Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה - PS4 או XBOX ONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא רואה את הסיבה לקנות קונסולה מהסיבה הפשוטה שבכל בית בישראל יש מחשב אז הרי אם גם ככה וגם ככה אתה קונה מחשב תשקיע את ה-400-500 דולר שלך במחשב במקום בקונסולה ותקבל מכונה שתשמיד כל קונסולה.

כדי לרכוש מחשב "שישמיד כל קונסולה" צריך להשקיע סכום לפחות כפול ממחיר של PS4, אז ההבדל הוא לא 400-500 דולר כפי שאתה מתאר [שגם זה יותר מ-50% ממחיר הקונסולה]. זה כמו להגיד אם אתה כבר קונה מאזדה 3 ב-130K, אז תשקיע עוד קצת ותקנה מגאן RS ב-220K.

למי שמחפש מכונות גיימינג וירקות מסביב [סרטים וזה] הקונסולות הן פתרון מצוין. הן מתחברות למערכת הקולנוע הבייתית, אתה יכול לשבת בנוחות על הספה ולהריץ משחקים וסרטים ב-1080P.

ברור לכולם שמבחינה גראפית מחשב גיימינג חזק ינצח כל קונסולה, אבל מדובר במחשבים שרק כרטיס המסך שלהם עולה כמעט כמו הקונסולה עצמה, אז השוואה בין מחשבים לקונסולות אינה נכונה. קטגוריית המחיר שונה לחלוטין.

גילוי נאות - העדפתי לרכוש מחשב ולא קונסולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
כדי לרכוש מחשב "שישמיד כל קונסולה" צריך להשקיע סכום לפחות כפול ממחיר של PS4, אז ההבדל הוא לא 400-500 דולר כפי שאתה מתאר [שגם זה יותר מ-50% ממחיר הקונסולה]. זה כמו להגיד אם אתה כבר קונה מאזדה 3 ב-130K, אז תשקיע עוד קצת ותקנה מגאן RS ב-220K.

למי שמחפש מכונות גיימינג וירקות מסביב [סרטים וזה] הקונסולות הן פתרון מצוין. הן מתחברות למערכת הקולנוע הבייתית, אתה יכול לשבת בנוחות על הספה ולהריץ משחקים וסרטים ב-1080P.

ברור לכולם שמבחינה גראפית מחשב גיימינג חזק ינצח כל קונסולה, אבל מדובר במחשבים שרק כרטיס המסך שלהם עולה כמעט כמו הקונסולה עצמה, אז השוואה בין מחשבים לקונסולות אינה נכונה. קטגוריית המחיר שונה לחלוטין.

גילוי נאות - העדפתי לרכוש מחשב ולא קונסולה.

יש לך כבר מחשב בבית? יפה, אז במקום שתקנה קונסולה תקנה כרטיס גרפי במחיר הזה ופתרת את הבעיה.

כדי שלא תגיד לי שאי אפשר במחיר הזה אז אני אתן לך דוגמה למחשב ב-2000 ש"ח שיהרוג כל קונסולה:

-מעבד ב-330 ש"ח:

Athlon II X4 740

-לוח אם ב- 300ש"ח:

GA-F2A88XM-HD3

-זיכרון: סביבות ה-200 ש"ח 1600MHZ

-כרטיס מסך סביבות 500:

Radeon R7 250X 1GB

-כונן קשיח סביבות 300 בשביל טרה

-מארז במאתיים ש"ח

-ספק כוח 200 ש"ח

ונשארו לך עוד 200 ש"ח בשביל שיפורים פה ושם.

עכשיו תיקח את זה תחבר את זה לטלויזיה וזהו.

ובניגוד לקונסולה את זה תוכל לשדרג מתי שתרצה.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם

ואז צריך ספק חזק,מעבד מהיר שלא יהיב צוואר בקבוק...

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למפרט שהציג הד"ר גם ספק 300 וואט אמיתי יספיק מעל ומעבר.

כרטיס המסך חלש מדי, לטעמי, אלא אם כן אתה מתכנן לשחק ב 1680x1050/1440x900, בהגדרות נמוכות, ללא A.A כלל.

פורסם
למפרט שהציג הד"ר גם ספק 300 וואט אמיתי יספיק מעל ומעבר.

כרטיס המסך חלש מדי, לטעמי, אלא אם כן אתה מתכנן לשחק ב 1680x1050/1440x900, בהגדרות נמוכות, ללא A.A כלל.

מי משחק ברזולוציה הזאת? הרי אנחנו עושים עכשיו השוואה בין קונסולה למחשב אז לצורך העניין הרעיון הוא לשחק ברזולוציה של FULL HD לא?

תמיד אפשר לקנות כרטיס מסך יד שניה :)

8)
פורסם

אין ספק, רק הפל"ש (פריימים לשניה) הם הבעיה. יש אנשים שאין להם בעיה לשחק ב 25-40 פריימים לשניה כדרך קבע. אני אישית חוטף את החפפע' בכל פעם שאני יורד מ 58.

אבל אני מריץ 3770K באובר ל 4.7 ג'יגהרץ, עם 16 ג'יגה בראם ו GTX 970, שרק הוא לבד עולה 2/3~ מ PS4, כך שאני לא פונקציה. ;)

פורסם

המפרט שהצגת חלש ועוד שנתיים יתקשה להריץ משחקים על HD1080.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
יש לך כבר מחשב בבית? יפה, אז במקום שתקנה קונסולה תקנה כרטיס גרפי במחיר הזה ופתרת את הבעיה.

