Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל טעינה לאייפון - מהיכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בזאפ ב 30 שקל חדש.

יש ביד 2 ב 20 שקל חדש מהאריזה.

מה יש לקנות באיביי מוצרים זולים כאלה?

להזמין, לשלם, לחכות (עיצומים בדואר), בסוף עלול להגיע לא תקין/לא מתאים.

שווה את העצבים בשביל 20-30 שקלים?

סלע

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

הכבל כמעט קרוע לגמרי+התחילה קורוזיה (מוזר).

האם קריטי לרכוש אורגינלי או שאפשר להסתפק במשהו חלופי זול משמעותית ?

כמו כן,אשמח לשמוע למה כבל מקורי מטעין מהר יותר מכבל חלופי

(יש לי חלופי אחד,עושה עבודה טובה אבל מטעין לאט)

פורסם

לדעתי אפשר להסתפק בתחליפי. מה שיכול לגרום נזק למכשיר זה לא כבל, זה מטען, וכאן עדיף לקנות או מקורי או תחליפי ממותג עם סימן MFI (MADE FOR IPHONE)

mfi-airplay-logos.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תוכל לרכוש אצלינו כבל לאיייפון 4 (תחליפי, באיכות טובה מאוד) במחיר של 20 ש"ח לכבל, 30 ש"ח לשני כבלים.

משלוח בדואר רשום בתוספת 10 ש"ח

לחלופין - אני ממליץ על המוצר הזה: מטען רכב חזק 2.1 אמפר + כבל לאייפון 4 (איכותי מאוד, עבה, שחור) של Belkin

המוצר מאושר אפל - Made for Iphone ומחירו 79 ש"ח באתר כולל משלוח אליך בדואר רשום.

מטען רכב + כבל בלקין 2.1 אמפר לאייפון 4

פורסם

דיטק, למה לי לרכוש ממכם בכזה מחיר כשאני יכול להזמין מאיביי ב 5 ש"ח גג+משלוח חינם?

ועוד משהו,

לא הבנתי את ההמלצה למטען רכב,שהרי לא ביקשתי אחד כזה. (אפילו אם הוא כולל כבל)

פורסם (נערך)
מקפיץ.

הכבל כמעט קרוע לגמרי+התחילה קורוזיה (מוזר).

האם קריטי לרכוש אורגינלי או שאפשר להסתפק במשהו חלופי זול משמעותית ?

כמו כן,אשמח לשמוע למה כבל מקורי מטעין מהר יותר מכבל חלופי

(יש לי חלופי אחד,עושה עבודה טובה אבל מטעין לאט)

מכוון שהכבל החלופי כנראה לא באיכות טובה.

גם לי יש מספר כבלים לא מקוריים (לסמסונג). יש ביניהם הבדלים עצומים. חלק מטעינים ממש לאט וחלק מטעינים כמו המקורי.

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa
...

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)
דיטק, למה לי לרכוש ממכם בכזה מחיר כשאני יכול להזמין מאיביי ב 5 ש"ח גג+משלוח חינם?

ועוד משהו,

לא הבנתי את ההמלצה למטען רכב,שהרי לא ביקשתי אחד כזה. (אפילו אם הוא כולל כבל)

זה דיי חוצפה לרשום את מה שכתבת.

הוא מציע לך כבל זול אך איכותי ועובד במחיר שיעלה לך פחות מלהזמין כמה כבלים ב5₪ ולגלות שאף אחד מהם לא עובד.

אני יכול לאמר לך שהמחיר לכבל סיני בחנויות בארץ לרוב לא יורד מ30₪ ליחידה ורוב רובם המכריע בכלל לא עובדים או מקסימום עובדים חודש.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואני לא חושב שזו חוצפה. גם כבל מאיביי ממקור מהימן יכול להיות איכותי ועובד. אז למה לי לשלם יותר ?

שלא לדבר על ההמלצה למטען רכב... :?

פורסם

אז למה שאלת מראש ״איפה לקנות, מהארץ או איביי״?

בעצם ענית לעצמך והבנאדם הציע לך הצעה טובה אם אתה בכל זאת רוכש בארץ, זה שמראש החלטת לקנות מחול עדיין שאלת אם לקנות בארץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קח בחשבון, כבל מאייבי זה חודש הזמנה +אין אחריות, שווה להוסיף עוד 25 שקל ולקנות כבר בארץ....

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אני בספק אם אחריות בארץ תתן לי משהו. לא מאמין שאם הכבל ישרוף לי את המכשיר,לדוגמא, אני אקבל מהחנות מכשיר חדש....אנחנו בישראל.

פורסם

כבל לא שורף את המכשיר. צא מהסרט שאתה חי בו, זה כבל טעינה לאייפון עתיק, לא מדע טילים. מדהים איך אנשים מתייחסים לאייפון שלהם כמו אל תינוק בן יומו. אתה גם שם אותו ליד רדיאטור בחורף שלא יהיה לו קר?

ההבדל העיקרי בין כבל סיני זול לכבל סיני יקר ומקורי הוא בגימור. או ליתר דיוק, במחברים. כבל סיני זול יקרע לך מהר מאוד באזור המחברים, בזמן שכבל סיני מקורי ואיכותי מגיע עם עוד קצת דבק שעושה את ההבדל. לפעמים גם הכבל עצמו קצת יותר גמיש, מה שמוריד עוד קצת עומס מהמחברים בקצוות.

תבדוק כמה עולה כבל איכותי באמת באיביי ותשקלל לסכום הזה חודש המתנה + כבל נוסף שתצטרך לקנות בזמן הזה בארץ כי הכבל שלך יקרע עד אז, ותגיע למסקנה שהחסכנות לפעמים יקרה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...