Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מחפש תחליף לאקסנט 2007. חשבתי על i20 כשבעיקר מעניינת אותי צריכת הדלק. לא מחפש צריכת דלק של מיני אבל אין מצב שאני קונה עוד פעם רכב עם צריכת דלק כמו של האקסנט.

מה דעתכם? כמה היא עושה?

פורסם

קודם כל, הכל תלוי בשרירי רגל ימין של הנהג, בכל רכב.

דבר שני, יונדאי עדיין לא נמצא בחזית הטכנולוגיה בכל הקשור לצריכת דלק, תמסורות ומנועים יעילים. עוד לא.

המתחרות מיפן ואירופה יעילות יותר וסביר להניח שיציגו צריכת דלק עדיפה כמעט בכל תוואי נתון. אם חסכון בדלק נמצא בראש מעיינך הייתי מוריד את ה i20 מהרשימה. מה כן אפשר לשקול? אם לא איכפת לך קצת לסבול תתקשה למצוא רכב עם צריכת דלק טובה מזו של הספייס-סטאר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, בגלל שהוא אמר שהוא לא מחפש צריכת דלק מיטבית של מיני אלא אני מניח שהוא מחפש משהו מעבר ל-1:10 שהוא היה עושה באקסנט אז ה-i20 לא הרעיון הכי גרוע. למיטב ידיעתי זה לא מן הנמנע שהוא יוציא צריכת דלק של 1:15 משולבת ברכב הזה.

כמובן שיש אופציות עדיפות אבל הכל זה עניין של צרכים, תקציב והעדפות שאותם לא רשם פותח האשכול.

פורסם

איתמר ורותם תודה. הרכב הוא לאבא שלי.כיום עם אקסנט 2007 1.6. זו היונדאי השלישית שלו ו הוא מעוניין להמשיך עם יונדאי כי הם נתנו לו שקט כמעט מוחלט מבחינת תקלות. בנוסף זה מה שהוא מכיר...

אלא שכפי שאמרתי וכידוע, האקסנט ממש לא חסכונית ו הוא שוקל את הi20 כיונדאי אבל חסכונית יותר. מישהו יודע פחות או יותר מה בצריכת דלק שלה?

פורסם

נשמע לי מגוחך לשאול על צריכת דלק מבלי לציין אם מדובר בגיר רגיל או גיר אוטומטי...

בכל מקרה, היונדאי אכן ידועה כמכונית פשוטה וטובה, אני לא רואה סיבה למה לא לקנות עוד אחת? מה עוד שאם הוא שמר עליה, הוא יוכל לעשות טרייד אין בסוכנות, ולגמור את כל הסיפור בלי כאבי ראש?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

ה-i20 נמכרה/ת עם מנועי 1.2, 1.4 ו-1.6 ליטר (אם כי ה-1.2 כידנית בלבד כנראה).

כל אחד מהם יציג צריכת דלק מעט שונה.

זה גם תלוי באופי הנסיעה של אביך (רגל ימין, תוואי נסיעה וכיוצב').

תוכל לנסות להיעזר באתר www.kml.co.il

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אנשים נוטים לדמיין צריכות דלק. במבחן המציאות רכבי יונדאי לא נחשמבים מהחסכוניים בקטגוריות השונות.

אם כך אני לא מבין למה פתחת את השרשור. אבא שלך אוהב יונדאי והולך לרכוש יונדאי, אין כאן דילמה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברשותי יונדאי I20 מזה כשנתיים.

צריכת דלק משולבת בערך 1:12. צריכת דלק לנסיעה רגועה ובין עירונית הגעתי כבר 1:13.

תלוי כמה הרגל כבדה...

פורסם

לך על טויוטה - אמינות זהה (אולי אף משופרת) וצריכת דלק פחותה.

אופציה נוספת ניסן טידה מרווחת וטובה בנהיגה ממוצעת תוכל להוציא ממנה 1\12 ללא בעיה.

פורסם (נערך)

לי יש יונדאי I20 שנת 2009 שאוטוטו מתקרבת ל 140000 ק"מ ומציגה אמינות מעולה, היו דברים קטנים שתוקנו, לא משהו רציני. מנוע 1.4, אוטומט 100 כ"ס.

אנחנו נוסעים כל יום מעל 100 ק"מ ברכב, 70% בדרך בין עירונית שחלקה הררית ומפותלת.

צריכת הדלק עומדת על 1:15 בקיץ עם מזגן ככה שלדעתי היא אמנם לא מצטיינת בצריכת דלק אבל גם לא גרועה (בחודש יוצא לנו משהו כמו 1200 ש"ח להוציא על דלק, בערך 2500-3000 ק"מ בחודש, אנחנו נוסעים המון...).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
i20 אוט' 2013 של חברה שלי בנסיעה משולבת עושה 1:12. לא משנה כמה ניסיתי, לא הצלחתי להוציא טוב מזה

ורק לצורך המחשה עד כמה היונדאי לא נחשבת חסכונית:

הלאון שלי צורכת פחות דלק בנסיעה בינעירונית רגועה מאשר ה-I20. וזה עוד 1.8 טורבו עם ג'אנט 18.

מצליח לעשות 1:13-14.

• תוכן חדש...