Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בבוקר התעוררתי משיחת טלפון, מנסה לענות ולא מצליח עד שבסוף עניתי, חוזר לישון. שיחה נוספת מעירה אותי ושוב לא מצליח לענות הפעם בכלל. מנסה לפתוח אפליקציה וכלום, מסתכל טוב על המסך ומגלה שבר. כנראה אחי הקטן הפיל את המכשיר כשהתעורר.

הזמנתי מ-EBAY מסך מקורי חדש ל-LG G2, כולל השלד/מסגרת (אין צורך להסתבך עם הפרדות והדבקות).

ומה עושים עד אז? איך מתקיימים ללא סמארטפון? לפחות לייצא אנשי קשר ולעשות כמה פינישים במכשיר:

10891647_898605776830077_3364199719151984657_n.jpg

אולי לרובכם זה מובן מאליו, לי בתור חובב התפוח זה לא ודי הציל אותי ברגעים הקשים של "יום ראשון ללא סמארטפון".

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני אומנם יודע שזה אפשרי אבל לא יצא לי להתעסק עם עכבר.

צריך שהמכשיר יתמוך כמובן ב-OTG. אני כן התעסקתי עם חיבור כזה של DOK עם שירים כשהייתי בחו"ל שחבר הביא.

ואז השמענו את המוזיקה מהמכשיר לדיבורית שהבאתי איתי.

חשוב לציין שלא כל מכשיר תומך OTG, אבל בהחלט מכשירי הדגל של חברות השונות כוללים את זה ושלל מכשירים אחרים.

צריך לבדוק לפני כן, שלא יבינו למה לא עובד להם.

כמו כן צריך את הכבל עצמו :roll:

פורסם

חדי העין יראו בין שני השברים את סמן העכבר בשחור.

עובד גם עם מקלדת ד"א.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי עזר לא פעם. עוד לפני שנתיים.

חיברתי סט אלחוטי של לוג'יטק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אתמול בבוקר התעוררתי משיחת טלפון, מנסה לענות ולא מצליח עד שבסוף עניתי, חוזר לישון. שיחה נוספת מעירה אותי ושוב לא מצליח לענות הפעם בכלל. מנסה לפתוח אפליקציה וכלום, מסתכל טוב על המסך ומגלה שבר. כנראה אחי הקטן הפיל את המכשיר כשהתעורר.

הזמנתי מ-EBAY מסך מקורי חדש ל-LG G2, כולל השלד/מסגרת (אין צורך להסתבך עם הפרדות והדבקות).

ומה עושים עד אז? איך מתקיימים ללא סמארטפון? לפחות לייצא אנשי קשר ולעשות כמה פינישים במכשיר:

[ATTACH=CONFIG]409231[/ATTACH]

אולי לרובכם זה מובן מאליו, לי בתור חובב התפוח זה לא ודי הציל אותי ברגעים הקשים של "יום ראשון ללא סמארטפון".

אנשי הקשר נמצאים ב-GMAIL ככה שאתה לא צריך לעשות כלום אלא רק להוריד אותם מ-GMAIL בפורמט הרצוי.

אם לא מחקת את החשבון באייטונס אז יש לך גיבוי יישן של אנשי קשר גם ב-ICLOUD ותוכל להוריד אותם בפורמט הרצוי לך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אנשי הקשר נמצאים ב-GMAIL ככה שאתה לא צריך לעשות כלום אלא רק להוריד אותם מ-GMAIL בפורמט הרצוי.

אם לא מחקת את החשבון באייטונס אז יש לך גיבוי יישן של אנשי קשר גם ב-ICLOUD ותוכל להוריד אותם בפורמט הרצוי לך.

ב-GMAIL יש לי אנשי קשר אחרים, ובמכשיר עצמו אנשי הקשר הטלפוניים שהעברתי מהאייפון.

בכל מקרה זה פתרון מעולה למי שתקוע ללא מכשיר זמני אחר, או לביצוע פעולות במכשיר השבור.

Just daily

פורסם

גם אני העברתי את אנשי הקשר מ-ICLOUD ל-GMAIL וביצעתי סינכרון למכשיר וכול אנשי הקשר הופיעו.

זה לא דומה לנקסוס ?

למה לשמור שתי רשימות של אנשי קשר ולא לאחד אותם רשימה אחת או לפתוח יוזר נוסף ב-GMAIL כגיבוי לאנשי הקשר היישנים שברשותך במידה ותרצה לבדוק היסטוריה או פשוט להוריד קובץ CVS או כול פורמט אחר ?

איזה כייף לי :)

פורסם
למה לשמור שתי רשימות של אנשי קשר ולא לאחד אותם רשימה אחת או לפתוח יוזר נוסף ב-GMAIL כגיבוי לאנשי הקשר היישנים שברשותך במידה ותרצה לבדוק היסטוריה או פשוט להוריד קובץ CVS או כול פורמט אחר ?

לא יודע, אולי כי נשמע מסובך מדי ואין לי כוח להתעסק עם זה.

Just daily

פורסם

שמירת אנשי הקשר דרך חשבון אחד בג'ימייל היא הדרך הבטוחה ביותר שאני מכיר לשמור על רשימת הקשר שלך לכל צרה שלא תבוא.

ביום שיהרס הטאץ/יהרס המכשיר/יגנב/כל דבר שתחשוב עליו, אתה תהיה בצרה ותגלה שאנשי הקשר שלא היו מגובים לג'ימייל הלכו יחד עם המכשיר.

*שמירת אנשי הקשר על כרטיס הסים היא לא פתרון וגם לא חלקי. במידה ויגרם נזק למכשיר משריפה/גניבה/ נזק כבד גם כרטיס הסים לא יעזור לך. מה גם שאנשי הקשר נשמרים רק ב 8 התווים הראשונים שלהם מה שגורם להם להיות משובשים במקרה של שחזור מכרטיס הסים.

• תוכן חדש...