Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2

lev34
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני ננעל על רנו מגאן || ואני לא מתכוון ללכת על שום רכב אחר.

קראתי שהגרסה של הרכב משנת 2007 היא יותר טובה מהגרסה בשנים הקודמות.

השאלה שלי זה מה ההבדל בין גרסת 2004-2006 ו2007-2008?

האם ההבדל בשנתון היותר מתקדם שווה עד כדי כך שעדיף לקנות רכב שהיה בעבר בליסינג?

הייתי רוצה לקרוא גם חוות דעת קצרות שלכם על הרכב.

פורסם

אומרים שיש הבדל באמינות הרכב החל מ2007. שום הבדל מעבר לכך. רכב משנת 2004 זהה לחלוטין לרכב משנת 2008,למעט אולי שינויים קוסמטים מבחוץ לידי העין. כמובן שיש הבדל בין גרסאות הגימור השונות.

מעבר לכך,לי היתה 2007 להרכב מאוד מומלץ.

פורסם

אומרים שיש הבדל באמינות הרכב החל מ2007. שום הבדל מעבר לכך. רכב משנת 2004 זהה לחלוטין לרכב משנת 2008,למעט אולי שינויים קוסמטים מבחוץ לידי העין. כמובן שיש הבדל בין גרסאות הגימור השונות.

מעבר לכך,לי היתה 2007 להרכב מאוד מומלץ.

פורסם

יש הבדל במנוע, שיפור בדיפייזר, שהיה בעייתי משהו בדגמים שעד תחילת 2007.

לא ציינת תקציב. בכל מקרה, ככל שהרכב מתקדם יותר בשנתון, בעיקר אם הוא הסדרה מתקרבת לסוף חייה, הוא עם פחות מחלות ויותר איבזור.

כן, שווה להתאמץ ולקנות רכב מיד ראשונה פרטית. יש לך יותר סיכויים שהרכב טופל "לפי הספר" במוסכי הרשת של רנו, שכל ההיסטוריה שלו תהיה שם ותוכל ללמוד אם זה רכב שנוסע מטיפול לטיפול, או שהיו לו תקלות (ואז שווה להמשיך לחפש).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...