Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן ניתן להוסיף מה שתרצה האבזור די חביב בקופר s כיסאות ספורט,הגה jcw בשרני ועבה עם מנופים להעברת הילוכים חיישני חניה תאורה גשם מראות מתקפלות ומחוממות ומתכוננות עם כיוון הנסיעה לאחור חבילת תאורת לד בפנים ובחוץ,מערכת שמע איכותית יש סאב מתחת לכל כיסא ועוד כמה דברים ששכחתי. מה שהשתנה זה המנוע 2 ליטר טווין טורבו מבית היוצר של הבבווארית הגרמנית ולא פיג'ו. מערכת הפליטה שמשמיעה פיצוצים במצב ספורט ושירקת הטורבו שעושה קונצרט באוזניים במילה אחת תענוג של רכב,אני מבסוט עד השמיים.

שיפוצים..

פורסם

המנוע הקודם יוצר עיי פיג'ו ולא עיי במוו למיטב הבנתי. המנועים החדשים הם של במוו והבנתי שזה המנוע של סדרה 2.

שיפוצים..

פורסם
כן ניתן להוסיף מה שתרצה האבזור די חביב בקופר s כיסאות ספורט,הגה jcw בשרני ועבה עם מנופים להעברת הילוכים חיישני חניה תאורה גשם מראות מתקפלות ומחוממות ומתכוננות עם כיוון הנסיעה לאחור חבילת תאורת לד בפנים ובחוץ,מערכת שמע איכותית יש סאב מתחת לכל כיסא ועוד כמה דברים ששכחתי. מה שהשתנה זה המנוע 2 ליטר טווין טורבו מבית היוצר של הבבווארית הגרמנית ולא פיג'ו. מערכת הפליטה שמשמיעה פיצוצים במצב ספורט ושירקת הטורבו שעושה קונצרט באוזניים במילה אחת תענוג של רכב,אני מבסוט עד השמיים.

היי,

אני דווקא לא מרוצה מהמערכת, איך ראית שיש סאבים מתחת לכיסאות? לא זכור לי שיש.

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם
המנוע הקודם יוצר עיי פיג'ו ולא עיי במוו למיטב הבנתי. המנועים החדשים הם של במוו והבנתי שזה המנוע של סדרה 2.

בכל מקרה ב.מ.וו הם אלה שייצרו אותו משלב התכנון ועד שלב הייצור.. המנוע של פיגו הוא מנוע ב.מ.וו 100%!.

המנועים החדשים של ב.מ.וו הם פשוט..חדשים יותר,בדיוק אותו הדבר.

בכל מקרה המנועים של פיגו מיוצרים במפעל המנועים של ב.מ.וו באנגליה.

• תוכן חדש...