Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצמיגים בקופר החדשה לא אמורים להיות ראנפלאט, חד משמעית. זה אמור להיות צמיגים רגילים.

בצמיג ראנפלאט צריך להיות סימון על הגלגל שנראה כך - RSC מוקף בעיגול. תבדוק את זה על הצמיגים שלך.

בקופר יש גלגל חליפי וערכת ניפוח, ובקופר S יש רק ערכת ניפוח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נו,ואיזה אוטו יש לו?

קופר s.

לפני שמגיבים צריך לקרוא

היי חברים ברשותי הרכש החדש, קופר s החדשה 192 סוסים , הרכב הגיע במקור עם ג'אנט 16 ממש בדיחה ,עד שהקליפרים במרחק של אולי 1.5 סמ מהג'אנט. המידה המבוקשת והחוקית היא 205 45 17חשבתי על המישלין pss וסוגיו, ראיתי גם דגם שנקרא ps3 ו ps2 אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים בניהם, והאם איכות הנסיעה תפגע רעש וכו. כרגע אני עם הצמיגים המקורים פירלי כלשהו ראנפלט. תודה לעוזרים.

פורסם

אז כנראה שלא הקשבת לעצה של עצמך ולא קראת את מה שכתבתי.

במיני אין צמיגי ראנפלאט. במיני הצמיגים רגילים לחלוטין. הוא אומר שיש לו צמיגי ראנפלאט, מה שלא אמור להיות.

הוספתי וכתבתי שבקופר יש גם צמיג רזרבי, וגם ערכת ניפוח, בעוד שבקופר אס יש ערכת ניפוח בלבד.

ברכב בעל צמיגי ראנפלאט אין צורך לא בזה ולא בזה.

בכל מקרה, במיני לא אמור להיות צמיגי ראנפלאט!

Always go sideways

פורסם (נערך)

יש לך מיני?היה לך מיני?אתה מכיר מישהו עם מיני?כנראה שלא.

במיני קופר s גם 2013 יש ראןפלט.

פותח שירשור זה הצהיר שיש לו ראןפלט,ברשיון כתוב ראןפלט.

ממליץ לך לקרוא בשנית.

"כרגע אני עם הצמיגים המקורים פירלי כלשהו ראנפלט. תודה לעוזרים."

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח חברים.

המסקנה הרלוונטית מתוך דברי מכסח השדים היא שיתכן וכבר יש ערכת ניפוח ברכב.

כך או כך, כבר פירטתי את החובה החוקית לגבי גלגל חילופי/ערכת ניפוח/צמיגי ראנפלט.

פורסם (נערך)

אני מכיר מאות אנשים עם מיני (ב2013 יצא לי להכיר כמה מאות כאלה, וב2014 אני מכיר כבר כמה מאות נוספים, והיד עוד נטויה).

2013 זה הדגם הקודם, 2014 זה כבר הדגם החדש. שתיהן הגיעו עם צמיגים שאינם ראנפלאט. במידה וברכב שלו יש צמיגי ראנפלאט שהגיעו עם הרכב, זה מוזר כי זה לא אמור להיות ככה.

זה שהוא כתב שהם ראנפלאט נובע מתוך אחת משתי סיבות. או שהוא התבלבל והתכוון למשהו אחר, או שבצורה כלשהיא הרכב הספציפי שלו הגיע איתם, שכאמור, מיני לא מגיעה עם צמיגי ראנפלאט וזה לא אמור להיות ככה.

שפות"ש פשוט יבדוק האם על הצמיגים שלו יש את הסימון שדיברתי עליו (האותיות RSC מוקפות בעיגול) ויעדכן אותנו.

בנוסף שיבדוק איפה ברכב ערכת הניפוח, המיקום שלה זה או בתא המטען, או מתחת למושב הנהג.

אם אכן הם ראנפלאט, אז כמו שאמרתי, זה בגלל אחת משתי הסיבות שציינתי למעלה.

עריכה:

סיבה שלישית להימצאות צמיגי ראנפלאט במקום צמיגים רגילים, היא שהרכב בייבוא אישי ולא קנייה בארץ. אני חושב שאני אמתין לתגובה מפות"ש.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

Always go sideways

פורסם

הצמיגים הם צמיגי ראנפלט הקופר הרגילה מגיעה ספייר גם ברשיון הרכב זה כתוב וגם כשהזמנתי את הרכב וגם בקטלוג הקופר s מופיעה עם ראנפלט.

שיפוצים..

פורסם

בקטלוג הרכב לא רשום שום דבר על ראנפלאט, לעומת למשל סדרה 3 ששם כן רשום שמדובר בראנפלאט. ניתן לבדוק את המפרטים באתר של מיני ושל ב.מ.וו.

אבל בכל מקרה, אני בודק את זה כרגע, אני צריך לקבל תשובה סופית בקרוב.

Always go sideways

פורסם

אז יבאת אותה ביבוא אישי? ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן התוספת של הפנסי לד באמת יפה אך החבילה הזאת יקרה וכבר היה יותר מידי עבורי. כמה שילמת על הרכב אם אפשר לשאול?אפשר גם בפרטי.

שיפוצים..

פורסם

טוב, לאחר בדיקה מעמיקה, הטעות כאן היא שלי. מתנצל.

אז ככה.

מיני קופר, בכל רמות הגימור, צמיגים רגילים.

מיני קופר אס, בכל רמות הגימור, צמיגי ראנפלאט.

בקופר אס אמורה להיות ערכת ניפוח, מתחת לאחד מהמושבים הקדמיים.

וככה גם התגלתה טעות בקטלוג, שבו לא מופיע אזכור לצמיגי הראנפלאט של הקופר אס.

יום נעים לכולם.

Always go sideways

• תוכן חדש...