Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מתפקידנו לדאוג מהיכן יכסו את הוצאות משרדי הממשלה במקום המס הלא הגיוני הזה. כמו שלא דואגים מאין יבוא הכסף שישלים אובדן הכנסות כתוצאה מהורדת מחירים בסופרמרקטים.

אנחנו כרגע בסקטור הזה, תקנות המיסוי משנת 1950 ואינן תואמות את נפח העסקות בשנת 2014.

המדינה התרגלה שיש לה פרה חולבת וקשה לה מאד לוותר עליה.

זוכרים שפעם כולנו שילמנו בממוצע 300 ש"ח חשבון סלולרי והיום הממוצע עומד על פחות מ 100 ש"ח? כמה כסף המדינה הפסידה ממע"מ?

גם אני רוצה לשלם פחות עבור המכונית שאני קונה, אבל אני מבין שמה שלא ילקח מכאן ילקח ממקום אחר.

אם המחירים בסופרמרקט ירדו, הכסף שיחסך יופנה לצריכה במקום אחר, כך שהכנסות המדינה כמעט ולא תפגע.

כאן מדובר בסכומי עתק שהמדינה לא מסוגלת לוותר עליהם.

בוא נגיד בעדינות שיש נושאים חשובים מעט יותר למחות בגינם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני רוצה לשלם פחות עבור המכונית שאני קונה, אבל אני מבין שמה שלא ילקח מכאן ילקח ממקום אחר.

אם המחירים בסופרמרקט ירדו, הכסף שיחסך יופנה לצריכה במקום אחר, כך שהכנסות המדינה כמעט ולא תפגע.

כאן מדובר בסכומי עתק שהמדינה לא מסוגלת לוותר עליהם.

בוא נגיד בעדינות שיש נושאים חשובים מעט יותר למחות בגינם.

"הכסף שיחסך יופנה לצריכה במקום אחר" - בדיוק!

חסכת 40,000 ש"ח על הרכב כתוצאה מהורדת מיסוי? עכשיו אתה תבזבז את הכסף הזה במקום אחר, תשלם בהרבה עסקים אחרים (אולי אפילו עסקים קטנים שיותר צריכים זאת) והמדינה עדיין תרוויח את המע"מ.

אל תדאג, למדינה נוח להשאיר את זה ככה כי יש מספיק לוביסטים של יבואני הרכב, שצברו כל כך הרבה כח, שקשה לשבור אותם.

אבל קשה זה לא אומר שזה לא אפשרי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יחליפו פרה חולבת אחת באחרת. תקנה מזדה 3 חדשה ב65K ותתדלק אותה ב25 ש"ח לליטר. מה עשינו בזה?

ולמה להאשים את יבואני הרכב? זה לא שהם אחראים למס המטורף שיש על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בזבוז של זמן ודלק על אנשים שלא מבינים 2 דברים מאוד פשוטים.

1) האוצר אחראי על מיסים

2) הם צריכים להעלות רעיון טוב לכיסוי החוסר בתקציב שיגרם.

לא מתפקידנו לדאוג מהיכן יכסו את הוצאות משרדי הממשלה במקום המס הלא הגיוני הזה. כמו שלא דואגים מאין יבוא הכסף שישלים אובדן הכנסות כתוצאה מהורדת מחירים בסופרמרקטים.

בגלל זה אי אפשר לקחת את המחאה הזו ברצינות. להתבכיין זה קל מאוד אבל למצוא פתרון אמיתי זה יותר קשה.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יודעים מה, שכנעתם אותי. המחירים בארץ נכונים למצב וצריך לקחת אותם כגזרה משמיים.

פעם הבאה שעולה המחיר של הקוטג' או שמקטינים את הגודל של שקית במבה, אני לא מתבכיין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך לקבל כלום כגזירה משמיים. צריך להבין שהמצב כרגע חרא מהבחינה הזאת בגלל שהמדינה לא ביטלה בזמן את החוק המפגר הזה (ביום שבו נסגרה תעשיית הרכב הישראלית) והמשיכה להתבסס עד היום מהקיום שלו. נזק כזה אי אפשר לתקן בהחלטה ילדותית, זה דברים שלוקחים זמן כי למצוא עכשיו מאיפה להשלים את כמות ההכנסות העצומה הזאת לא אתה ולא אני יכולים, נכון?

