Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צמיגי נקסן בקוד 95W

או יוקהמה גם V וגם W

בהחלט יעשו את העבודה

הוצע לי היום מתקריה מפורסמת, יוקוהאמה A10 בקוד 91V (לא מתאים...) במחיר של 850 ש"ח והביקורות - לא משהוא:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/Advan-A10.htm

ויתרתי על הצמיג.

אפשרות אחרת על פי Tires4u הוא ה-C Drive הראשון באיזור של כמעט 1000 ש"ח וכנראה לא זמין.

GP

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רק מזכיר שוב שקוד המהירות והעומס מתאימים לכאורה. רק נדרש אישור לכך במכון רישוי כדי להפוך את זה לחוקי.

תודה שוב

כרגע לרכב הכי זקוק להחלפת רביעיה, אני אקח את T1 SPORT כי קיבלתי עליו הצעה טובה ובמקביל אנסה להוריד ל-91V (לפי הוראת הרישום ,מותר גם 91H) לשני כלי הרכב-פוקוס מה שבאמת יוסיף לפחות שני צמיגי טורינג טובים במחיר סביר להיצע - TOYO CF2; HANKOOK K115.

GP

פורסם

בפוקוס של אישתי התקנתי טויו כאלו גם באותה מידה.המקוריים היו קונטי.

בהתחשב במחיר זו בחירה מצויינת ,לא מרגיש ירידה ברמה מהקונטי שעולים כפול ויותר.

פורסם
בפוקוס של אישתי התקנתי טויו כאלו גם באותה מידה.המקוריים היו קונטי.

בהתחשב במחיר זו בחירה מצויינת ,לא מרגיש ירידה ברמה מהקונטי שעולים כפול ויותר.

מסכים לחלוטין

GP

פורסם
לפי המסמך התשובה היא כן. יחד עם זאת תצטרך בעיקרון לאשר את השינוי בכל מכון רישוי.

איני יודע להגיד מה מופיע בתוכנת אוטודאטה איתה עובדים במכונים לגבי הנתונים הנ"ל ולכן רצוי להצטייד במסמך במידת הצורך.

בנוסף, סביר שפועל יוצא של קוד עומס ומהירות נמוכים יותר משמעו צמיג רך יותר.

לא יודע עד כמה זה ישפיע בפועל על הדרישה שלך נגד דפנות קורסות.

אגב, ממה שמצאתי, המהירות המירבית של גרסאת ה-170 כ"ס היא 205 קמ"ש ושל ה-180 כ"ס היא 222 קמ"ש.

תקן אותי אם אני טועה.

ואם כך הוא הדבר, אזי קוד מהירות H מתאים לראשון, אבל לשני כבר צריך קוד מהירות V ברמה החוקית, ולכן זה קצת מוזר שהוראת הרישום מייחסת רק קוד H למידה הרלוונטית.

היום הלכתי להחליף קוד מהירות ועומס לרכב שלי - סיטרואן C3 picasso. היום מופיע ברשיון 91T ובהוראת הרישון מופיע 84T. האחראי במכון לא אישר את ההחלפה. (לדעתי כי לא ראה אישור כזה מימיו). שווה לנסות מכון רישוי אחר? או ללכת ישירות למשרד בתחבורה?

איפה אפשר להתלונן על מכון רישוי שלא עושה את תפקידו?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

כרגע ברשיון מופיע 195/55/16. קוד עומס ומהירות 91T.

בהוראת רישום של סיטרואן C3 מופיע תת דגם Picasso עם אותה מידת צמיג רק עם קו מהירות ועומס 84T. על סמך זה אני רוצה להרכיב 87H. דגם מנוע 9HP

הוראת הרישום נמצאת באתר של משרד התחבורה.

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

פורסם

רק כדי לעדכן.. מכון רישוי אחר (דינמומטר בירושלים) אישר את ההחלפה, רק ביקש לעשות אותה אחרי החלפת צמיגים.

אלעד

פורסם

האסימון נופל לי לאט לאט אבל דברים מתחברים...הדרישה הראשונה שלי מהצמיג היתה "שהדופן לא תקרוס" וזאת בעקבות:

-נסיעה של שנה על יוקוהאמה A דרייב ואימפרזה כפולת הנעה ורופסת מתלים דגם 2008.

-נסיעה על הפוקוס שלי (1.6 ידנית ומוגדשת) עם מתלי טיטניום (זהה למתלי "ספורט" ושונה מכל השאר הרכים יותר)

את המתלים של הרכב שלי, דאגתי לשדרג בקפיצים של פורד עבור גירסאת Titanium-X/Handling Package שלא נמכרת בארץ ובתוספת בולמי בילשטיין 6.

-נסיעה על הרכב שנוסף למשפחה-2 ליטר טיטניום.

בכל המקרים זולת השדרוג הפרטי, מעורבים מתלים רכים ונוחים, אם נכנס למשוואה צמיג עם דופן קורסת או אפילו קוד עומס נמוך (שהודגש כאן כצמיג רך יותר...) המצב בפניות מחמיר עם תחושה לא נעימה,זאת כנראה גם הסיבה שפורד בחרו לצייד את המכוניות החזקות יותר (ומנועים כבדים יותר בחזית/גרסאות עם ניחוח ספורטיבי כלשהו) בצמיגים שקוד העומס שלהם, אינו נמוך מ-95, מדובר בארבעה צמיגים שונים שראיתי על גירסאות טיטניום שונות וכולם היו 95W:

ברידג'סטון טורנזה ER300, מישלין פרימאסי, קונטיננטל SC3, ודאנלופ EFFICIENT GRIP FP

לאור כל זאת, איני שואף יותר לשנות את קוד העומס/מהירות.

GP

פורסם

בקרוב אצטרך להחליף רביעיית צמיגים ללאון שלי.. מישהו יודע להגיד מה עדיף יותר k-107 או k-115?

שניהם קיימים במידה שלי 205/55/16 רק חשוב לדעת מי מהם יותר איכותי לנהיגה ספורטיבית..

פורסם
על פי האתר הזה הנתונים היבשים של ה 115 עדיפים על אלה של ה107:

http://www.ctyres.co.uk/tyres/hankook.php

ה-K115 הוא צמיג טורינג (כפי שהאמריקאים מכנים), משמע משלב בין נוחות, שקט וביצועים.

ה-K107 הוא צמיג UHP, משמע צמיג חמים ודביק. למרבית ההפתעה הוא שקט בהחלט ואוחז לא רע ברטוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...