Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאב. נשמע אחלה סהכ

אני גם הייתי מנקה בתי גלגלים, אחרי ההנמכה המצב נהיה בעייתי אצלי. המברשת לא נכנסת פשוט.

הפתרון הוא לסובב את הגלגלים באמצע השטיפה, או להסיר אותם ולבצע ניקוי ייסודי של בטנת הגלגל והגלגל עצמו מצדו הפנימי, אבל אין באמת זמן פנוי לרדת לרמה כזאת, לצערי.

מה שכן, הסונקס הפתיע אותי בעמידותו, כבר למעלה משבועיים ועדיין ממשיך לבעוט!

ואני בכלל ללא הגנה כלשהיא על הפח..

ביצעתי פלסטלינה לפני כשבועיים, ונותר לי לבצע פילוש זריז ברמת פיניש טרם יישום האוטם אך אני לא מגיע לזה. מה שגם, רכב האישה זועק לטיפול ייסודי

8aa78a9bed93d09041f7c9bb0d8d0317.jpg

656364023ba58f1a9502aad3c263d0f6.jpg

M-TECH E46

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהסונקס נראה לקראת התפוגגות אצלך כי אצלי אחרי שבועיים הטיפות עגולות כמו כדורים, כמו ביישום טרי, אולי כי אני מערבב אותו עם עוד חומרים? מעניין.

אצלי לדוגמא הבידינג נראה כמו שלך כשאני משתמש ב V07 לאחר שבוע בערך (לבדו).

הפעם שמתי את האורנג' קראש ואני רוצה לדעת כמה הוא יחזיק לבדו על הפח, כשיתחיל להתפוגג נשים עוד קצת משיקוי ה BSD.

לגבי הבית גלגלים נשמע לי כמו סיפור מעצבן לפרק גלגלים לנקות ולרסס את ה BARE BONES הזה, כי הוא מחזיק בערך חודש +-..

אצלי לצערי הפלסטידיפ זה עוד גורם שמונע ממני לפרק גלגלים כל הזמן, כי אז הציפוי יכול להפגע :p

Opel Adam S 2017

פורסם

את הV07 לא יצא לי לנסות. אני דווקא מחכה ליישום נקי של הסופר נאטורל של DJ.

מעניין אותי לבדוק את העמידות שלו , במבחן העומק והברק אני בטוח שהוא לא יאכזב.

אם העמידות תהיה סבירה, אני נוטש את אוטמי הצבע...

M-TECH E46

פורסם

אלי, לא דיברת על ישום של C1 לפני כחצי שנה? מה קרה שחזרת לאוטם?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

הבנתי שהסופר נטורל הרגיל שלהם מחזיק פחות אבל נראה טוב על כמעט כל צבע, ושיש להם את ההייבריד שהעמידות שלו גבוהה יותר כמעט פי 2, אותו רציתי להזמין, יש מוכר באיביי באיזור ה 200 ש"ח אז אני עוד מתלבט.

גם החוות דעת ברשת מחמיאות

ה V07 מחזיק אולי לשבוע ומוריד את היכולות של הווקס שיושב על הרכב, זה למה אני לא אוהב אותו אבל מערבב אותו עם ה BSD ו last touch של מגווירס ואז זה מחזיק המון זמן על הפח, פעם אחרונה שבדקתי בערך חודש וחצי וכששטפתי את הרכב עם סיטרוס בדילול מטורף להורדה של ווקס זה אפילו לא הזיז לו.

Opel Adam S 2017

פורסם

ההיבריד אומנם עמיד יותר, אבל אני מעדיף כרגע ברק על חשבון עמידות

כשאסיים את הסאמפל של ה30 מל אשקול אם לקנות אריזה גדולה יותר או לחפש מוצר אחר

M-TECH E46

פורסם

סעמק.

כבר אי אפשר לשטוף את הרכב במדינה הזו.

ראיתי שגם צפוי טפטוף / גשם במרכז, איזה מזג אוויר הזוי, חם קר חם קר גשם חום איימים ואחרי זה אני גם בנוסף נהיה חולה (מלבד חולה מהלכלוך שעל הרכב)

Opel Adam S 2017

פורסם

כן מזג אויר מטומטם,שבוע שעבר היה טיפטוף לא שטפתי ועכשיו מלא חול[לפחות פה בצפון] ובחדשות אומרים שוב טפטוף בסופש, אוטו לבן הנפך לבג' :\

פורסם

מכון שטיפה מקצועי באשדוד?

הלכתי לכמה מקומות וראיתי שימוש במטאטא, אנשים מבוגרים שמנקים בלי שום חשק או אכפתיות כלפי הרכב,

נמאס מזה..

בדר"כ שוטף לבד, עכשיו אין זמן וצינור מים.

Seat Ibiza FR

פורסם
מכון שטיפה מקצועי באשדוד?

הלכתי לכמה מקומות וראיתי שימוש במטאטא, אנשים מבוגרים שמנקים בלי שום חשק או אכפתיות כלפי הרכב,

נמאס מזה..

בדר"כ שוטף לבד, עכשיו אין זמן וצינור מים.

לא חדש,80 אחוז זה ככה, זה או מבוגרים או צעירים,שטיפה עם מטאטא ומטליות מאותו דלי ששטפו ממנו עוד 50 מכוניות קודם לכן,קיצור כאב לב

פורסם

דיי , אין לי עצבים לזה.

התחיל האביב ואיתו הגשם המלוכלך. כל יום שתשטוף את הרכב, יכול לבוא גל של גשם מלוכלך ולהרוס הכל.

לגשת כל פעם למכונת שטיפה ולשלם כסף ולקבל יחס חרא ולבזבז זמן לא אקטואלי כל הזמן.

בקיצור, נולדתי בחורף ואני מת על החורף , גשם נקי כמעט ללא אבק. ואני מדבר על חורף נורמלי ולא חורף בישראל אבל עדיין.

• תוכן חדש...