Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל טעינה לאייפון - מהיכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתפלא אבל הרבה משווקי כבל סיני בארץ נותנים עליו אחריות 3 חודשים.

אתה צריך להבין מה זה אחריות, זה לא ביטוח דירה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כבל לא שורף את המכשיר. צא מהסרט שאתה חי בו, זה כבל טעינה לאייפון עתיק, לא מדע טילים. מדהים איך אנשים מתייחסים לאייפון שלהם כמו אל תינוק בן יומו. אתה גם שם אותו ליד רדיאטור בחורף שלא יהיה לו קר?

לקחתי בכוונה מצב קיצון. ה over-ציניות שלך כאן מיותרת.

פורסם (נערך)

אותו מצב קיצון שגרם לסלולרים אחרים ברחבי העולם להתפוצץ/להישרף.

זרמים לא אחידים או לא נכונים יכולים לגרום לסוללה להתחמם עד ש....

עריכה אחרונה על ידי E.L
פורסם

זה המטען שמספק "זרמים לא אחידים או לא נכונים", הכבל לא משחק בעניין הזה שום תפקיד.

אני חוזר על השאלה שלי,

איזה מצב קיצון חשבת שיכול לגרום לכבל עצמו לשרוף את המכשיר?

פורסם

הוא נכנס ללופ שלא ייצא ממנו, הבחור הבין את הטעות.

פורסם
אותו מצב קיצון שגרם לסלולרים אחרים ברחבי העולם להתפוצץ/להישרף.

זרמים לא אחידים או לא נכונים יכולים לגרום לסוללה להתחמם עד ש....

עכשיו הכול ברור.

הזרמים נעים לפי כלל היד הימנית, כאשר מחברים כבל מאפען, הזרמים בחוג המעגל נעים בכיוון ההפוך (כמו במנוע חשמלי) וגורמים להתחממות הכבל כתוצאה מאימפנדס לא נכון של הכבל וכתוצאה מכך הסוללה מתחממת עד שהיא מתפוצצת.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

וואלה, איך לא חשבתי על זה מקודם?, בנוסף לזה, אם זה קורה במקרה בימים שאפקט קוריוליס חזק במיוחד, זה יכול לעכב את האלקטרונים במעגל וככה לגרום לחימום נוסף של הכבל.

אתה רואה, כשמסבירים לי לאט, אני מבין מהר.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אני שמח שאתם משעשעים אחד את השני. חבל שבמקום להסביר לעניין איך כבל יכול להשפיע או לא להשפיע (כמו בסירטון שצירפתי) ,

אתם לוקחים את זה למקום של צחוק והומור. חבל .

פורסם

העשן שעולה מהכבל יכול לגרום לאייפון להתקף אסטמה, וזה יחייב אותך להתחיל להסתובב עם משאף ונטולין באופן קבוע בכיס. כאב ראש...

עזוב, אל תיכנס לשם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...