Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיקר השאלה בכותרת.

מידי פעם כשקר בחוץ השמשות מתמלאות לחות/אדים וצריך להמתין כמה דקות בשביל שיפשירו [ובכלל הרכב ניראה כמו סאונה מבחוץ]. קיים תרסיס כלשהו שמונע או מפחית את התופעה הזו?

פורסם

קניתי בתחנת דלק ספריי לניקוי החלון (של American Eagle ) שרשום שזאת המטרה שלו - בפועל הרכב עדיין מתמלא בעדים על השמשה.

אז אני לא יכול להמליץ לך מה כן , אבל אני ממליץ לך מה לא לקנות כי הוא לא יעשה את העבודה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

רוב המוצרים האלו לא עושים את העבודה לצערי

השתמשתי בעבר במשהו של RAIN-X היה נחמד אבל זה לא מחזיק יותר מדי, הזמנתי דרך איביי. RAIN-X FOG

Opel Adam S 2017

פורסם

באמת שלא רואה צורך בתכשיר שצריך ליישם שוב ושוב בגלל אדים. מדליק מזגן על החלון ופסי חימום בשמשה האחורית, והאדים נעלמים.

פורסם

אם אתה מדבר על שמנוניות בתוך הרכב אז לא מדובר בהתאדות של מים - לחות באוויר אלא מדובר אל התאדות של חומרים מבוססי שמן בתוך חלל הרכב.

זה בד"כ קורה בגלל שימוש בכמות גדולה מידי של חומרי שמירה ונקיון לפלסטיקה מבוססי שמן - הפעולה הנכונה מתברר היא או להשתמש במוצרים מבוססי מים - יקר יותר אבל טוב יותר.

או לרסס מחוץ לרכב על ספוגית את חומרי הניקוי האלה וליישם שכבה עדינה מאוד על חלקי הפנים של סלון הרכב.

אם מדובר באדי מים - קצת מזגן מעורב עם הפשרה של השמשה הקדמית וסע.

אם מדובר על הצד החיצוני של השמשה אני לאחרונה עשיתי ניקוי ייסודי של הרכב והשמשות ושמתי שכבה מלאה של אוטם צבע OPTI SEAL כולל השמשות ולבינתיים זה עובד נהדר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניקיתי את הרכב לפני כשבוע עם ONR ולהפתעתי הוא דוחה מים בשמשה החיצונית ורוב הנסיעה שלי בגשם דיי חזק לא הפעלתי בכלל מגבים.

לא ניסיתי בפנימית :p

לגבי האלכוהול - אכן זה מנקה שמנוניות וזה באמת עוזר אם יש לכלוך פנימי, תשתדל שלא להשתמש בחומרים כגון התרסיס לסקאי וכדומה וכפי ש lanosforce אמר לא מבוססים על שמן, או כאלה שעושים את הדשבורד "נוצץ" ושומני.

לי ברכב הקודם זה גרם לשמשות להיות מלוכלכות בטירוף עם סימנים מוזרים שלא ירדו רק לאחר קושי רב.

Opel Adam S 2017

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני סקפטי. ובכל מקרה, גם אם ונגיד שזה יעזור נגד אדים כאשר הרכב חונה, הבעייה האמיתית היא בזמן נסיעה.

אגב, לשם האפקטיביות הייתי משתמש בגבישי סיליקה נקיים, לא לוקח משהו שמיועד לשימוש אחר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...