Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק פריוס עם מערכת מולטימדיה יעודית אך מיושנת, אין USB אין AUX.

הפתרון שהוצע לי במוסך טויוטה, החלפת מערכת המדיה מאוד מאוד יקר.

איזה פתרונות קיימים יכולים לאפשר לי לשמוע מוזיקה מהסלולרי ומהתקן נייד disk on key ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אולי משדר FM בסגנון הזה:

http://www.aliexpress.com/item/Smartphone-Bluetooth-MP3-Player-Handsfree-Car-Kit-Dual-USB-Charger-FM-Transmitter-Handsfree-with-Micro-SD/2031635941.html

בעקרון זה מתחבר לטלפון שלך דרך BT ומשדר לרדיו של הרכב בערוץ FM, יש המון כאלה בשוק אבל באופן אישי לא יצא לי לנסות ככה שאני לא יכול להמליץ על דגם ספציפי. מצד שני רובם עולים דולרים בודדים ככה שאין לך הרבה מה להפסיד...

פורסם

היה לי פעם משדר fm .. ביחס להשקעה של 40 שקל בערך הוא סבבה .. צריך למצוא תדר פנוי , לחבר כבל אוקס וזהו.

פורסם (נערך)

משדר FM זה $#@ של דבר.

המון הפרעות בשידור והאיכות על הפנים.

פות"ח, אתה צריך לבדוק האם יש יציאת AUX מאחורי המכשיר ואז אפשר להוציא כבל יעודי מתא הכפפות או ממקום דומה ולשמוע דרכו.

זה קיים למשל בקורולה 2008 שלי שגם כביכול אין יציאת AUX מקדימה אלא רק מאחורי הרדיו.

אתה צריך לשאול את החשמלאי במוסך טויוטה האם זה קיים גם בדגם שלך. במידה וכן, מדובר על עניין של כמה מאות שקלים.

איזו שנה הפריוס שלך?

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)

כמו שאייל אמר, יש שקע לפלאג באחורי המערכת. (האמת שהוא מיועד במקור למחליף דיסקים, אם אתה מספיק מבוגר כדי לזכור מה זה המוצג המוזיאוני הזה:p).

אתה יכול לרכוש עבורו כבל, או את המוצר הזה, שיש לי גם במאזדה, ופותח לך את כל האופציות שקיימות

(כניסת USB,חריץ לכרטיס SD וכניסת AUX), כולל שליטה (חלקית,רק על מה שברכרטיס הזכרון) מהמערכת עצמה.

הפרש המחיר בין כבל לבין המוצר הזה- זניח.

כבל אני לא מוצא לדגם שלך באיביי.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

NATCO ההתקן שציינת נראה שזה בדיוק מה שאני צריך, גם המחיר מתאים לי, כ 270 ש"ח כולל משלוח, מה הרושם שלך ? איזה גודל ההתקן ואיפה ברכב לשים אותו ? כמה נראה לך תעלה לי התקנה שלו ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

האיכות שלו טובה.

מותקן אצלי ברכב כבר 3.5 שנים.

האורך/רוחב הוא של קופסאת סיגריות, והעובי הוא חצי ממנה.

אצלי הוא מותקן בתא הכפפות (מודבק עם דו"צ איכותי בצד שמאל שלו).

ה"התקנה" עצמה מאד פשוטה (בסה"כ לתקוע פלאג לאחורי הרדיו). אם אתה יודע איך המערכת אצלך מתפרקת, תוכל לעשות זאת לבד.

מתקין בטח יקח את עלות המכשיר, פחות או יותר, כדי לעשות זאת. מה שיכפיל לך עלויות.

אני בטוח שביוטיוב יש סרטונים איך המערכת אצלך מתפרקת.

אם אתה באיזור חדרה, אשמח לעזור לך להתקין.

*דא"ג- לא יודע אם קראת את תיאור המוצר עד הסוף, אבל בשימוש בכרטיס SD אתה צריך לסדר מראש את השירים ב6 תיקיות של 99 קבצים.

קצת מעיק לחפש כך שיר אח"כ...

אותי הוא משמש בעיקר עם מתאם BT ואני מנגן שירים ישר מהטלפון.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

תודה NATCO אתה עשר.

בינתיים קיבלתי המלצה על דיבורית מוטורולה TK30 שבנוסף לשימושה כדיבורית היא מאפשרת לנגן גם מוסיקה מהטלפון דרך בלוטות, הצרה זה המחיר 800 ש"ח כולל התקנה.

אני מתלבט בין שני המוצרים, מה דעתך ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אם אתה צריך גם דיבורית, זו יכולה להיות עסקה טובה.

דיבורית קבועה טובה עולה כ-350 ש', +300 של המכשיר+התקנה של הכל, וכבר עברת את ה-800.

השאלה מה האיכות של המוצר שאתה מדבר עליו. אני לא מכיר אותו.

אצלי תקוע כרגע כזה אחד במתאם שדיברנו אליו למעלה (הUSB מספק לו מתח, וכניסת הAUX קולטת את האודיו) ובנוסף יש לי דיבורית קבועה של בורי שהיא מצויינת.

ביחד עם הכל, קיבלתי את מה שאתה יכול לקבל תמורת 800 ש'...

• תוכן חדש...