פורסם

רגע רגע רגע מי אמר שצריך לקחת את זה ממקום אחר? מי אמר שאנחנו תמיד יושבים על האפס כל שנה?

וחסר מאיפה לקחת? הרי רק לפני שבוע שבועיים נתנו לכמה מתנחלים עוד תוספות כדי שיבנו עוד ישוב חסר ערך ועוד שכונות בירושלים. מה חסר מאיפה לקחת? ממש לא. אפשר להעלות מיסים על מכוניות שעולות יותר מרבע מיליון ולהוריד מיסים על מכוניות מתחת למאה אלף זה לא כזה קשה. אתה רוצה לנסוע על Q5? בבקשה, רק תשלם טיפה יותר (הרי זה לא מה שימנע ממך לקנות). הרעיון צריך להיות פשוט: משפחה שרוצה אוטו משפחתי (וכל סוגי המיני לא נחשבות למשפחתי) לא צריכה לקחת הלוואה לצורך הבסיסי הזה!

8)
פורסם

המסוי על מכוניות תוצרת הארץ היה נמוך יותר בצורה מלאכותית, על מנת לעודד רכישה של מכוניות שהורכבו בארץ.

אם יש למישהו רעיון מהיכן להשלים את החסר אם יורדו מיסי הקנייה, אשמח לשמוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עזבו את לפיד, הוא עכשיו בדודה להטיל פיקוח על מחירי המילקי (True story). המדינה הזו נהיית מגוחכת מיום ליום.

בדיוק בגלל זה מחאה עם סיקור תקשורתי זה הדבר הכי אפקטיבי. כמו שעכשיו למשל יש את "שבוע הוט" בצינור לילה, ובעקבות כך כונס דיון חירום בכנסת.

אין מה לעשות, ככה דברים עובדים בישראל. מה שיש בכותרת ראשית ב YNET\סטטוסים מצייצים\צינור לילה זה מה שמקבל את הפוקוס.

כי גם הנבחרים שלנו יודעים לגייס מנדטים לפי התעניינות ציבורית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עזבו את לפיד, הוא עכשיו בדודה להטיל פיקוח על מחירי המילקי (True story). המדינה הזו נהיית מגוחכת מיום ליום.

איזה ליצן. אם כבר שיטיל פיקוח על מחירי הבירה ויעלה מיסים על המילקי המגעיל הזה.

פורסם
רגע רגע רגע מי אמר שצריך לקחת את זה ממקום אחר? מי אמר שאנחנו תמיד יושבים על האפס כל שנה?

וחסר מאיפה לקחת? הרי רק לפני שבוע שבועיים נתנו לכמה מתנחלים עוד תוספות כדי שיבנו עוד ישוב חסר ערך ועוד שכונות בירושלים. מה חסר מאיפה לקחת? ממש לא. אפשר להעלות מיסים על מכוניות שעולות יותר מרבע מיליון ולהוריד מיסים על מכוניות מתחת למאה אלף זה לא כזה קשה. אתה רוצה לנסוע על Q5? בבקשה, רק תשלם טיפה יותר (הרי זה לא מה שימנע ממך לקנות). הרעיון צריך להיות פשוט: משפחה שרוצה אוטו משפחתי (וכל סוגי המיני לא נחשבות למשפחתי) לא צריכה לקחת הלוואה לצורך הבסיסי הזה!

שוב עם השטויות הסוציאליסטיות האלה? מה זה ״טיפה יותר״? כמה זה ״פחות״ על רכב משפחתי? למה 250? גם 100 זה הרבה. גם 60 זה המון. ג׳יווייז להמונים!!!!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ככה זה כשמרגילים מדינה לשלם פי 2 / 3 על כל מוצר אפשרי. אחרי זה נהיה קשה ובלתי אפשרי להרגיל אותה לשלם אחרי זה.

את המיסים ידוע שיעלו במקום אחר.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם הנושא יתקדם, יהיה קצת רעש לפני בחירות, אחרי בחירות יבטיחו שהמחירים ירדו בשלבים ואחרי זה ישכחו מהעינין. הבטיחו להלחם ביוקר מחיה? איפה זה? הורדת מחירי דיור? מה באמת?

והתוצאות: רצו שיהיה יותר טוב, אבל יצא כרגיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מוחה פסיבית, כבר 32 שנה שלא קניתי רכב חדש. אם כולם ינהגו כמוני תוך חצי שנה מחירי המכוניות ייחתכו בעשרות אחוזים.

• תוכן חדש...