Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב החורף הגיע, וצריך המלצה למייבש כביסה אמין וזל בטווח המחירים עד 1500 ש"ח.

משיטוט באינטרנט ובפורום ראיתי שהרבה המליצו על מרלוני, אך אין מותג כזה,זה שם המפעל באיטליה, מצד שני ראיתי שמרלוני מייצר למותגים INDESIT / ARISTON , מצאתי גם דגם שלהם פשוט IDV 75 INDESIT ב- 1100 שח.. האם הדגם מומלץ? מישהו מכיר?

על מה אתם ממליצים?

תודה לעונים

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש צינור לניקוז מים, זה יהיה כמתנה לאמא שלי בבית, שם יש לה מכונת כביסה, אני מתכנן לשים את המייבש עליו ולחבר לאותו ניקוז, אז שכחתי לציין, פתח קדמי לא עליון ובלי קונדנסר !!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בילבלתם אותי.

קונדנסר זה מעבה?

אם כך מייבש עם קונדנסר דורש חיבור לניקוז, בעוד שמייבש בלי קונדנסר דורש פתח יציאת אויר (חלון/מרפסת)

יום טוב גם לך

פורסם

אכן קונדנסר זה מעבה, ואכן השתשמתי במילה לא מתאימה. צריך פתח יציאת אוויר.

אגב, רוב מייבשי הקונדנסר לא צריכים יציאת ניקוז אלא משתמשים במיכל שיש לרוקן מדי פעם, ואלו שכן צריכים ניקוז תמיד יכולים להשתמש בזה של מכונת הכביסה.

פורסם

התעלקות קטנה: יש דבר כזה מכונת כביסה+מייבש?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^

יש

אבל אני מניח שכמו כל דבר שנועד לעשות שתי פעולות ביחד, הוא יהיה פחות טוב בכל אחד מהם בנפרד.

דרך אגב, מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם Miele, אני מבין שמדובר בפירמה הטובה ביותר, אבל ראבק - 20000 ש"ח למכונת כביסה?!?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

כמו כל מוצר יוקרה בישראל, הפרימיום של היבואן גבוה משמעותית מאשר במוצרי הביניים. בדר"כ ללא שום הצדקה.

דווקא miele באמת חברה טובה, מה תגיד על היבואן של מקררי ליבהר עם פער מחירים מטורף על מוצרים סוג ד'?

פורסם
^

דרך אגב, מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם Miele, אני מבין שמדובר בפירמה הטובה ביותר, אבל ראבק - 20000 ש"ח למכונת כביסה?!?

יש גם דגמים "זולים" ב 6000 שקל :-)

בפעם האחרונה שהחלפנו מכונת כביסה, אשתי זרקה לאוויר "אז אולי נקנה מילה?!". אמרתי לה שאני יכול לקנות 3-4 מכונות של בוש בכסף,

ומצידי כל פעם שמכונה תתקלקל אני זורק אותה לפח וקונה אחרת, ועדיין זה יהיה זול יותר מקניה של מילה. שד"א חברה טובה, אבל גם

המוצרים שלה, למרות כל ההלל של היבואן, מתקלקלים.

פורסם
למרות כל ההלל של היבואן, מתקלקלים.

כשהם מתקלקלים זה חור כואב מאוד בכיס.

מחירי החלפים של מילה - שערורייה.

פורסם

קבלתי לפני כמה שנים מכונת כביסה ומייבש של miele, תיקונים לא זולים בכלל (אבא שלי טכנאי והמחירים בשבילו גם כן יקרים ללא פרופורציה), ולמרות שמייבש הוא לכאורה מוצר בלי תחכום אצלהם כן, מה שאומר שיש פוטנציאל גבוה יותר לקילקול.

שורה תחתונה- לא שווה בעליל.

• תוכן חדש...