Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

חזרתי עכשיו מבדיקה על הרכב החדש שאני מתכוון לקנות.

אז ביום חמישי עשיתי סיבוב באוטו והוא נוסע כמו חדש , אני מאוד מבסוט על הגיר אך יש כמה עניינים שקצת אכזבו אותי.

בשנה האחרונה הרכב עשה 30 אלף קילומטר ובשנתיים לפני זה בערך 22 קילומטר כל שנה (82 אלף קילומטר), לפי איך שהאוטו היה נראה הוא עבד קשה.

יש עליו בסה"כ 2 שריטות והחלקים השחורים ברכב נראים כאילו הוא נסע הרבה בדרכי עפר אך זה לא נראה לי כזה רציני.

מה שהלחיץ אותי זה העניין שבקילומטר הזה צריך לעשות טיימינג ולהחליף קלאץ' וכל מיני דברים שקשורים לגיר.

עניין הצמיגים גם מפריע לי יש עליו 4 צמיגים סיניים הקדמיים לפני מה שראיתי חדשים האחוריים לא בדקתי , לאחר הבדיקה שהתבצעה היום גיליתי שהרכב עבר תאונה מקדימה שגרמה לברזל שמחזיק את הרדיאטור מקדימה (התושבת שלו) עקומה וצריך ליישר.

מה גם שהקפיצים האחוריים דורשים החלפה וציין במפורש שיש נזילות בגיר שצריך לתקן ותושבת אחת שצריך להחליף וגם כיוון שסתומים.

בלי קשר בעצמי גיליתי שדלת אחורית שמאלית לא נפתחת מבפנים, הנציג של אלבר הבטיח שהכל ייבדק ויתוקן אבל אני לא סומך עליו.

המפתח של הרכב שבור וחסרים סמלים על הג'אנטים (של פיאט) אך גם את זה הוא הבטיח שיסדר (שיחליף את הפלסטיק שעל המפתח).

מה אתם אומרים? כדי ללכת על זה? חשבתי ללכת לבדיקה במוסך מורשה לאחר התיקונים ולוודא שאכן הם בוצעו ושאין עוד בדיקות כי הבדיקה שם חינם.

בלי קשר אשמח גם להמלצה על רבעיית צמיגים איכותיים שיאחזו כמו שצריך (ספורטיבים עד כמה שאפשר במידת הצמיג ועל גבול המחיר הסביר) , המידה היא 205/55/15.

פורסם
לפי דעתי חבל להסתכן בקניית רכב כזה.

יש עוד הרבה דגים בים ( או רכבים בשוק ) , בהצלחה.

למה להסתכן?ואין כאילה הרבה בשוק במיוחד לא במצב נורמאלי כמעט כולם מהשכרה וליסינג...

פורסם

בא לך על האוטו? תתעקש על כל התיקונים שאתה טוען שצריך, כל מה שציינת כולל הטיפול הגדול, כולל משא ומתן על המחיר, ורק אז תקנה. כמובן תדאג שהכל יהיה בכתב.

במידה ולא יסכימו, שייחפסו פראייר אחר.

פורסם

עושה הרושם שהבעלים לא שמרו על הרכב בדרך כלל יש התאמה בין מצבו החיצוני של הרכב למצב המכני שלו. נשמע רכב מוזנח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רק השבוע היה שרשור על שתי בראבו למכירה שהיו במצב מצויין ואחת מהן לבסוף נרכשה בידי חבר פורום. למה להתפשר על רכב שנשמע רע?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלח לי הודעה פרטית עם פרטי הרכב, ראיתי כמה סנסיישן אצל אלבר לאחרונה יכול להיות שמדובר ברכב שבדקתי

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לאילה שדיברו על מצב החיצוני שמעיד על המצב הפנימי אז כך נראה הרכב:

http://elisb.net/%E2%80%8F%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%9D_2/

(חדש)

הנציג של אלבר התחייב שיבדקו את הכל ובמידה ואכן קיימות תקלות ברכיבים שאותרו בבדיקה הם יתוקנו , העניין הוא שלא בדקו את הרכב כמו שצריך לטעמי הוא לא עלה על דיינו ולא כלום תוך 10 / 15 דקות הוא חזר אלי אחרי בדיקה...

אקח אותו מחר למוסך שמשון של פיאט לפני שהמוסכניקים של אלבר נוגעים בו ואתעקש שיתקנו את כל התקלות , אני דיי נעול על האוטו קיבלתי במחיר יוצא דופן כי אני מכיר את נציג המכירות.

פורסם

יש המון בעיות ברכב יחסית לרכב חדש. באמת.

אני כבר לקחתי לבדיקה רכבים מליסינג שיצאו חדשים לגמרי, אני קניתי עכשיו רכב בן 3 עם 59 אלף ק"מ שיצא עם ליקוי אחד בבדיקה - "מצבר מקורי".

הרכב שלך עבד קשה ואתה תוציא עוד כסף על אחזקה די מהר - קח את זה בחשבון. אני מקווה עבורך שהמחיר באמת מיוחד, צריך להיות 25% מתחת למחירון.

פורסם (נערך)
יש המון בעיות ברכב יחסית לרכב חדש. באמת.

אני כבר לקחתי לבדיקה רכבים מליסינג שיצאו חדשים לגמרי, אני קניתי עכשיו רכב בן 3 עם 59 אלף ק"מ שיצא עם ליקוי אחד בבדיקה - "מצבר מקורי".

הרכב שלך עבד קשה ואתה תוציא עוד כסף על אחזקה די מהר - קח את זה בחשבון. אני מקווה עבורך שהמחיר באמת מיוחד, צריך להיות 25% מתחת למחירון.

המחיר הוא 40% מתחת למחירון אבל דיברתי כבר עם חבר פורום שלקח את הרכב לבדיקה וכנראה שאכן הרכב הזה דפוק מכל כיוון אפשרי!

אז מי שיוצא לו הרכב הזה להזהר !!!!

בכל מקרה אגש לשם מחר לצעוק על הנציג שימצא לי בראבו במצב חדש ;)

עריכה אחרונה על ידי elisb
  • תוכן חדש...