Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדגם הקודם מרווח ברגים 4X100 ובדגם של פותה"ש 5X120 (לא מתחייב על המרווח, כן על מספר הברגים, ע"ס התמונות :-P).

חוץ מזה, הם נראים כאילו עבר עליהם משהו רע! :wink:

פורסם

שיפופו (גיל?), לדעתי דווקא אחד הדברים היותר מיוחדים שעשו למיני זה כל הקשקושים, בין אם מדובר בפסים או במשבצות. אני רואה את זה כדבר מיוחד מאוד! גם בפנים הרכב.

זו נראית באמת כמו מיני רגילה. אולי זה כל היופי, להיות סליפר :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחלה סליפרית עם הכונס על המכסה מנוע...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם לוולוסטר יש כאילו כונס על מכסה המנוע :lol:

מי כמוך יודע שהרוב המוחלט במדינה הזו לא יודע מה זה מיני, לחלקם הגדול זה פשוט פריט אופנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אחלה סליפרית עם הכונס על המכסה מנוע...:wink:

סתם שתדע, הכונס לא באמת כונס. הוא שם בגלל "המסורת". בתכלס הוא סתום ולא נותן שום דבר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ברור, הם גם לא יודעים מה זה כונס. מי שיודע מה זה כונס ורואה אותו על מינימיד מבין מה עומד בפניו ולכן זאת לא סליפרית. רוצה סליפרית? שים מכסה מנוע של one.

פורסם

באגירה,במידה ונראה מאזדה 3 MPS בארץ ,אני ואתה כנראה נזהה אותה, זה הופך אותה ללא סליפרית?

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברור, זה נוגד את ההגדרה.

למי שלא מבין, גם M3 זה אחלה סליפרית.

הגדרת הביטוי סליפרית היא שאני אעמוד ברמזור עם מבין בתחום בתוך איזה GTR ואשאיר לו אבק עם פיאט 128 חבוטה עם מנוע אינטגרלה בפנים.

פורסם

אבל דווקא בארץ 3/6 MPS יכולה להיות אחלה סליפרית. "כולה" 3 עם טמבונים :)

ZOOM-ZOOM

פורסם
ברור, זה נוגד את ההגדרה.

למי שלא מבין, גם M3 זה אחלה סליפרית.

הגדרת הביטוי סליפרית היא שאני אעמוד ברמזור עם מבין בתחום בתוך איזה GTR ואשאיר לו אבק עם פיאט 128 חבוטה עם מנוע אינטגרלה בפנים.

מזכיר לי את האופל קדט שנתנה בראש במירוץ דראג לאיזה פראירי או למבורגיני.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
[ATTACH=CONFIG]403487[/ATTACH]

זו קופר s?

נראית כמו one.

ממש מכונית של צפונבונית מפונקת... אין בה שמץ של שריר מתוח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...