Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש אפשרות לבחור מכשיר קבוע לרכב מאורנג' alcatel voyger או אלקטל Cp 100. הוא מבלה המון שעות בנהיגה כל יום, משתמש הרבה בוייז ומדבר הרבה בטלפון במקביל. ברכב הקודם היה שילוב של דיבורית קבועה של ספיריט וסמארטפון לניווט וזה היה מעולה בשבילו.

בהתחלה מאוד התלהבנו מה-Voyger אבל אז ראיתי את המפרט שלו והבנתי שמדובר במכשיר חלש למדי. החשש שלי הוא שהמכשיר יתקע הרבה ואז אין דיבורית וניווט עד לעצירה של הרכב וביצוע אתחול. ובכללי תהיה סתם התעסקות מיותרת עם הטלפון ואבא שלי לא הבנאדם הכי טכנולוגי.

בעקרון הטלפון צריך להיות קודם כל טלפון שהוא סוס עבודה.

מה אתם הייתם בוחרים? אין חשיבות למחיר. האם הVoyger יתפקד טוב תחת עומס של ניווט ושיחות במקביל באופן כמעט קבוע? או שלהישאר עם סמארטפון בנפרד וטלפון קבוע בנפרד?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היה לי באוטו הקודם את האלקטל ואני יכול להגיד לך שאם אתה אוהב ניתוקים בלתי פוסקים ושלא שומעים אותך אף פעם בצד השני זה המכשיר בשבילך(יש לנו עוד 5 כאלה במשפחה ובכולם זה אותו סיפור)

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא לגעת ב-CP100. יש לאשתי כזה מזה קצת למעלה מ-3 שנים (במקור מפלאפון, כעת עם סים של הוט) והמכשיר בלתי אמין בעליל. לעתים לא נדלק - ואז מופיע מסך לבן והמכשיר לא כבה עם כיבוי הרכב, צרי להדליק ולכבות את המכונית מספר פעמים עד שהוא כבה. כמוכן מסרב להדלק לאחר ששהה קצת בשמש.

בסופו של דבר - אין כמו המוטורולה - פיתוח ישראלי שמתאים לישראל ולישראלים. הבעיה היא שכבר די הרבה שנים לא ניתן להשיגו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לקוטלים את הקבוע של אלקטל. פשוט זבל צרוף...הרבה פעמים הסמארטפון שלי (שפועל על סים של אותה חברה, "דו-קו") קולט והקבוע פשוט לא מצליח.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...