Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים לפונטו ספייס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני צריך להחליף בולמים לפונטו ספייס זה מה שאמר החבר המוסכניק שלי .

הוא אמר שזה סביבות ה 600 שח ונראה לי קצת לא סביר .

כמה בערך אמור לעלות לי בולמים ? פלוס עבודה ומע״מ .

תודה רבה

פורסם (נערך)

אם אתה מהדרום גש לצמיגי ליבוביץ בבאר שבע (או שתתקשר לקבל הצעת מחיר אם אפשרי) יש של בחור בשם חיים (בעבר למוסך שלו קראו "הסרן") אדם מקצועי, לא יקרן ואמין והוא מומחה בכל מה שקשור לבולמים.

קניתי ממנו בעבר זוג בולמים קדמיים להונדה סיויק של בילשטיין בחצי מחיר ממה שהיציעו לי בחברה וקיבלתי שנתיים אחריות (המחיר היה כ"כ טוב שאפילו חבר של אבא שלי שהוא בעלים של חנות חלקי חילוף לרכב ועושה לי הנחות לא הצליח להציע לי מחיר דומה).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הבעיה היא שאני לא מבין בחברות אני צריך המלצה וגם פחות או יותר טווח מחירים . אני מהמרכז ככה שבאר שבע זה לא אופציה בשבילי אבל תודה בכל זאת.

פורסם

עלות זוג בולמים לרכב שלך 630 שקל תוצרת קאייבה או רקורד או מונרו. אם אתה מחפש בולמים יותר זולים סיניים המחיר יורד ל 320 שקל.

המחירים כוללים מע"מ.

עבור עבודה המוסכים גובים בן 200 ל 300 שקל.

פורסם

תבדוק כמה עולים מקוריים. תתפלא לגלות שלא בטוח שהם הרבה יותר יקרים מכאלה תחליפיים.

זבל סיני בכל מקרה לא כדאי לשים, ושווה להשקיע ולשים גם תושבות בולם חדשות ואיכותיות.

את ההבדל תרגיש בנסיעה שלך ביום יום עם הרכב. תחסוך, תאכל קש.

פורסם
תבדוק כמה עולים מקוריים. תתפלא לגלות שלא בטוח שהם הרבה יותר יקרים מכאלה תחליפיים.

זבל סיני בכל מקרה לא כדאי לשים, ושווה להשקיע ולשים גם תושבות בולם חדשות ואיכותיות.

את ההבדל תרגיש בנסיעה שלך ביום יום עם הרכב. תחסוך, תאכל קש.

כמה עולה תושבות בולמים?

פורסם

יכול להיות כמה עשרות שקלים, גג 100 ש"ח.

תעשה סקר בין מוסכים של פיאט מי נותן לך דיל יותר טוב.

סה"כ מדובר בבטיחות שלך וכמובן בנוחות שלך בתוך הרכב. מי רוצה לנסוע ברכב קופצני שמתנדנד בפניות?

פורסם

אתה יותר מצודק . זה מאוד מעצבן לסוע ככה בכל מקרה אני מתכנן לסוע ככה לפחות עוד חודש עד שיהיה לי יותר קל כלכלית כמובן .

תודה רבה.

פורסם

קח בחשבון שכל הרעידות האלה יוצרות תגובת שרשרת. אתה מעמיס אנרגיה שהייתה אמורה להיות מכוונת לבולמי הזעזועים לתוך מקומות אחרים ברכב - חלקי פרונט, תושבות מנוע ופלסטיקה שכולם סופגים משהו שהם לא אמורים לספוג.

ההוצאה על הבולמים אף פעם לא נעימה, זה לא חלק זול במיוחד וכמו שאמרתי לך, בד"כ בא עם הוצאות נוספות כמו תושבות בולם, אבל אחרי שתחליף אותם, לא תבין איך הסתדרת לפני כן.

שיהיה בהצלחה!

פורסם
עלות זוג בולמים לרכב שלך 630 שקל תוצרת קאייבה או רקורד או מונרו. אם אתה מחפש בולמים יותר זולים סיניים המחיר יורד ל 320 שקל.

המחירים כוללים מע"מ.

עבור עבודה המוסכים גובים בן 200 ל 300 שקל.

כמה זמן אחריות אתם נותנים על הבולמים האיכותיים (מונרו למשל) וכמה לסיניים?.

תודה רבה.

• תוכן חדש...