Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האאוטלנדר ממש לא יהפוך ללהיט. ראשית כל - אנחנו בישראל, לא באירופה. גיר ידני ברכב משפחתי או על אחת כמה וכמה בקרוסאובר גדול, אינו מבוקש כלל וכלל. שנית - צריך לציין שמדובר בגרסת חמישה מושבים; מרבית רוכשי הרכב הזה מחפשים דווקא שבעה מושבים לשידרוג השימושיות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו שפורסמו נתוני המכירות השנתיים, מישהו יודע איך להוציא את המספרים האמיתיים בהם נמכרו הג'יפונים הידניים? XV, ייטי, שאריות קשקאי וכו'?

ההבדל המשמעותי כאן שבניגוד לשאר, האאוטלנדר מאוד מרווח, ועם מנוע זריז בגרסה הידנית. לדעתי דווקא יש לו סיכוי טוב להצלחה, לא חושב שיהיה להיט אבל כמה מאות בשנה ייתכנו בהחלט.

הXV זו עגלה בלי סוסה ובלי בגאז', הייטי נהדר אך עם תא מטען קצר וגבוה ומאוד לא נוח לשימוש. עכשיו נכנס הדאצ'יה דאסטר שמאוד מעניין איך יתפוס בשוק הליסינג, והאם בכלל תתפתח כאן איזו שהיא תחרות בתת-פלח הזה?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כמעט סגרתי הזמנה על האאוטלנדר - מה שהוריד אותי מזה זה רק הפחד משוק יד 2 לא ברור לגמרי.

הג'יפונים הולכים ב-99% למשפחות כרכב לאשה והשוק נשלט על ידי הגיר האוטומטי ביד רמה.

אם איכשהו לדאסטר יימצאו חובבי שטח שירצו גרסה ידנית - מי יקנה ממני אאאוטלנדר ידני יד 2?

פורסם

אני חושב שהדאסטר יותר אטרקטיבי מהאאוטלנדר הידני. יש לו עיצוב הרבה יותר מוצלח, פלסטיקים פשוטים יש גם באאוטלנדר (זה לא שתא הנוסעים של המיצובישי איכותי יותר), עם מנוע הדיזל (ואולי גם עם ה-1.2 טורבו) הדאסטר גם ירגיש יותר נמרץ והוא צפוי להיות טוב יותר בשטח (מרווח גחון עדיף).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מצד שני למיצובישי בטיחות מצוינת בניגוד לבינונית מינוס בדאסטר, למשפחה זה אמור להיות חשוב. להרפתקן בודד אולי פחות.

פורסם
עכשיו שפורסמו נתוני המכירות השנתיים, מישהו יודע איך להוציא את המספרים האמיתיים בהם נמכרו הג'יפונים הידניים? XV, ייטי, שאריות קשקאי וכו'?

ההבדל המשמעותי כאן שבניגוד לשאר, האאוטלנדר מאוד מרווח, ועם מנוע זריז בגרסה הידנית. לדעתי דווקא יש לו סיכוי טוב להצלחה, לא חושב שיהיה להיט אבל כמה מאות בשנה ייתכנו בהחלט.

הXV זו עגלה בלי סוסה ובלי בגאז', הייטי נהדר אך עם תא מטען קצר וגבוה ומאוד לא נוח לשימוש. עכשיו נכנס הדאצ'יה דאסטר שמאוד מעניין איך יתפוס בשוק הליסינג, והאם בכלל תתפתח כאן איזו שהיא תחרות בתת-פלח הזה?

בשנת 2014:

הונדה CRV ידני - 22 רכבים.

אאוטלנדר ידני - 15 רכבים (לפני שהורידו מחיר)

קשקאי ידני - 529 רכבים.

ג'וק ידני - 307 רכבים (10 ניסמו).

סוזוקי קרוסאובר ידני - 352 רכבים.

יטי ידני - 197 רכבים (שנים קודמות נמכרו יותר - הגרסה הידנית עלתה מאוד במחיר).

פורסטר ידני - 12 רכבים.

סובארו XV ידני - 58 רכבים.

פיג'ו 2008 ידני - 147 רכבים.

קפצ'ור ידני - 88 רכבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה שמראה לנו שבמחיר הנכון (99 לקאשקאי) זה נמכר יופי.

סקודה עפו על עצמם עם המחיר של הידנית. אני מניח שבמהלך הזמן המחיר יישחק חזרה לאיזור ה109

פורסם

לדעתי הקשקאי מכר בערמות גם בגלל שיווק אגרסיבי בליסינג תפעולי וכיד ראשונה 0 ק"מ וכמובן בגלל המחיר

פורסם

הקשקאי הידנית לא הגיעה לליסינג תפעולי, עיקר המכירות נבעו ממכירה דרך חברות הליסינג כיד ראשונה 0 ק"מ.

אם עושים פילוח של אחוזי מכירה של הדגם הידני מתוך סך כל המכירות הקשקאי והייטי מכרו הכי הרבה - כ-20%.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הקשקאי הידנית לא הגיעה לליסינג תפעולי, עיקר המכירות נבעו ממכירה דרך חברות הליסינג כיד ראשונה 0 ק"מ.

אם עושים פילוח של אחוזי מכירה של הדגם הידני מתוך סך כל המכירות הקשקאי והייטי מכרו הכי הרבה - כ-20%.

הגיע גם הגיע. הוצע לי אישית באלדן במחיר נמוך יותר משל האוקטביה, ואני יודע שהוצע גם לחברים שלי שמשתמשים בחברות ליסינג אחרות. אם לא היה עגלה חסרת אבזור - אולי גם היה מצליח בליסינג התפעולי

פורסם
אני חושב שהדאסטר יותר אטרקטיבי מהאאוטלנדר הידני. יש לו עיצוב הרבה יותר מוצלח, פלסטיקים פשוטים יש גם באאוטלנדר (זה לא שתא הנוסעים של המיצובישי איכותי יותר), עם מנוע הדיזל (ואולי גם עם ה-1.2 טורבו) הדאסטר גם ירגיש יותר נמרץ והוא צפוי להיות טוב יותר בשטח (מרווח גחון עדיף).

אני חושב בדיוק להיפך. אני אוותר על 'יכולת שטח' של ראשון מאוד קצר + קרסו+ דאצ'יה בתמורה לאיכות של אאוטלנדר+כלמוביל. על הנייר אין מצב שהייתי יוצא עם הזמנה לדאסטר כשהמיצי באותו המחיר.

אגבש דעה סופית רק לאחר נהיגה בשתיהן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המחיר מפתה מאוד.

אולי מצאתי מחליפה ליטי של אשתי עוד שנה - אחפ אאוטלנדר ידנית יד שניה עם קשיים בסחירות בפחות מ100K.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...