Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר דיסקים (על איכות לא מתפשרים)

Pink Floyd - P.U.L.S.E

Led Zeppelin - Remastered

Pink Floyd - Shine on

Red Hot Chilli Peppers - Californication

Lindsey Stirling

AC/DC - Back In Black

The Best Of the Rolling Stones

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהתקנתי את המערכת שחכתי לחבר את כבל האנטנה של הרדיו ונסעתי כך במשך 4 חודשים, הבעיה התגלתה כשמישהי ביקשה לשמוע חדשות ברדיו :-)

אני כנראה מהבודדים פה אבל הפלייליסט נע בין:

Queen > The offspring > Rise against ועד למטאל כבד מאוד :twisted:

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לשמוע רדיו זה כמו להדליק טלוויזיה - לא רואה את הסיבה לזה בימינו. אנחנו מותקפים מכל עבר בתוכן ובשביל לא להתנוון אנחנו חייבים לבחור את העיקר מן הטפל.

כשהייתי בארץ שמעתי קצת רדיו ונזכרתי עד כמה זה מיותר. ברוב התחנות יש פרסומות בווליום מטורף כל 10 דקות וגם באלו שאין, הפלייליסט חוזר על עצמו כל זמן דומה (או לפחות ככה זה מרגיש).

תפסיקו לתת לתחנות רדיו להכתיב לכם מה לאהוב. רק כשהגעתי לארץ התוודעתי לדרך השלום הזה - אחד הדברים המאוסים ביותר ששמעתי, כבר מהאזנה ראשונה.

הבעיה היא שאנשים עצלנים ולא אוהבים לחפש מוזיקה חדשה, אז כשהם משתעממים ממה שהם שומעים כבר 20 שנה, הם סומכים על הרדיו שיציל אותם. ברגע שרדיו אינטרנטי יהפוך למיינסטרים בארץ, ברגע שאיכות השמע תשתפר (כי באמת שומעים איום ונורא ברדיו) אז התחנות הרגילות יאבדו מכוחן ואנשים יתחילו לאהוב יותר מוזיקה איכותית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על רדיו ויתרתי כבר מזמן (היחידים שהיה כיף לשמוע בבוקר היו דומינגס וסלוצקי, שאני לא יודע אם משדרים עדיין).

בדרך כלל כל דבר מבלוז (דרק טראקס, סטיבי יי וואן) ועד למטאל קליל (פנטרה, דרים תיאט'ר).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שומע radio record שזו תחנת רוסית עם מלא תחנות משנה של מוזיקה מכל מיני ז'נרים (כעיקרון מנגנים פלייליסטים) ותחנה בשידור ישיר, דרך האפליקציה באייפון.

פורסם

מה זה רדיו?

יש דיסק / MP3 קבוע ברכב, רק מה - שאצלי המערכת היא BLUE&ME - שבתאכלס אפשר לומר עליה BLOW ME - חרא של דבר.

אז כרגע רק עם דיסקים. ורצוי טראנס על הבוקר אחרת איך נתעורר?

Opel Adam S 2017

פורסם
מזמן הפסקתי לשמוע שירים מהרדיו הורדתי אפליקציה 8TRACKS יש שם פלייליסטים בכל הסגנונות

תודה על המידע מנסה אותה עכשיו8)

פורסם (נערך)

כל מה שזמין ב Digitally Imported. כפי שצויין, רדיו זה די מיותר.

ואח"כ אנשים לא מבינים מדוע חבילת גלישה סלולרית של 3-6 ג'יגה לא מספיקה :roll:

סטרימינג, גם ב 128K AAC שותה לא מעט לאורך זמן.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
ולגבי השרשור, יש שם שירים שיצאו עוד לפני שנולדתי, ככה שאני אצטרך גרמופון ודיסק בשביל להקשיב להם ? ;)

ברדיו אתה לא שומע מה שאתה רוצה אלא מה שמכתיבים לך.

גם אני ועוד רבים אחרים שומעים דברים שנוצרו לפני שנולדו. אם תפתח קצת לדברים חדשים או לא מוכרים, אתה יכול לגלות עולמות נפלאים.

לא צריך גרמופון, רוב הדברים זמינים בפורמטים דיגיטאליים איכותיים ביותר, כולל FLAC ו LOSELESS.

כיום אפילו רדיודיסקים זולים ופשוטים כוללים כניסת USB / SD.

יואב :arrow:

פורסם

עם כל הכבוד לפלאק ולוסלס, מי באמת צריך את זה באוטו? אולי ה-0.001% שיש להם מערכת היי-אנד.

ובינינו, ל-99% מהאוכלוסיה זה מעניין ת'תחת, כי מוזיקה מעניינת להם ת'תחת. אם כי אם תשאל אותם לגבי התחביבים שלהם, כמעט כולם יגידו "להקשיב למוזיקה", וכשתשאל איזה סוג, יגידו "כמעט הכל", וכשתשאל מה הם שומעים, תקבל אחרי הרבה גמגומים תשובות כמו "פינק פלויד", "דיוויד בואי", "עפרה חזה", "מטאליקה" וכולי.

אחת הבעיות העיקריות היא שלאנשים אין באמת סבלנות להפתח לדברים חדשים ולא מוכרים. במקסימום הם ישמעו איזה שיר מגניב ברדיו ויורידו את האלבום, פעם בחודש. זו הסיבה שאני אוהב רדיו/פלייליסטים אינטרנטיים. אתה פשוט מקשיב ובהרבה מקרים אם יש משהו שאתה אוהב, אתה מסמן אותו לאח"כ או מוסיף אותו לפלייליסט שלך. היום יש כלים שמשמשים לזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...