Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש יונדאי I20 שנת 2009 שאוטוטו מתקרבת ל 140000 ק"מ ומציגה אמינות מעולה, היו דברים קטנים שתוקנו, לא משהו רציני. מנוע 1.4, אוטומט 100 כ"ס.

אנחנו נוסעים כל יום מעל 100 ק"מ ברכב, 70% בדרך בין עירונית שחלקה הררית ומפותלת.

צריכת הדלק עומדת על 1:15 בקיץ עם מזגן ככה שלדעתי היא אמנם לא מצטיינת בצריכת דלק אבל גם לא גרועה (בחודש יוצא לנו משהו כמו 1200 ש"ח להוציא על דלק, בערך 2500-3000 ק"מ בחודש, אנחנו נוסעים המון...).

הרכב שלך אוטומט?! אם כן סגרנו את הפינה. עם צריכת הדלק שאתה מתאר אפשר להסתדר..

פורסם

שים לב שאצלי זה 70% בין עירוני ולכן הצריכה היא 1:15 (אני מודד לא לפי המחשב אלא ממלא מיכל מלא, נוסע, ממלא שוב ומחלק את הק"מ שנסעתי מהתדלוק הקודם בליטרים שתדלקתי).

אם אתה קונה I20 ידנית (תלוי מה התקציב שלך) צריכת הדלק אמורה להיות הרבה יותר טובה.

הרכב מתוקתק ומטופל כמו שעון.

הנסיעות רגועות, בלי האצות חזקות ובלי נהיגה פרועה.

פורסם

ממליצים על פיקנטו אם אני מתלבט בינה לבין I20 ? גם מבחינת אמינות וגם מבחינת חיסכון בדלק ?

עובד? לא נוגעים

פורסם

ה-I20 עד כמה שאני יודע צורכת 1:11-1:12 משולב. עם זאת, הרכב זול לרכישה, ביטוח סביר, אמין מאוד והכי חשוב - עושה את העבודה. דלק הוא לא בהכרח מדד לחיסכון.

פורסם
דלק הוא לא בהכרח מדד לחיסכון.

סיכמת במשפט אחד את מה שאני תמיד אומר :).

אגב, לפי שרשורים כאן בפורום הפיקנטו לא ממש חכסונית.

פותח השרשור שים לב שה I20 והפיקנטו לא מתחרות אחת בשנייה כי הן מקטגוריות שונות!.

• תוכן חדש...