Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שעלתה לי עכשיו, שבוע אחרי שקניתי את הרכב שלי גיליתי במקרה שהפלאגים ברכב לא מוברגים.

זאת אומרת שמי שהחליף אותם לפני פשוט הניח אותם ולא סיבב אפילו חצי סיבוב.

אני לא הרגשתי את זה מבחינת העבודה של המנוע או בנסיעה. האם הייתי אמור להרגיש משהו מזה?

האם זה יכל לגרום נזק למשהו?

דרך אגב, איזה פלאגים מתאימים לפיג'ו 205 שנת 95?

חיפשתי בפורום ומצאתי כל מיני תשובות שבלבלו אותי לגמרי

פורסם

לא הגיוני שהם לא היו מוברגים ושבוע נסעת ככה בלי שהם עפו כמו טיל בליסטי מהפיצוצים בצילינדרים. יכול להיות שהם פשוט לא היו מוברגים חזק ותפסת אותם דיי בזמן.

פורסם
לא הגיוני שהם לא היו מוברגים ושבוע נסעת ככה בלי שהם עפו כמו טיל בליסטי מהפיצוצים בצילינדרים. יכול להיות שהם פשוט לא היו מוברגים חזק ותפסת אותם דיי בזמן.

הם לא היו מוברגים כפשוטו, אני לא מגזים.

פורסם

אנסה שוב לכתוב מה שמאור רשם, במילים אחרות:

במנוע בנזין - הפלאג הוא שיוצר את הניצוץ. משמע - ניצוץ הפלאג נמצא בתוך תא שריפת הדלק שבו נוצר הפיצוץ שמייצר כוח למנוע. כך שלפלאג למעשה שני תפקידים: יצירת ניצוץ, ואטימת תא השריפה ללחץ שנוצר בעת הדחיסה וללחץ העצום שנוצר בעת הפיצוץ.

ללא אטימה מלאה בכל הבוכנות - מנוע לא פועל, בטח שלא עגול-חלק.

עכשיו נסה שוב להסביר לנו מה לא היה מוברג, צילום יעזור.

פורסם

אני לא ילד בן 17 שקנה עכשיו את הרכב הראשון שלו ומגזים בתיאורים ובטח שלא מתבלבל בשמות החלקים.

הבנתי את ההסבר מההתחלה, וגם ידעתי שזה הזוי מלכתחילה ולכן הרגשתי צורך לשתף את זה ולשאול האם זה יכל לגרום לבעיה.

אני לא היחיד שהייתי עד לתופעה הזו, אבא שלי היה איתי באותו הזמן ושנינו היינו בהלם כשקלטנו את זה.

דרך אגב אשמח גם לתשובה על סוגי המצתים, תודה

פורסם

מה שאתה מתאר, לא יתכן. זה מה שניסינו להסביר לך. בפורום הזה לא ניתן לדעת את גיל השואל, ויש ילדים בני 17 עם ידע במכונאות - הלוואי עלי.

איזה פלאגים? לכל יצרן פלאגים ישנה טבלה. בצע חיפוש ואם לא תמצא חזור עם שאלות.

פורסם

וואיי וואיי וואיי :brickwall:

יכול להיות שיש לך 205 פלואנס חשמלית?

:roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...