Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה.. מעניין אותי לדעת:

א. מה ההטבות הנספות שניתנות לאאוטלנדר חוץ מההנחה..

ב. איך אני רוכש במבצע "חבר" בלי שיש לי "חבר".. (יש לי חברים עם "חבר"9..

פורסם

אני חייב להודות שאם הייתי קונה אאוטלנדר ידני ב 130 אלף, והייתי מגלה שמכרות אותו במקביל ב'חבר' ב 120.0 אלף - הייתי מאוד מתעצבן, (כנ"ל לגבי הספורטבק) וזה היה גורם לי לא לסלוח ליבואן לעולם. הוא היה שרוף אצלי. אל תציעו מבצע מפלה במקביל לשני צרכנים. תציעו מבצע אחד, תסיימו איתו ואז צאו במבצע שני. מישהו שם איבד קצת את ההיגיון הבריא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תודה.. מעניין אותי לדעת:

א. מה ההטבות הנספות שניתנות לאאוטלנדר חוץ מההנחה..

ב. איך אני רוכש במבצע "חבר" בלי שיש לי "חבר".. (יש לי חברים עם "חבר"9..

לפי מה שאני זוכר בחוברת , יש מיגון , חיישני חניה , מערכת מולטימדיה ועוד כמה פיצ'בקס.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

יואב

לך תתגייס לצבא

גם שם יש עודף בכ"א שלא עושה כלום

חוץ מזה המחירים הרגילים הם לא במבצע אלא המחירים הרגילים מעכשיו והמבצע הוא מול חבר , כמו שעושה כל יבואן מול חבר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני חייב להודות שאם הייתי קונה אאוטלנדר ידני ב 130 אלף, והייתי מגלה שמכרות אותו במקביל ב'חבר' ב 120.0 אלף - הייתי מאוד מתעצבן, (כנ"ל לגבי הספורטבק) וזה היה גורם לי לא לסלוח ליבואן לעולם. הוא היה שרוף אצלי. אל תציעו מבצע מפלה במקביל לשני צרכנים. תציעו מבצע אחד, תסיימו איתו ואז צאו במבצע שני. מישהו שם איבד קצת את ההיגיון הבריא.

אצלם זה מתחיל להיות הרגל.

כנ"ל קרה ליונדאי I10 החדשה בימיה הראשונים אצלנו. היא נמכרה במחיר מבצע מסויים, שאגב הוא נשאר זמן מה, ובאותו זמן היא נמכרה ל"חבר" גם בהנחה. מבצע "חבר" דאז היה כמעט "סודי", ואנשי המכירות עשו את עצמם שלא יודעים כלל שהוא קיים.

רק לאחר שפניתי למנהל אולם התצוגה, בשיחה ב-4עיניים שבמקרה היה נוכח במקום, ולאחר חפירה קצרה, הם הסכימו לגלות את פרטי מבצע החבר דיאז.

פורסם

ישה - אני לא בטוח שהבנתי את הבדיחה. זו היתה בדיחה?

מבצעים במקביל זה חרב פיפיות.

זו דעתי בכל אופן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בשיטוט באתר העולמי הספורטבק לא מופיעה יותר, כנראה באמת שזה סוף הדגם.

השאלה אם במידה ומתאפשר לקנות במחיר חבר, זו עדיין קנייה משתלמת?

ידוע לי שהתיבה מסרסת את המנוע אבל במצב ידני התגובה יותר טובה,

השאלה הגדולה היא לגבי סחירות בעתיד.

מה דעתכם?

פורסם

לא בדיחה אלא מציאות עגומה, שעליה שוחחנו בפגש האחרון

ושוב יש מחיר חדש לאאוטלנדר ולספורטבק. לא מבצע נמאס להם להרוויח כל כך הרבה והחליטו להוריד מחיר ( זכור לך שמקבלים סיוע מהיצרן לשם כך )

ובמקביל עושים מבצע למועדון לקוחות

לא חרב ולא פיפיות.

או שאתה מתנגד קטגורית למבצעים.

אתה לא מקבל מדי יום במקום עבודתך מבצע שבן תמותה רגיל לא מקבל. מה השוני??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
גם שם יש עודף בכ"א שלא עושה כלום

איפה שבאמת צריך, יש מחסור חמור. עודף כח אדם יש בכל התפקידים ה"נוחים" דוגמת חתול צבאי או עציץ.

אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לחלוטין.

אחת הסיבות שלא קניתי סיויק בסוף, למרות שמאוד רציתי - לא הסכימו להתגמש כלל למרות מבצע חבר שרץ במקביל.

פורסם (נערך)

רק לי זה מריח מבצע לחיסול מלאי לפני שמגיע דגם חדש?

מי שזוכר, זה היה גם בגרנדיס בסוף חייו.

מ 205K הורידו ל 173K.

נראה לי שיוצאת גרסה חדשה לאוטלנדר.

עריכה:

כנראה שכן...

2015_mitsubishi_outlander_render.6tysy384lack88g0gwwcc8c80.a5fuq7lrqzkgc0ccw4ss08gso.th.jpeg

2015-mitsubishi-outlander-spied-again-this-time-in-europe-photo-gallery_8.jpg

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

גיפון פוזה ידני מעולם לא נמכר פה היטב ללא קשר למחיר. מילא אם היה לו הילוך כח, אבל אין באוטלנדר בנזין. זה רכב לדודה ולאמה , בלי להיות שובנסטים שוב. שם חייבים אוטומט. מתי יהיה אטרקטיבי ? כשבגודל ההנחה יהיה ניתן להחליף את הגיר לאוטומט.

• תוכן חדש...