Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון בנוגע ל PROKLEAR ANTI FOG - נסעתי עכשיו נסיעה ארוכה של חצי שעה אשדוד ראשלצ, השמשה הקדמית מבריקה מאדים, כל שאר החלונות בהם לא יישמתי את החומר - מלאים באדים.

אז לאחר שהייתי סקפטי המוצר הנ"ל לא רע.

הקטע הוא, שהשמשה הפנימית נראית מעט רטובה כך ששמים לב שיש משהו עליה אבל זה לא מפריע בנהיגה ובטח שלא מצריך לפתוח חלון ולקפוא מקור / להפעיל מזגן ולהחנק. הבורר מזגן היה על הכנסת אוויר חמים (3/4 בין קור לחום) רק אל הפנים ולא אל השמשות.

בכל אופן - המוצר עובד.

Opel Adam S 2017

פורסם

כשרכשתי את הרכב שלי (לא מהחנות) לא הייתי צריך להפעיל ווישרים בגשמים מטורפים למשך שנתיים! צילמתי והראתי לאנשים שלא האמינו. זה היה מדהים!

כנראה שהיה ציפוי חיצוני (אני מדבר על החיצוני ולא על הפנימי כפי שמדובר כאן, אבל אולי אפשר ליישם את אותו הציפוי בחלק הפנימי?).

אין לי מושג איזה ציפוי שמו אבל אשמח לקבל לינק למוצר.

האם מישהו מכיר תמיסה שאפשר להכין עצמאית למוצר?

תודה.

• תוכן חדש...