Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם

ברשות משפחתי שתי מכוניות פוקס 2012 עם צמיגים במידה 215/50 R17 בקוד 95W ,יבשים וסדוקים (טורנזה ER300 וגודייר אפישנט גריפ)

המועמד המוביל כנראה הוא טויו T1 SPORT אבל אעדיף צמיג עם אורך חיים עדיף כמו למשל NT830, ראיתי בפורום, חוות דעת טובות על ה-830 אך הן מעטות וללא התייחסות להתנהגות הצמיג בשימוש ארוך טווח - אשמח לשמוע מהמשתמשים בצמיג, את רשמיהם.

הדרישה הראשונה שלי מהצמיג שהדופן לא תקרוס בפניות ואח"כ, אחיזה שתהיה טובה גם ברטוב, אורך חיים ונוחות.

תודה רבה

GP

עריכה אחרונה על ידי gprr
יעילות
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מזמן החלפתי את ה-ER300 המקוריים (בעקבות פגמי יצור, ככל הנראה) בפוקוס (אני על 16', משמע 215/55).

חיפשתי משהו שיתן תמורה טובה לכסף, מבלי לפגום בנוחות ואחיזה. קיבלתי המלצות על האפישנט גריפ ספורט והמישלין פרמסי 3 וחשבתי גם על ה-T1SPORT. מן הראוי לציין שהתמחור של הגודייר והמישלין גבוה מהותית מזה של הטויו. כמובן שהתמחור של ה-ER המקוריים גבוה עוד יותר.

אחרי לא מעט חיטוטים במגזינים / מבחני צמיגים שונים, החלטתי שאני מוותר על ההמלצות הללו (במבחנים השונים הם זכו לביקורות טובות, אך לא משבחות או יוצאות דופן) ונזכרתי בצמיג שאהבתי בעבר (דווקא בסוויפט השכורה - על הרינג) ולאור ניסיון עם דגם נוסף שלהם (K110), החלטתי להתעקש ולבחור בו - הנקוק K107.

הצמיגים הורכבו על הפוקוס לפני חודש ומאז גמעתי עימם כמעט 3K (אוטוטו) - שיפור מהותי ומורגש ביחס לברדיג'סטונים המקוריים. בימים הראשונים הם היו שקטים יותר מה-ER. היום, אחרי שהק"מ התחיל להצטבר - הם מעט רועשים יותר, אבל לא באופן ניכר או מטריד. בכל הנוגע לאחיזה ביבש (ובמפתיע - גם ברטוב), הם קפיצת מדרגה לא קטנה. אחרי שהם מתחממים קלות, הם מגלים רמת אחיזה גבוה מאוד ומאז ההחלפה יש תחושה שההיגוי הפך מעט כבד וחד יותר (יתכן שזה בגלל כיוון פרונט מחדש, אך לא שיניתי שום דבר בו ביחס למקור, כך שאני מעט בספק לגבי זה).

לא יודע מה העלות למידה שלך לצערי. ל-215/55/16 הם עלו פחות מ-2.2K לרביעייה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום RS:wink:

באופן עקבי, די מפריע לי להוציא כסף על פריט שהוא למעשה מתיישן/מוחלף אלא אם יש לו תמורה גבוהה - בח"ול כבר נמכר כשנה דגם K120 שקיים במידה שלי והייתי מוכן לרוכשו אם היה בארץ.

למישלן פרימאסי 3 יש בעיית תמורה קשה בשבילי, משמעותו היא הוצאה של כמעט 8000 ש"ח על שמיניית צמיגים:-(

תודה

GP

פורסם

אני אסביר: יש את ה-K107 S1 EVO ויש K107 S2 EVO. ה-S1 נמכר במידות מסויימות (צנועות יחסית). ה-S2 נמכר במידות אחרות (מידות שמנמנות יותר). הם שניהם מיוצרים ונמכרים במקביל, כך שה-S1 אינו מוחלף.

מהיכן אתה בארצנו?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בוקר טוב,

רק תיקון קטן למה שכתב RS,

להנקוק יש את ה-S1 Evo שהוא ה-K-107 ויש S1 Evo 2 שהוא ה-K-117. שניהם מיוצרים, מיובאים ונמכרים במקביל.

אם תחליט ללכת בסופו של דבר ה-T1 Sport, תוכל למצוא אותו במידה שלך באתר טייר-קלאב

בעלות של 489 ש"ח בלבד לצמיג. המחיר כולל כמובן מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף, על כל זוג צמיגים, תקבל 100 ש"ח מתנה לקניות ברשת קבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני - 03-9005838.

פורסם

כן כן, צודק, התלבל לי. S1 EVO ו-S1 EVO 2. (נ.ב, לא ראיתי שכתוב עליו K117. המיני קופר S נועלת כאלה...)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה-K-117 מגיע כצמיגי OE על כמה דגמים כגון ב.מ.וו סדרה 3 וסדרה 4, אאודי A6 החדשה ומרצדס E Class.