כדי שלא תגיד לי שאי אפשר במחיר הזה אז אני אתן לך דוגמה למחשב ב-2000 ש"ח שיהרוג כל קונסולה:

-מעבד ב-330 ש"ח:

Athlon II X4 740

-לוח אם ב- 300ש"ח:

GA-F2A88XM-HD3

-זיכרון: סביבות ה-200 ש"ח 1600MHZ

-כרטיס מסך סביבות 500:

Radeon R7 250X 1GB

-כונן קשיח סביבות 300 בשביל טרה

-מארז במאתיים ש"ח

-ספק כוח 200 ש"ח

ונשארו לך עוד 200 ש"ח בשביל שיפורים פה ושם.

עכשיו תיקח את זה תחבר את זה לטלויזיה וזהו.

ובניגוד לקונסולה את זה תוכל לשדרג מתי שתרצה.

המחשב הזה שבנית ב-2000 ש"ח, לא מריץ משחקים בגרפיקה יותר טובה מ-PS4.

הוא אפילו לא מצליח להריץ חצי מהמשחקים החדשים שיש למחשב, אז איך הוא הורג קונסולה?

בוא ניקח את ASSASSINS CREED החדש עם דרישות מינימום:

[TABLE=class: req-table, width: 570]

[TR]

[TH=width: 125]CPU:[/TH]

[TD=width: 380]Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR=bgcolor: #ECEEF5]

[TH=width: 125]CPU Speed:[/TH]

[TD=width: 380]Info[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TH=width: 125]RAM:[/TH]

[TD=width: 380]6 GB[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TH=width: 125]OS:[/TH]

[TD=width: 380]Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TH=width: 125]Video Card:[/TH]

[TD=width: 380]NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TH=width: 125]Sound Card:[/TH]

[TD=width: 380]Yes[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TH=width: 125]Free Disk Space:[/TH]

[TD=width: 380]50 GB[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לא תמצא מחשב ב-2000 שקלים שמריץ את זה חלק וטוב. וגם אם כן, זה עדיין לא ישתווה לתצוגה גרפית של PS4.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

למשל זה דרישות מומלצות לFARCRY4:

http://www.systemrequirementslab.com/srl/cyri/requirements/far-cry-4/12380/?p=r

המחשב שבנית לא באזוג חיוג בכלל.

לכן מחשב יעמוד בדרישות ויתן תוצאות טובות יותר יעלה באזור ה 4 אלף,פי 2 מקונסולה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

ובוא לא נשכח פרט אחד קטן את המשחקים של המחשב אתה יכול לקבל ב"חינם" אז עם כל הכסף שתחסוך את יכול לשדרג את המחשב בעוד חומרה מההתחלה.

במיוחד עם מחירי המשחקים לקונסולה (240 ש"ח) שלושה משחקים = כרטיס גרפי.

אבל שוב כל הקטע במחשב זה שאתה לא תקוע עם החומרה ואתה יכול תמיד לשדרג. בניגוד לקונסולה שכבר מרגע שבו יצאה כבר לא עומדת בסטנדרט של המחשבים.

אם תרצה אני אתן לך עוד קונפיגורציה בסביבות ה-2500.

8)
פורסם

אויי נו באמת,מה זה קשור עכשיו משחקים פרוצים? זה לא פקטור,שכן גם בעתיד כול הקונסולות נפרצות בסוף.

הבקונסולה אתה קונה משחקים ויותר לא חושב על שידרוגים,לא מעניין אותך הדרישות,אתה יודע שאתה קונה כול משחק ומריץ אותו בצורה חלקה,רק אחרי כמה שנים אתה תתחיל לראות הבדלים.

ועוד לא מדברים על חווית המשחק עם מערכת קולנוע ומסך גדול,והמשחקים בלעדים,איזה משחק בלעדי טוב היה למחשב בזמן אחרון?

פורסם

אני לא צריך קונפיגורציה. תציג עד מחר מה שאתה רוצה, כדי להגיע עם מחשב לאיכות גרפית בגיימינג של PS4 צריך להשקיע יותר מכפול ממחיר של PS4, זו עובדה.

הדיון גם התפזר לכיוונים לא קשורים. אני מסכים שיכולת שדרוג של מחשבים זה דבר נפלא, וזו אחת הסיבות שבחרתי במחשב, אבל זו לא הנקודה של הדיון. כמו שכתבתי, במצב של גיימינג פר שקל, הקונסולות עדיפות. מחשב יכול להיות הכלי הכי טוב להכל, אבל זה יעלה הרבה כסף והתעסקות לאנשים שלא בהכרח יש להם ידע, רצון או כסף.

פורסם
אתה יודע שאתה קונה כול משחק ומריץ אותו בצורה חלקה

חלקה = 60 פל"ש ומעלה. לא מעט מהמשחקים ל XBOX ול PS3 רצים ב 30fps ולי זה די מורגש, בייחוד כשישבתי אצל חבר ששיחק ב GTA V על ה PS3 שלו. לא מבין איך אנשים מסוגלים לסבול זאת לאורך זמן מבלי לחטוף כאבי ראש.

• תוכן חדש...