Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכלב סובל-שמרים באוזן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

מי שזוכר, אימצתי לפני שנה וחצי כלב מסוג רוטווילר. כיום בן שנתיים.

קצת רקע- אוכל אך ורק מזון יבש סופר פרמיום של היי טק כבש נטול דגנים. לא אוכל אוכל שלנו. משקל תקין, ובריא בסה"כ.

מזה כחצי שנה סובל לסירוגין משמרים באוזן ונוזלים. שומעים את הנוזלים במימוש האוזן, הוא מגרד את האוזניים הרבה, ובניעור הראש, עפים נקודות שחורות-שמרים לעניות דעתי .

בעצת וטרינר, עבר למזון וטרינרי מזה כשלושה חודשים. טופל מספר פעמים באנטיביוטיקה. כל טיפול כזה עולה מאות שקלים. השבוע חזר לו שוב. אנחנו מיואשים כבר.

יש לציין שהוא מאד רגיש לקבלת טיפול, משחות כמעט ולא באות בחשבון. בקושי כדורים מצליחים לתת לו.

אם מישהו מכיר/ יודע איזה משהו שאני לא יודע, אשמח לשמוע.

תודה מראש

פורסם (נערך)

יש חומר שטיפה לאוזניים שנקרא 'malacetic otic '. שמים באוזניים של הכלב פעם פעמיים בשבוע, וזה מאזן את רמת החומציות ומונע התפתחות שמרים.

במקרה שכבר יש בעיה אז משלבים את זה עם טיפות אוזניים, ואז ממשיכים כטיפול תחזוקה שגרתי.

לקוקרית שלי היו בדיוק אותן בעיות. אין ברירה, חייבים לנקות אוזניים עם השטיפה על בסיס שבועי כדי למנוע התפתחות של בעיות כאלו.

שאל את הוטרינר שלך על השטיפה הזו, ואולי תחליף וטרינר.

החומר הזה פיצוץ ותוכל לקרוא עליו ביקורות מצויינות באינטרנט.

מאיפה אתה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

כדורים ומשחות? מוזר. גם לכלב שלי היה מספר פעמים במהלך חייו, אבל זה תמיד טופל בעזרת טיפות אוזניים. אחר תחזוקה שבועית עם נוזל שטיפה.

פורסם

אם הכלב לא מוכן לבלוע כדורים,

לוקחים נקניק קבנוס. עושים לו חור באמצע, ומכניסים את הכדור, נותנים לכלב שיאכל את הנקניק.

ואחרי שהוא בלע את הנקניק, נותנים לו עוד חתיכה רגילה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לגביי טיפות- ממש מסרב לקבל ובורח. ננסה להתאמן איתו השבוע יותר על מנת לגרום לו לרצות את זה.

כדורים- הכלב לא פראייר. אוכל את הנקניקיות או הקבנוס ופולט את הכדורים. משהו לא ייאומן.

אני מהשרון. מאיפה משיגים תמשחה הנ"ל?

פורסם

כתבת שהכלב עבר ל"אכול וטרינרי" אבל לא פרטת למה הוא נועד, יש אוכל רפואי לבעית כליות, יש אוכל רפואי לבעיות עור, יש אוכל רפואי לבעיות אלרגיה וכו'.

להחלפת מזון לוקח זמן להשפיע, צריך להתמיד לפחות חודש ולהמנע מלתת לו מזון אחר. ניסיתם 3 חודשים אבל אם גם נתתם לו נקניקים במקביל זה מבטל את כל הניסוי.

דלקות כרוניות באוזן יכולות להגרם ממספר סיבות, כמו מבנה בעייתי שגורם לחוסר אוורור, או אלרגיות.

אפשר להמשיך עם טיפול בסימפטומים בלבד כמו שעשיתם עד עכשיו (אתם חייבים למצוא דרך ללמד אותו לקבל את הטיפול, התייעצו עם מאלף אם אתם לא מצליחים לבד)

ואפשרות נוספת היא לנסות לאתר את המקור ולטפל בוץ אם מדובר בבעית מבנה, יש ניתוחים שבהם יוצרים אוורור, לאלרגיות יש טיפולים אחרים של החלפת מזון, מתן אנטי היסטמינים ו/או סטרואידים ועוד.

השורה התחתונה היא שאתם צריכים וטרינר שיאבחן את הבעיה ויציע את הטיפולים האפשריים כדי למצוא את הדרך לתת לכלב איכות חיים טובה, אם הוטרינר הנוכחי הרים ידיים, חפשו אחר. חיפוש המקור והפתרון יכול לקחת זמן, זה לעיתים עניין של ניסוי וטעיה, אבל אין טעם להשאר עם אותו טיפול שלא עוזר.

אם אתם באיזור המרכז/שרון, אוכל להמליץ על דורון נרי ברמת השרון, הכלבה האלרגית שלי מטופלת אצלו כבר 13 שנה, יש לו נסיון רב עם בעיות כרוניות של עור, אלרגיות וכו'. הוא לא זול אבל הוא יסודי.

בכל מקרה אם אתם עוברים רופא, תצטיידו בכל המידע על הטיפולים שהוא קיבל בעבר, איזה תרופות, מינונים וכו'.

פורסם

אני נותן לכלבה כדורים עטופים בפרוסת נקניק או בתוך חתיכת קבנוס.

כדי שלא תפלוט את הכדור, אני אוחז לה את הפה ומרים את הראש למעלה בעדינות (ובנחישות) כדי שתבלע אותו.

למה טיפול באנטיביוטיקה עולה מאות שקלים? האם זו אנטיביוטיקה מיוחדת שאי אפשר לקנות בכל בית מרקחת?