על המיני קופר דווקא מגיע כ-OE ה-K-110 שהוא ה-V12 Evo או K-115 שהוא ה-Prime 2,

אם אתה אומר שראית K-117 עליו, כנראה שזה משתנה לפי השווקים עצמם.

פורסם (נערך)

באתר mytires.co.uk הצמיגים היחידים של הנקוק העונים למפרט הנדרש,הם K110/K120 ואין להם איזכור בטיירקלאב, אפילו במידה נפוצה: 225/45 R17 יש רק T1 SPORT - מה שמראה את עגמומיות המצב בארץ.

RS-

אני מאיזור מודיעין וניהלנו בעבר דושיח בפרטי

ממתין לשמוע ממישהו בנוגע לניטו-830 .

אשמח גם לשמוע על ספק שאפשר להזמין דרכו K120 או אפילו UNIROYAL RAINSPORT 3

תודה

GP

עריכה אחרונה על ידי gprr
פורסם
מה לגבי דנלופ Sport Maxx RT?

אגב, לפי הוראת הרישום של משרד התחבורה אתה יכול להסתפק בקוד עומס ומהירות 91H. האם 95W רשום אצלך ברשיון?!

תודה Tom, פעם ראשונה שאני רואה מסמך כזה אבל ברשיון של שתי המכוניות (180 ו-170 כ"ס) מופיע 95W , האם ניתן להרכיב אחרים "נחותים" ?

לגבי הדאנלופים, המחיר שלהם באיזור ה-750 ש"ח עם בלאי סוליה די גבוה שמדווח על ידי הביקורות, עושה רושם שהם מעט יותר טובים מה-T1 Sport. הפואנטה שוב במקרה זה שבדקתי כמה וכמה פעמים לגבי הזמינות שלהם והתשובות שקיבלתי הן שאין ושהשירות של היבואן, לא משהוא...

GP

פורסם

לפי המסמך התשובה היא כן. יחד עם זאת תצטרך בעיקרון לאשר את השינוי בכל מכון רישוי.

איני יודע להגיד מה מופיע בתוכנת אוטודאטה איתה עובדים במכונים לגבי הנתונים הנ"ל ולכן רצוי להצטייד במסמך במידת הצורך.

בנוסף, סביר שפועל יוצא של קוד עומס ומהירות נמוכים יותר משמעו צמיג רך יותר.

לא יודע עד כמה זה ישפיע בפועל על הדרישה שלך נגד דפנות קורסות.

אגב, ממה שמצאתי, המהירות המירבית של גרסאת ה-170 כ"ס היא 205 קמ"ש ושל ה-180 כ"ס היא 222 קמ"ש.

תקן אותי אם אני טועה.

ואם כך הוא הדבר, אזי קוד מהירות H מתאים לראשון, אבל לשני כבר צריך קוד מהירות V ברמה החוקית, ולכן זה קצת מוזר שהוראת הרישום מייחסת רק קוד H למידה הרלוונטית.

פורסם (נערך)

צודק, שכחתי.

אם אתה מתעקש שלא לקחת את ה-K107 (שלטעמי טוב יותר מה-K110, אבל בסדר...), תנסה לבדוק מה קונטיננטל מציעים במידה. לטויו אני לא מתקרב וגם לא אתקרב.

תרים טלפון אל גילי ואסף מצמיגי בית עובד, אני בטוח שהם יוכלו לסייע. 053-8092496.

עריכה אחרונה על ידי עמית

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)
צודק, שכחתי.

אם אתה מתעקש שלא לקחת את ה-K107 (שלטעמי טוב יותר מה-K110, אבל בסדר...), תנסה לבדוק מה קונטיננטל מציעים במידה. לטויו אני לא מתקרב וגם לא אתקרב.

תרים טלפון אל גילי ואסף מצמיגי בית עובד, אני בטוח שהם יוכלו לסייע. 08-9406629.

רק K110/120 מתאימים למידה וקוד עומס/מהירות...

כבר בדקתי עם צמיגי מוריס לפני שבועיים, והציעו לי (בחורה) את קונטיננטל SC3 כשאמרו שאין מידה מתאימה של SC5 מה שלא נכון למעשה, המחיר היה "סביר" בהתחשב במחירים בארץ אבל בטווח מחירים כזה, הטויו כנראה "טוחן" מבחינת תמורה/עלות את שאר צמיגי UHP.

Tom-

לא נראה לי שאני שאני הולך לשנות מידת גלגל כי אני מעדיף את ה17 אינץ'.

לגבי קוד המהירות והעומס, "מלחמה" להורדה ברשיון, לא תביא ממש לעליית האופציות הזמינות בארץ כך שנראה לי מצב די "פאטאטה"

GP

עריכה אחרונה על ידי gprr
פורסם

תבקש את אסף או את גילי. דבר איתם ישירות. היא רק הפקידה. מסור להם ד"ש ממני...

כנראה שאין SC5 במידה שלך בארץ, לכן נאמר לך שאין. החבר'ה האלה סופר מקצועיים, הם לעולם אבל לעולם לא טועים.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...