Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך

רכב לעבוד איתו ולהעמיס עליו ציוד בזמן קבוע אבל לא רוצה מסחרית ( כל המסחריות שבורות והרוסות על קילומטרים מטורפים) זה לא הרבה ציוד בגלל זה פרטי מספיק

אבל צריך שיהיה מספיק מקום ויהיה גם חסכוני עד 15 אלף

פורסם

אם אתה נוסע לבד או עם נוסע יחיד, (כמעט) בכל האצ'בק אפשר לקפל את המושבים האחוריים ולקבל רכב עם מקום העמסה עצום.

- האם יש חשיבות גדולה לצריכת דלק? (כמה ק"מ אתה עושה בשנה)

- האם גיר ידני מתאים?

פורסם

אל תהיה כל כך בטוח ותחפש בזהירות ובסבלנות, בטוח שתמצא קנגו, פרטנר/ברלינגו או קונקט,שמורות (יש אנשים שקנו כאלה לשימוש פרטי!).

כמוכן, יש קנגו בנזין אוטומטית, היא תהיה יחסית חסכונית, נוחה מאוד לנהיגה ונסיעה, ועם קיפול המושבים יש בה הרבה מקום (לא שיאנית נפח, אבל עדיין).

התקציב שלך מעט בעייתי לדרישות. אם תעלה ל 25,000 ש"ח, תוכל לקנות רנו מגאן 2008 שמורה ומלוקקת, יש לה תא מטען ענק, היא מרוווחת מאוד, בטוחה, נוחה, ויחסית, גם חסכונית.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני נוסע יחיד בדרך כלל הנוחות ברכב פחות חשובה

גיר ידני מתאיםם

ויש חשיבות לצריכת דלק כי יש לי נסיעות רבות במהלך היום

ואני אבדוק על הרנו מגאן ועל המסחריות שהצגת

פורסם

אני עדיין חושב שאם אתה נוסע לבד אז אין בעיה לקפל את המושבים האחוריים ולקבל מקום טעינה ענק מאחורה.

בתקציב שלך יכנסו הרבה רכבים בתצורת האצ'בק.

הייתי אומר שגם מגאן דור ראשון האצ'בק ידנית יכולה להיות אופציה טובה. ההמלצה היא לשנתון של אחרי 2000 (לאחר מתיחת פנים). חשוב מאד לקחת רכב עם היסטורית טיפולים\תיקונים מלאה ולבדוק טוב טוב את הרכב לפני קניה. זה ישאיר לך המון עודף אפילו לאחר יישור קו.

הרכב דיי חסכוני, במיוחד מחוץ לעיר לא אמורה להיות בעיה להגיע איתו ל1:14-15.

פורסם

סיאט קורדובה ידנית/פולו קלאסיק ידנית.

רק לבדוק שטופלו היטב עם היסטוריית טיפולים מלאה ולבדוק מתי טיפלו בטיימינג.

יש להן תא מטען ענק ובכלל אם תקפל את המושבים תקבל מרחב גדול.

פורסם

יש גם פולו סטיישן וגם קורדובות סטיישן (נדירה מאוד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המלצה שלי לא כדאי לך בתקציב הזה לקחת מכונית ארופאית כי יש להן המון בעיות בדרך כלל וקשה למצוא במחיר כזה משהו שמור וטוב

תבדוק דהייטסו גראנד מוב היא מכוערת מאד אבל אמינה עוד יותר

לא שותה הרבה דלק באוטומט ובידני כבר די חסכונית אתה יכול למצוא ידני ב4 אלף ולהוריד טיפה ולקחת אוטומט בתוספת

עם הכסף שישאר לך אתה עושה יישור קו ויש לך רכב יחסית גבוה עם תא מטען ענק ושאתה מקפל עוד יותר ענק ולא יעשה לך בעיות פחות או יותר .

יש לך עוד דהייסטו בשם YRV שהיא קצת יותר קטנה בתא מטען אבל עם קיפול מתקבל נפח אדיר

קצת יותר יקרה אבל אמינה בצורה יוצאת דופן , וחסכונית זה מנוע של סיריון שעושה אצל אחותי שנוסעת בסיריון 2001 1-13 בעיר 1-17 מחוץ לעיר

סובארו גרנד לאונה סטיישן אם תמצא תהיה אמינה גם כן ויחסית חסכונית וכמו כן סוזוקי ליאנה

בתור עובדה רוב האירופאיות לא מזקנות יפה אז תקח מכונית שלא תכניס אותך למוסך כל שני וחמישי למרות ששום דבר לא מובטח

בהצלחה

• תוכן חדש...