Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^

יש

אבל אני מניח שכמו כל דבר שנועד לעשות שתי פעולות ביחד, הוא יהיה פחות טוב בכל אחד מהם בנפרד.

דרך אגב, מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם Miele, אני מבין שמדובר בפירמה הטובה ביותר, אבל ראבק - 20000 ש"ח למכונת כביסה?!?

מוזר. זה נראה שילוב ״טבעי״, משהו שהייתי מצפה שכל היצרנים יתחילו לעבור אליו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש עדכונים? המייבש כביסה שלי - בן 21 שנה ד"א, החליט שנחה עליו עייפות החומר ופשוט.. התפרק.

מחפש משהו פשוט, זול ומייבש! להחליף אותו. זקוק להמלצות, אני הולך לאיבוד בין ביקורות קיצוניות לשתי הכיוונים על אותם דגמים!!!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לנו יש וירפול חדש (קונדנסור), טוב משמעותית מהסיני הדרעק שקדם לו, אבל גם רועש יותר.

כמובן שביצעתי את המעקף הפשוט מאוד, וחיברתי את ניקוז המים לקו של מכונת הכביסה במקום לרוקן את המיכל מידי פעם.

אגב, ראיתי בחוברת ההפעלה אזכור לכך שיש צורך לנקות מידי פעם את מחליף החום (בפתח המייבש), מישהו באמת עושה את זה? זה חשוב או שאפשר להתעלם?

ואם זה חשוב, כל כמה זמן רצוי לנקות אותו?

M-TECH E46

פורסם

זה לא מחליף חום אלא מסנן, וחיוני לנקות אותו מדי 3-4 מחזורי ייבוש. אם לא תנקה המוך יצטבר ויחסום את זרימת האויר, במקרה הטוב המייבש יפסיק לפעול, במקרה הרע יתחמם ביתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כן מחליף חום (או לפחות ככה כתוב בחוברת), המסנן של המוך יושב במיקום הרגיל - בחלק התחתון של סף הדלת. (אותו מקפידים לנקות מידי הפעלה)

M-TECH E46

פורסם

כנראה שייך למעבה, אבל כיון שמעולם לא היה לי מייבש עם מעבה איני מכיר את הנושא. מכל מקום, איני רואה סיבה לא לבצע את המלצות היצרן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש עדכונים? המייבש כביסה שלי - בן 21 שנה ד"א, החליט שנחה עליו עייפות החומר ופשוט.. התפרק.

מחפש משהו פשוט, זול ומייבש! להחליף אותו. זקוק להמלצות, אני הולך לאיבוד בין ביקורות קיצוניות לשתי הכיוונים על אותם דגמים!!!

האריסטון שהמלצתי עושה את עבודתו על הצד הטוב ביותר (תוצרת אנגליה).

האינדסיט והאריסטון הם אותו הדבר רק עם מדבקה שונה - מומלץ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מבקש בבקשה המלצה על מייבש כביסה עם קונדוסור . משהו כמו Indesit Idv 75 , אך דגם עם קונדוסור .

משהו שלא ייבש אחרי שעות רבות ויהיה במחיר זול .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה

אני גם צריך מייבש כביסה, ויש בחדר שהוא ימוקם בו פתח ניקוז, אבל הוא חסום ע"י מכונת כביסה.

האם יש טעם לקנות מייבש עם קונדנסר (הוא מנקז את המים למיכל, לא?), או עדיף לחסוך כמה מאות שקלים בקנייה, למשוך צינור מהמייבש אל הניקוז?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה קצת מבלבל.. פתח ניקוז אפשרי גם במייבש עם קונדנסור במקום מיכל, ההבדל הוא שמייבש בלי קונדנסור צריך פתח החוצה ליציאת אוויר חם (או לפחות חלון פתוח וגם זה גבולי), ומייבש עם קונדנסור לא צריך.

פורסם

למייבש בלי קונדנסור יש צינור אוויר שאפשר לדחוף לתוך חלון בזמן עבודה, לא?

וניקוז מים אני חייב בכל מקרה, קונדנסור או לא, לא?

אז אם ככה, אין טעם להשקיע במייבש עם קונדנסור?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע אם אין טעם, להשאיר חלון פתוח לדחוף צינור כל פעם שרוצים להפעיל מייבש זו מבחינתי טרחה מאוד לא רצוייה. בקיץ זה גם יכניס יתושים ובחורף לקרר את הבית.

להבנתי (אבל כאן אני לא בטוח) מייבש בלי קונדנסור לא צריך ניקוז.

פורסם

מזה אני לא מוטרד - יש מרפסת כביסה נפרדת

פורסם

למייבש רגיל אין צורך בניקוז, כמו שנכתב, אך ורק פתח להוצאת צינור האוויר החם, יחד עם שאריות סיבי בגדים,

שעוברים דרכו.

חבר קנה כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869887 ואשתו מרוצה עד הגג :-)

תאכלס זה מייבש מדבקה, שימו לב שיש את אותו מייבש לנורמנדה, בלרס ועוד כמה, שכולם זה אותו דבר רק

עם שינויים קוסמטיים ומדבקה שונה.

• תוכן חדש...