Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלמוביל, יבואנית מיצובישי, יוצאת בצעד שלדעתנו יעשה לא מעט רעש בשוק המשפחתיות ורכבי הפנאי.

מיצובישי אאוטלנד יוצע מעכשיו בגרסה מוזלת ופחות מאובזרת עם מנוע 2.0 ליטר וגיר ידני במחיר של, תחזיקו חזק, 130,000 ש"ח.

מנהל מותג מיצובישי, ליאור הולצמן, הסביר כי "הרכב יהיה פחות מאובזר מהדגם שנמכר כעת, אבל כל האבזור שנחשב חובה יגיע גם בדגם המוזל".

%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8-2014-2.JPG

בפינה השניה נמצאת לאנסר ספורטבק, שמקבלת גם היא חיתוך של המחיר לכדי 120,000 ש"ח. אבל פה הניגון הוא שונה, ולמרות המחיר הנמוך יותר, מקבלת הלאנסר גם תוספת לרשימת האבזור.

%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A8-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%91%D7%A7-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם ככה האוטלנדר נמכר טוב,לדעתי ב130 אלף הוא יהיה להיט לא נורמלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כל כך אוהב את המותג מיצובישי, יש לי מקום בשבילו תמיד ולא משנה באיזו קטגוריה.

משהו ביצרן הזה עושה עבדוה טובה שמתיישבת לי טוב.

מקווה שיחזרו להיות המותג המוביל בארץ, שמישהו ישבור כבר את מאזדה:-P

ואולי יחזירו קצת תיבות ידניות לשוק:mm_cry:

פורסם

מישהו כבר שבר את מאזדה. למישהו הזה קוראים יונדאי, וזה קרה לפני יותר משלוש שנים.

יוליאן, שים לב שמדובר על הדגם הידני, שסובל ממכירות לא מי יודע מה, הוא זה שמקבל את ההוזלה. אם במחיר החדש הוא ימכור כמו האוטומטי יש פה למיצובישי חתיכת להיט בידיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יוליאן, לא הייתי מהמר על זה. גיר ידני זה מגניב ברכבים זולים, פחות מגניב ברכבים משפחתיים ומעלה, על אחת באלה המשמשים כרכבי פוזה וש"גם האישה צריכה לנהוג" (לא נאמר בשובניסטיות). מיצובישי בונה על כמה מאות רכבים וזהו.

בנוסף האווטלנדר נופל לקטגורייה שיש לו מתחרים ורכבים דומים באותו המחיר, לא כולם שמים לב להבדל בין הקפצ'ר לאווטלנדר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המחיר לאאוטלנדר הידני הוא מצויין לדעתי. השאלה שנשאלת היא "מה היה קורה לשוק אם היו מביאים אותו אוטומטי באותו חיתוך מחיר...?"

המחיר לספורטבק גם מצויין - מאובזר עם מנוע 1.8 ליטר. יאמי!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

היונדאי התפתחו בצורה נפלאה מאז שעברו לקו של שלל דגמי ה I

אבל הם חזקים ברובם בליסינג ובהשכרות.

מניח שהם יהיו חזקים גם במכירות של המשומשות כשרובם ירדו מליסינג/השכרה למכירה.

מאזדה הוא עדיין הרכב הכי מבוקש כשמדובר ברכב משומש לקונה הפרטי, רוב האנשים שנכנסים לסוכנויות מבקשים מאזדה, למה? כי זה מה שהם מכירים.

עם כל הכבוד ליונדאי ויש המון יש להם רכבים נפלאים ואני מאוד אוהב אותם, כולם מכירים מאזדה.

מקווה שזה ישתנה מהר ומיצובישי ינגסו בנתח השוק ויחזרו להיות אחת המכוניות הפופולריות.

המיצובישי 1.8 היא נהדרת נהגתי ואהבתי אותה מאוד ובשילוב עם הגיר הרציף החוויה היא מספקת, לא יכול לקבל את העובדה שהידני מת:-(

עריכה אחרונה על ידי TheBox
פורסם

נראה לי שבמחיר הזה עם האבזור הנוסף, אין למיצובישי ספורטבק תחרות.

הנה הצ'ק ליסט של מר ישראלי:

פוזה - יש.

מנוע חזק - יש (כי 1.8 זה יותר מ 1.6).

אמין - יש. (כי זה יפני ויפני זה אמין).

אוטומט - יש.

אבזור - יש.

מחיר - יש (יותר זול מכל המתחרות).

אמנם זה נשמע טיפה ציני ברשימה, אבל ככה זה.

גם אני אם הייתי צריך לבחור מחר משפחטומטית, הייתי הולך עליה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

האאוטלנדר הידני לא תהיה להיט, פשוט בגלל שבאף קטגורייה דגמים ידניים הם לא להיט, גם לא בקטגורית המיני (קיה פיקנטו- רכב המיני הנמכר בישראל- מכרו רק כ- 10 אחוזים מסך המכירות דגמים עם גיר ידני).

הניסאן קשקאי והסקודה יטי עם גיר ידני מכרו כמות של כמה מאות יחידות כל שנה, אבל גם במחיר נמוך בהרבה מהמחיר החדש של ההאוטלנדר.

הלנסר ספורטבק הוא כבר מיושן ואני לא צופה עלייה ניכרת במכירות, בייחוד שבאותו מחיר נמכרת הסוזקי קרוסאובר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

רק לציין שמדובר בדגם 5 מושבים ולא 7.

(למזלי..:shock: )

במחיר של רכב משפחתי מקבלים מרכב מיניואן עם תא מטען פשוט ענק, כניסה ויציאה נוחים מאד, אבזור וחשמול מלאים.

פורסם

ו מה שחשוב שיש לו מראה יותר מרשים ממשפחתית עקב גודלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מיצובישי

"הדגם יגיע כשבאמתחתו כל האבזור שנחשב היום ל"חובה" - מערכת מולטימדיה, מערכת בקרת אקלים, כל אבזור הבטיחות של דגם הבסיס הנוכחי ועוד. הדגם החדש של האאוטלנדר יגיע בשלב זה רק בתצורת חמישה מושבים, בניגוד לדגמים המצליחים יותר, להם שבעה מושבים."

אז כנראה שההבדל היחידי יהיה 5 מושבים במקום 7 וגיר ידני

פורסם

הידני הרגיל INVITE ללא מולטימדיה, כך שבספק אם כאן יהיה וגם אם כן, אז רק בהתקנה מקומית.

מודה, לא זכרתי בכלל שעוד משווקים כאן את הלאנסר ספורטבק. 120 אלף זה חביב אבל בכל זאת מכונית זקנה ביחס למתחרות שלה.

• תוכן חדש...