Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבקש את אסף או את גילי. דבר איתם ישירות. היא רק הפקידה. מסור להם ד"ש ממני...

כנראה שאין SC5 במידה שלך בארץ, לכן נאמר לך שאין. החבר'ה האלה סופר מקצועיים, הם לעולם אבל לעולם לא טועים.

תודה, אתן להם צלצול נוסף.

GP

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שוחחתי עם אסף לגביך, הוא מעודכן. צור עימו קשר.

תודה RS.

חבל שאין עדיין התייחסות משתמשים לגבי NT830:?

GP

פורסם
צודק, שכחתי.

אם אתה מתעקש שלא לקחת את ה-K107 (שלטעמי טוב יותר מה-K110, אבל בסדר...), תנסה לבדוק מה קונטיננטל מציעים במידה. לטויו אני לא מתקרב וגם לא אתקרב.

תרים טלפון אל גילי ואסף מצמיגי בית עובד, אני בטוח שהם יוכלו לסייע. 08-9406629.

למה ה- K107 טובים מה- K-110 לדעתך? על הנייר נראה דווקא שה- K-110 עדיפים... הם גם בתת-קטגוריה מעל

פורסם
למה ה- K107 טובים מה- K-110 לדעתך? על הנייר נראה דווקא שה- K-110 עדיפים... הם גם בתת-קטגוריה מעל

ראשית, ע"פ Hankook אירופה הם בדיוק באותה קטגורייה.

דבר שני, יצא לי לקרוא מבחן גרמני שעימת ביניהן ואהבו בו יותר את ה-K107, למרות שהוא צמיג ותיק יותר.

ללא מעט מחבריי יש K110, על שלל רכבים שונים, חזקים עד חזקים מאוד - אין ספק שהוא צמיג טוב (בעיקר מול ה-T1R וגם T1SPORT), אבל ההתרשמות שלי עליו מול ה-K107 (בנהיגה אגרסיבית) היא שדווקא ה-107 מגלה רמות אחיזה גבוהות יותר ואחיזה טובה יותר לאחר חימום קליל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום לכם

ברור שיש בדיון הזה הערכה לגבי ה-K110 אבל שורו לשני המבחנים:

א.2013-המבחן שבקישור, מצדיק את האהדה ׁׁׁ(225/45 R17)

- http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2013-Auto-Review-Performance-Summer-Tyre-Test.htm

ב.2009- מבחן מול הטונזה ER300 שאני עומד להחליף וההנקוק לא נראה כל כך טוב, המבחן נעשה על צמיג צר וגבוה יותר יחסית (205/55 R16)

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2009-AMS-summer-and-winter-tyre-test.htm

לפי זה ניתן להסיק שצריך לבחור צמיג על פי דגם מפורש אבל גם להצליב מבחנים על גדלים שונים כדי לדייק בבחירה.

(בתנאי שהמבחנים אינם מוטים לכיוון מסויים...)

כלאמר, לא כל דגם שווה באמת רכישה אלא אם יש השוואה למתחרים באותה המידה המבוקשת על ידי הרוכש.

GP

פורסם
שלום לכם

ברור שיש בדיון הזה הערכה לגבי ה-K110 אבל שורו לשני המבחנים:

א.2013-המבחן שבקישור, מצדיק את האהדה ׁׁׁ(225/45 R17)

- http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2013-Auto-Review-Performance-Summer-Tyre-Test.htm

ב.2009- מבחן מול הטונזה ER300 שאני עומד להחליף וההנקוק לא נראה כל כך טוב, המבחן נעשה על צמיג צר וגבוה יותר יחסית (205/55 R16)

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2009-AMS-summer-and-winter-tyre-test.htm

לפי זה ניתן להסיק שצריך לבחור צמיג על פי דגם מפורש אבל גם להצליב מבחנים על גדלים שונים כדי לדייק בבחירה.

(בתנאי שהמבחנים אינם מוטים לכיוון מסויים...)

כלאמר, לא כל דגם שווה באמת רכישה אלא אם יש השוואה למתחרים באותה המידה המבוקשת על ידי הרוכש.

GP

את ה-ER300 אני מכיר מהפאביה (205/45/16) ומהפוקוס (215/55/16) - בשני המקרים מדובר בצמיג לא רע, בעיקר על רטוב. אבל לא מעבר לזה.

אשווה את ה-ER300 אל ה-K107 (בפוקוס) והפער ביניהם עצום בכל הנוגע לאחיזה ביבש. ה-K107 מרגישים סופר דביקים והם אפילו שקטים במפתיע.

מבחנים מראים כי לעיתים אכן יש הבדלים בטיב הגומי במידות השונות. לרב, ממה שאני שמתי לב, הביקורות החיובית הן על מידות הגומי הנדיבות יותר (די הגיוני).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ראשית, ע"פ Hankook אירופה הם בדיוק באותה קטגורייה.

דבר שני, יצא לי לקרוא מבחן גרמני שעימת ביניהן ואהבו בו יותר את ה-K107, למרות שהוא צמיג ותיק יותר.

ללא מעט מחבריי יש K110, על שלל רכבים שונים, חזקים עד חזקים מאוד - אין ספק שהוא צמיג טוב (בעיקר מול ה-T1R וגם T1SPORT), אבל ההתרשמות שלי עליו מול ה-K107 (בנהיגה אגרסיבית) היא שדווקא ה-107 מגלה רמות אחיזה גבוהות יותר ואחיזה טובה יותר לאחר חימום קליל.

מעניין... ואיך לדעתכם ה-K107 מול ה- K117?

פורסם

ה-K117 חדשים. צריך לקרוא ביקורת - לא התעמקתי, גם ככה אין במידה הנוכחית שלי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום לכם

עם הרוח הגבית החיובית שאני מקבל כאן פניתי שוב לצמיגי מוריס בית עובד ואחרי שיחה עם אסף עולה שכמעט המענה היחידי במחיר שפוי וזמין בכלל הוא ה-Toyo T1 Sport.

חבל שאין מידע מספק לגבי NT830:cry:

GP

פורסם

בקשר ל NITO אבדוק מאוחר יותר,נועל כזה מהסדרה הספורטיבית על רכב שלי,לא זוכר אם זה הNT830 או אחר.

אחזור מהעבודה מאוחר ואבדוק.

פורסם
לא, אצל יש NITTO INVO קצת יותר דביק מה830 סורי.

תודה.

נראה לי שאני הולך על הT1 SPORT בעיקר מהסיבה שיש עליןו דיווחים, הוא זמין ודירוג ההתנהגות שלו ברטוב, עדיף של הניטו-B מל C

GP

• תוכן חדש...