Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתארגנת מחאה כבר זמן רב שמתגבשת בקבוצת הפייסבוק "גם לי שר התחבורה חייב כסף".

יוצאים מחניון הסינמה סיטי בראשון לציון מחר, יום שישי ה 7.11 בשעה 13:00 ונוסעים בשיירה לביתו של שר התחבורה בכפר אחים.

זו מחאה ראשונה שבה מצביעים ברגליים (בגלגלים) למען מחירי רכבים שפויים.

כולם מוזמנים לבוא ולעזור במאבק, כל רכב משמעותי!

לפרטים נוספים: https://www.facebook.com/KatzOwesMeMoney

בברכה,

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחאה כ"כ "מסודרת", אפילו דף בפייסבוק יש, אבל את ההבנה שמי שקובע מיסים הוא שר האוצר ולא שר התחבורה, אין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן, אני מניח שמודעים לעובדה ששר האוצר אחראי למיסים. עדיין, שר התחבורה אמור להעלות זאת על סדר היום. ונוכחות תקשורתית זה מה שגורם לכך בישראל.

פורסם

אם היו מבינים את זה שם הדף לא היה "

גם לי שר התחבורה חייב כסף"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני אחסוך לחברה שאני עובד בה את הוצאת הדלק הכ"כ מיותרת הזו.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
אני אחסוך לחברה שאני עובד בה את הוצאת הדלק הכ"כ מיותרת הזו.

אל תדאג, היא מקבלת מספיק הטבות מהיבואניות שה 70 ש"ח דלק לא ישברו אותה.

פורסם

בגלל הציניות הזאת ממשיכים לגזור קופונים על אנשים פסיביים שמוכנים לשלם גם מס מהמשכורת, גם מס מטורף מהרכב ומס עוד יותר לא הגיוני על הדלק.

פורסם

אני דווקא בעד הפגנה, אבל המקום הנכון לקחת את השיירה הוא לבית שר האוצר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני אגלה לכם משהו - גם בלי הציניות תשלמו הרבה על מכוניות.

רוצים לעשות שינוי אמיתי? תפסיקו להיות פראיירים ולקנות מכוניות חדשות. תוך חודש המחירים יצנחו. עד אז, אפשר גם לארגן שיירה מאילת לביתו של איסמעיל הנייה.

פורסם (נערך)

המחאה בדיוק תגרום לאפקט הזה - יתחילו לסקר אותה בתקשורת -> מודעות ציבורית -> פחות רכישת רכבים חדשים.

אם הייתם נכנסים לקבוצה הייתם רואים תיעודים רבים על אנשים שהצליחו לשכנע אותם מלקנות רכב חדש.

למשל הפוסט הבא:

"יעקב שאול התכוון לקנות וולו S60 ב-265 אלף שקל (שבחו"ל הייתה עולה לו 117 אלף שקל). בזכות המאבק הם ביטלו את הרכישה ואשתו כתבה לנו: "תודה שהארתם את עיני בעלי! בשביל שינוי אמיתי צריך לקום ולעשות!""

בקשר לשאלה למה לא נוסעים לבית שר האוצר, לצערי לא הייתי ממארגני ההפגנה. אני מניח שהם מכוונים לכך ששר התחבורה יפעיל לחץ עקיף על שר האוצר.

לשר התחבורה יש (או אמור להיות) אינטרס לשפר את איכות התחבורה בישראל - כלומר תוספת של מכוניות חדשות במקום ישנות, כלומר שהפחתת מחירים היא אינטרס בשבילו.

שר האוצר לעומת זאת - האינטרס היחיד שלו הוא לשמור על מסגרת התקציב, כאשר כל המשרדים לוחצים עליו לקבל תקציבים.

חוץ מזה ששר האוצר שלנו נמצא יותר בפייסבוק (בפלאפון) מאשר בבית.

עריכה אחרונה על ידי avieitann
פורסם

לדעתי זה לא יעזור ואם יפחיתו את המס אז זה יבוא על חשבון מסים אחרים שיעלו, אני לא בן אדם פיסמי אבל קצת חשבון פשוט.

מס על רכבים חדשים מכניס 10 מיליארד שקל כל שנה, נגיד ויפיחתו את המחיר ב20 אחוז, מאיפה אתה חושב שהממשלה תביא את ה2 מיליארד שקל שהיא הורידה ? עם הכסף הזה היא צריכה לממן פה את הצבא, מערכת בריאות, חינוך, ממשלה, חגיגות יום הולדת של הנשיא, רכבים חדשים לחברי הכנסת וחוט תפירה לבן ארוך למשרד האוצר..אז אם זה המחאה תצליח זה יבוא על חשבון שמס אחר שיעלה...

בקיצור חבל על הזמן והדלק..

פורסם

לא מתפקידנו לדאוג מהיכן יכסו את הוצאות משרדי הממשלה במקום המס הלא הגיוני הזה. כמו שלא דואגים מאין יבוא הכסף שישלים אובדן הכנסות כתוצאה מהורדת מחירים בסופרמרקטים.

אנחנו כרגע בסקטור הזה, תקנות המיסוי משנת 1950 ואינן תואמות את נפח העסקות בשנת 2014.

המדינה התרגלה שיש לה פרה חולבת וקשה לה מאד לוותר עליה.

זוכרים שפעם כולנו שילמנו בממוצע 300 ש"ח חשבון סלולרי והיום הממוצע עומד על פחות מ 100 ש"ח? כמה כסף המדינה הפסידה ממע"מ?

פורסם

המחאה הזו מיותרת בערך כמו "מחאת הקאוויאר".

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...