פורסם

פשוט צריך לדעת איך לתת לכלב כדור. פותחים לו את הפה, מניחים יחסית עמוק בגרון (לא לחנוק את המסכן), סוגרים לו את הפה מרימים לו את הראש וזהו.

הצלחתי גם לתת לחתולים ככה כדורים בלי בעייה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לפעמים צריך לעשות את זה מהר, אצלי הגדול לא אהב את הכדורים אז בחצי שנייה מהרגע שמניחים את הכדור עד שסוגרים לו את הפה הצליח פעם להסתיר את הכדור בין השנייים ללחי הפנימית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם שלי לא אוהב את הטיפות, אבל אין ברירה. זה עוזר.

תופסים אותו, מרימים את האוזן ושמים. מפנקים אותו אחר כך באיזו חתיכת נקניק.

טיפ חשוב: לפני שאתה שם את הטיפות, תוציא מהמקרר ותן לזה להתחמם לטמפרטורת החדר לפני שאתה שם לו. זה הרבה יותר לא נעים כשזה קר.

פורסם

קודם כל סחתיין על התשובות.

הכלב לא אוכל כלום מלבד המזון שלו. יש לי ניסיון עם כלבים ותרופות אך זה מקרה קשה האמת. הוא נוכל לא קטן.

פורסם

הנושא הזה כאוב מבחינתי ועברתי הרבה,

לשמחתי יש לי פתרון עבורך.

יש לי בולדוג אנגלי שסובל כרונית מדלקות ושמרים באוזניים והוא מאוד אגרסיבי ולא מוכן שלטיפול בטיפות.

הלכתי לוטרינר שרשם לי כדורים סופר יקרים (SPORANOX) שעלו כ 800 שקלים לטיפול של חודשיים הטיפול אכן עזר לאיזה זמן והשמרים שוב חזרו.

מחיפושי הנושאים ברשת בעיקר בפורומים בחול הגעתי לטיפות האלה שנמכרות באמאזון:

http://www.amazon.com/Pet-King-Brands-Enzymatic-1-25-Ounce/dp/B0066VLPGA/ref=sr_1_4?s=pet-supplies&ie=UTF8&qid=1415543735&sr=1-4&keywords=zymox

הטיפות האלה הם פשוט פלא, טיפול של שבוע פתר את הבעיה כלא היתה!

יש לציין שבכל מקלחת אני מטפל עם הטיפות ופעם בחודש בערך (צריך יותר אבל לא יוצא לי) אני מטפל עם epi otic advance כטיפול מונע.

שאל אם משהו לא ברור.

אגב, הוטרינרים בארץ לא מכירים את זה ולא מתעסקים, יש למוצר הזה יבואן אבל הוא מוכר את זה סביב 240 שקל לבקבוק.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הנושא הזה כאוב מבחינתי ועברתי הרבה,

לשמחתי יש לי פתרון עבורך.

יש לי בולדוג אנגלי שסובל כרונית מדלקות ושמרים באוזניים והוא מאוד אגרסיבי ולא מוכן שלטיפול בטיפות.

הלכתי לוטרינר שרשם לי כדורים סופר יקרים (SPORANOX) שעלו כ 800 שקלים לטיפול של חודשיים הטיפול אכן עזר לאיזה זמן והשמרים שוב חזרו.

מחיפושי הנושאים ברשת בעיקר בפורומים בחול הגעתי לטיפות האלה שנמכרות באמאזון:

http://www.amazon.com/Pet-King-Brands-Enzymatic-1-25-Ounce/dp/B0066VLPGA/ref=sr_1_4?s=pet-supplies&ie=UTF8&qid=1415543735&sr=1-4&keywords=zymox

הטיפות האלה הם פשוט פלא, טיפול של שבוע פתר את הבעיה כלא היתה!

יש לציין שבכל מקלחת אני מטפל עם הטיפות ופעם בחודש בערך (צריך יותר אבל לא יוצא לי) אני מטפל עם epi otic advance כטיפול מונע.

שאל אם משהו לא ברור.

אגב, הוטרינרים בארץ לא מכירים את זה ולא מתעסקים, יש למוצר הזה יבואן אבל הוא מוכר את זה סביב 240 שקל לבקבוק.

שלום אני נאלץ להקפיץ את השרשור עקב בעיה שחוזרת אצל כלבי.

לאחר אין ספור ביקורים אצל הוטרינר עם אנטיביוטיקה וכדורים ונוזלים כאלה ואחרים לאוזניים אין שיפור וזה פשוט כל פעם חוזר.

אשמח להמלצה למוצרים הספציפיים המומלצים על מנת לנסות לטפל בזה לבד.

רציתי בבקשה לוודא אם המוצרים הנ"ל הם אלו המומלצים:

לטיפול מונע המלצתם על חומר בשם:

malacetic otic מצאתי שני סוגים מהמהם הוא הנכון להזמנה:

1) http://centricpets.com/malacetic-otic-16oz.html?productid=malacetic-otic-16oz&channelid=APABE

2) http://www.revivalanimal.com/MalAcetic-Otic.html?sku=17630-532

או שאולי עדיף את זה:

http://www.drsfostersmith.com/product/prod_display.cfm?pcatid=23848

והאם לטיפול של השמרים זו התרופה שהתכוונתה אליה:

http://www.revivalanimal.com/Zymox-Plus-Otic-HC.html?feed=Shopzilla&gdftrk=gdfV2457_a_7c543_a_7c2272_a_7c17655_d_140&alert=The+item+was+added+to+your+shopping+cart.

אודה לעזרה על מנת שאוכל להזמין לכלבי את העזרה הנחוצה.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...