפסקת פרסומת פה ושם, היום גם זה נעלם.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מזרחית ודיכאון עם קורולה פשע:lol:.

בעבודה שלי עם הרכב אני שומע ברדיו, בכללי באוטו פרטי אז רק עם פלייליסט בדיסק און קי.

דרך השלום עשה את שלו, שיר ענק ומקפיץ אבל כמו כל להיט, כששומעים בלי הפסקה זה כבר נמאס, אבל תמיד כיף לשמוע אותו מדי פעם.

כעיקרון מזרחית זה מקפיץ וגם מוזיקה שחורה יש לה הברקות מדי פעם, אבל הז'אנר האהוב עליי זה מזרחית "ונשמה".

עם זאת, חיצונית אני חמוד :)

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

הרבה מזרחית בשנתיים האחרונות,בעיקר בגלל חבר ללימודים שנוסע איתי כל בוקר למכללה (אני בכלל אוקריאיני :hihi:).

שומע גם מוזיקה ישראלית,בכללי מוזיקה בעברית בנסיעות זה משהו מיוחד בשבילי,בבית או בכל מקום אחר אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה בעברית.

ואיך אפשר לשכוח מהסטים של Rechnitz :-P[h=3][/h]

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פלייליסט של אוסף שירים ישנים באנגלית (the animals, michael jackson, the who, a-ha, alphaville, the monkees ועוד...)

פלייליסט של שירי מזרחית ישנים (אייל גולן האלבומים הראשונים, צלילי הכרם, חיים משה, זוהר ארגוב, ישי לוי, לידור יוספי, נתי לוי...)

פלייליסט של שירים "ישראלים" מכל השנים, לא אפרט אבל הרוב זה של זמרים של להיט אחד...

כל פעם מה שנוח לשמוע.

לפעמים מתפנק במוסיקה קלאסית או נעימות מסרטים (פארק היורה, אחלה נעימה)

פורסם

אצלי האייפון מחובר לAUX ויש בו בעיקר מוזיקת מועדונים (האוסים, שחורה וכו'). לפעמים גם טראקים בשביל להתעורר.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אתם תודו לי אחר כך, ולא תבינו חייתם עד כה בלעדיה.

8tracks

רשת עצומה של פלייליסטים שהמשתמשים יוצרים. הפלייליסטים מחולקים לפי מצב רוח או ז'אנר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
נכון, זה גם לדעתי השיר היחידי בתימנית שכולם מכירים, זאת אומרת מכל העדות.

כולם...?:roll:

לשמוע רדיו זה כמו להדליק טלוויזיה - לא רואה את הסיבה לזה בימינו. אנחנו מותקפים מכל עבר בתוכן ובשביל לא להתנוון אנחנו חייבים לבחור את העיקר מן הטפל..

אז איך בדיוק אתה נחשף לחומרים חדשים?

בבקרים יש את "רוקר טוב" עם בועז כהן ב88fm.

למי שאוהב רוק, ורוצה לגוון את הפלייליסט.

ובצהריים נותן ברוק" עם בן רד".

שתי תוכניות שאני משתדל לא לפספס!

וזה כבר עונה על השאלה שבכותרת השרשור, שומע באוטו בעיקר 88FM שממש לא נופלת לתוך הסטראוטיפ שרוני מתאר פה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

88, לפעמים למרות ההזדחלות לא בא לי שהנסיעה תגמר.

ויש גם DOK קבוע אם בכל זאת לא הצליח להם. די נדיר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני הקלטתי הנחיות לנהיגה נכונה ממה שהתפרסם כאן באתר מהמדריכים השונים, וכשאני בנהיגה אני שומע את זה ומנסה לתרגל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא סובל רדיו, לכל שעה ומצב רוח יש פלייליסט ייעודי =)

+100

באוטו אני רוצה להתרחק מזיבולי שכל ופרסומות. אני שומע במהלך היום מספיק אנשים שמנסים למכור לי שטויות.

בחיים לא השתמשתי בפונקציה של הרדיו ברכב שלי. רק דיסקים ובהמשך עברתי למכשיר USB.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי חרדת מיינסטרים.

נדיר ששומע רדיו וכו', אז מחזיק ברכב כמה דיסקים (מקוריים!) כדרך קבע, וכרטיס sd מלא בכל טוב.

מקשיב בעיקר לאלקטרוני לסוגיו, קצת יותר קשה מהרגיל, אקספרימינטלי משהו, על הגבול של טראנס אבל לא בידיוק.

שמות של אמנים לדוגמה: arcek, quantum mechanica, catatonic despair, junxpunx, olien, xyla, ka-sol, zoon, kasatka, calyptratus, darkohm, impaktronet, hyperziio, freaks of coops, will o wisp, kluster, xenomorph, silent horror, ועוד רבים.

(מנמיך את המוסיקה כשמגיע לצמתים/פקקים, לא אוהב מבטי "מה נסגר איתו" :) )

עוד סגנונות ששומע (industrial - (controlled bleeding ,skinny puppy, hocico, front 242

רוק לסוגיו - מ-pearl jam ועד pantera.

dark 80's - the cure (x10000), clan of xymox, bauhaus

ראפ אולדסקול - eazy e, bone thugz n harmony

ומשהו קטן, אתמול שמעתי את "דרך השלום", לראשונה, הייתי בחתונה.

מה-זה-הח*א-הזה?

אין לי חצי בעיה עם מוסיקה מזרחית, ואפילו להפך.

עד כדי כך קל לדחוף לאנשים "מוצרים" מהסוג הזה?

רק מוכיח שמי שיושב וקובע את הפלייליסט, יכול להפוך כל זמר עם אפס קריזמה ויכולת מעניינת כלשהי, לדבר הבא, רק בעזרת שטיפת מוח חוזרת וניגון בלתי פוסק.

עצוב.

"יאללה בירי".

פורסם
אני הקלטתי הנחיות לנהיגה נכונה ממה שהתפרסם כאן באתר מהמדריכים השונים, וכשאני בנהיגה אני שומע את זה ומנסה לתרגל.

"תכניס ת'יד!!!, תכניס ת'יד!!!" :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
"תכניס ת'יד!!!, תכניס ת'יד!!!" :lol:

זה לא היה "תכניס ת'ראש!! " ?

:-D

עריכה אחרונה על ידי ceyal

• תוכן חדש...