Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם מתערבים שניכם? זה אצלי ברדיו. אני יכול להעביר תחנה להוראות של אישתי, אבל מעדיף להישאר עם החפירה הפחות מזיקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני שומע את כל הסוגים. אוהב במיוחד את נתן גושן מחד, ושירי דיכאון מסוימים של עופר לוי מאידך.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

רדיו כמעט לא שומע, חוץ מקצת 88fm בבוקר בשביל לאוורר את האוזן. בד"כ אני מחפש מוזיקה חדשה ביוטיוב, מוריד דברים טובים ושומע באוטו עד שנמאס ועובר הלאה. בימים אלה, בעיקר אקסטרים מטאל, דת׳/דום/בלאק מלודים, קצת גותי. פרדייז לוסט ישנים (בעיקר gothic, icon), מונספל, vallenfyre, celtic frost, כאלה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כשאני נוהג לבד זה רק מטאל על כל גווניו [דת', בלאק, טראש ולדום שחזר לאחרונה] ומידי פעם חוזר לשורשים מתקופת הבר מצווה עם Guns and Roses.

כשאני עם עוד אנשים בנסיעות של הבוקר אז 88fm, הכי נורמלי.

פורסם

אני שומע בבוקר גירגור של מנוע דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בבוקר אני לא שומע רדיו כי יש יותר מדי אנשי שמאל מרגיזים שמעלים את הסעיף. אז אני שם את המוזיקה שלי שזה בעיקר דאבסטפ וd&b. לפעמים באווירה קודרת אז אני שם את הבלאק\פולק\ויקינג מטאל שאני אוהב. בערב אחרי העבודה (שש) אני נרגע עם תוכנית הספורט ב-103FM. השטויות מסביב לספורט זו חווית בידור.

פורסם

אז איך בדיוק אתה נחשף לחומרים חדשים?

אני אניח שאתה לא מתכוון ל-substances :wink:

קודם כל, מוזיקה אשכרה מעניינת אותי, אז אני מחפש אותה בפועל. למשל בביקורות או סקירות של "האלבומים הטובים ביותר" וכדומה.

מעבר לזה, במשך שנים הקשבתי ל-radioparadise שהיא תחנת רדיו מעולה שב-95% מהזמן קולעת לטעם שלי בצורה כזו או אחרת. משם (ומתחנות אחרות) הכרתי הרבה מאוד אמנים.

כיום אני נעזר ב-spotify שהיא כלי נהדר שמשום מה עדיין לא הגיע לארץ. יש כמובן שירותי סטרימינג אחרים כמו deezer וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שומע אחד מהערוצים המצויינים של SKY FM (זה נקרא היום בשם אחר ) בעיקר אופרות , קלאסיק ג'ז , מחובר ב BT ואז גם המערכת הבסיסית ב KIA RIO פתאום נשמעת מאוד סביר.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

גם אם אני אשים מוזיקה בווליום גבוהה, עדיין מה שישמעו באוטו זה הקללות שאני מקלל נהגים שיושנים על ההגה.

:-P

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הפסקתי לשמוע רדיו ביום שהורידו את סלוצקי ודומינגז ושמו במקומם את אסי עזר ולוסטיג צמד היצורים שאני לא מבין מי מי מי נתן לזוג המאוס הזה במה. להקיא על התכנית שלהם.

פורסם

GLGLTZ נקודה CO נקודה IL. בקיצור גלגלצ.

לפעמים החברה שמה לנו רדיו מרודוס, כי באמת יש שם ערוץ אחד עם שירים מעולים (מיינסטרים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לשמוע רשת ב', כל היום רק מדברים ומדברים וטוחנים את השכל. משעמם ומטמטם את השכל באוטו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשבוע האחרון עומדים על

בוקר טוב עם ספינת האם (Led Zeppelin - Mothership הכפול) והGreatest hits של אקדחים וורדים ברוטציה.

צהריים טובים עם גלגל"צ \ רדיו דרום \ 106FM באר שבע AKA "רדיו אשל" של התיכוניסטים, הם מפתיעים לפעמים.

ערב טוב עם שחורה והרבה ממנה, ספציפית היפ הופ טהור מבית DJ Craze...

לילה לא רע, או בשמו "בדרך לעבודה", עם טראנס \ EDM \ מה שבא ליד.

וכרגיל, תחלופה כללית לקראת השבוע הבא. כל שבוע והאווירה שלו.

• תוכן חדש...